0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το μονο σιγουρο συναδελφοι ειναι οτι κατι δεν εγινε καλα και κατι βρωμαει. χαιρομαι πολυ για οσους μετατεθηκαν αλλα δεν μπορει να δινει, ενα τυχαιο παραδειγμα, μεταθεση σε 71 φιλολογους και 120 οικονομολογους. η κοινη λογικη μου μου λεει οτι παιχτηκαν διαφορα, το μονο σιγουρο. πως θα μπορεσουμε σαν κλαδος να διεκδικησουμε το αυτονοητο δεν ξερω. θα δουμε τα κενα που οντως υπαρχουν να τα παιρνουν με αποσπαση η αναπληρωτες και θα αναρωτιομαστε παλι: μα γιατι να μη δωσει μια μεταθεση;;;; καλο καλοκαιρι σε ολους.
Καλησπέρα συνάδελφοι, Θα ήθελα να ρωτήσω :Αν κάποιος κάνει αίτηση απόσπασης τώρα, μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων, η αίτηση αυτή θα εξεταστεί στην α φάση αποσπασεων;Δεν είναι παράλογο να έχουν γίνει αιτήσεις απόσπασης χωρίς να ξέρουμε τι θα γίνει με τις μεταθέσεις;
Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να αιτηθούμε ένσταση για τις μεταθέσεις και ποια η διαδικασία;
εγω ξερω πυσδε που εδωσε ανυπαρκτο κενο στον κλαδο μου χωρις να υπαρχει και ενω περισσευει κιολας συναδελφος στο νομο για να παρει μεταθεση καποιος με πολυ πολυ καλες γνωριμιες....και τι εκπληξη την πηρε!κι εμεις για αλλη μια χρονια ΤΙΠΟΤΑ...... κατα τα αλλα αδιαβλητο το συστημα των μεταθεσεων,
Τί να πώ,τα είδα όλα πάλι σε αυτές τις μεταθέσεις...Είδα μέχρι και οικονομολόγους να φεύγουν ομαδόν από νησί(και τι νησι,νησι κόσμημα,τρομάρα να τού'ρθει),λες και οι μεταθέσεις γίνανε για να ικανοποιήσουν τη γνωστή και μη εξαιρεταία καμόρα της περιοχής.Κατά τα άλλα οι περσινές μετατάξεις είχαν πειράξει κάποια ευγενή πλασματάκια οτι δήθεν ήταν παράνομες γιατί δεν τους κάθισε να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους πάνω σε αυτές έτσι όπως ήταν δομημένες και βγαίνανε εδώ στα φόρουμ και γράφανε κατεβατά ολόκληρα εναντίον τους και εναντίον συναδέλφων...Ενώ τώρα που έγινε η δουλίτσα σας όλα καλά,ε?Άγιος και ο Λοβέρδος,ε?Μη ξεχάσετε να του κάνετε αδριάντα που σας βόλεψε...Σα δε ντρέπεστε λίγο μερικοί μερικοί λέω εγώ...
Eίναι και αυτό ένα από τα παράλογα που είδαμε σε αυτό το υπουργείο!