0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πολλοι κοινωνιολογοι μπηκαν και α αθηνων, μετρησα 20 όσο έδινε και ο αλγοριθμος και η εκτιμηση του πυσδε. (ειναι στο ιντερνετ)Σε αλλον πινακα της ιδιας διευθυνσης (στο ιντερνετ) βλεπω 7 ατομα στη διαθεση του πυσδε. Πως συμβιβάζονται αυτά τα νούμερα; Εκτος αν δεν υπολογιαζ κατι καλα.πολυ γαλαντομα η α αθηνων
Πάντως για τους στεναχωρημένους...8 χρόνια μακρυά από Αθήνα 7 (και του χρόνου) σε μικρό νησί----όπου η ζωή μας πάει
νιώθω ότι δεν μπορώ να έχω άλλο κουράγιο πλέοννιώθω τεράστια απαξίωσηνιώθω χάλια
Όχι idefix τώρα είναι που πρέπει να μαζέψεις τα κουράγια σου. Οι άνθρωποι έχουμε τεράστια δύναμη να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Η μάνα μου πριν τα "χάσει" ξέρεις τι έλεγε; Να μην σου δώσει ο Θεός όσα μπορείς να αντέξεις.Σου εύχομαι λοιπόν γρήγορα να πάρεις όσα θες και να μην σου δώσει ο Θεός κι άλλα από αυτά που μπορείς να αντέξεις.
[Δε γνωρίζω αν υπάρχουν όπως λες θεολόγοι στην διάθεση στη
δεν πάν να πήραν 120 ΠΕ09; πάλι απ'έξω μείναμε. Μην βλέπετε μόνο τα απόλυτα νούμερα, ούτως ή άλλως οι ΠΕ09 δεν παίρναν για πολλά χρόνια μεταθέσεις. Και φέτος που πήραν οι 65 είναι για Αθήνα κι Αττική και μόλις 7 σε όλη τη
δεν μας εξήγησε ο κυριος κορδής όμως πως από το 8,5 της παρασκευης φτάσαμε στο 8,99 της δευτέρας από την στιγμή που δεν άλλαξε τίποτα όπως λέει; έχω αδικο ρε παιδια; το κεφαλι μου εγινε κουδουνι ολη μερα στον υπολογιστη και δεν ξερω αν σκεφτομαι σωστα .Πείτε και εσείς τίποτα. patreas που σε εμπιστευομαστε πες μας και εσυ τη γνωμη σου.