0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σύμφωνοι! Ωστόσο, εάν υπάρχουν στη διάθεση τόσοι που δεν υπάρχει γι'αυτούς ωράριο, να πάνε αυτοί. Δεν ξέρω αν κατανοείς το πνεύμα μου αλλά 10 χρόνια έχω βαρεθεί να ακούω για πλεονάσματα και μετά να παίρνουν αναπληρωτές.Και μιλάω αναπληρωτές όχι στα γνωστά μη επιθυμητά μέρη αλλά Αττική πχ. Ας πάνε οι "στη διάθεση" να καλύψουν τα λειτουργικά...
Καλησπέρα σε όλους Καμιά ελπίδα για δεύτερο κύμα μεταθέσεων υπάρχει; Δεν μπορώ άλλο.....
Αυτό είναι το σωστό και μετά ακολουθούν οι αναπληρωτές. Το θέμα είναι οτι εφόσον υπάρχουν τόσα λειτουργικά κενά και φέρνουν αναπληρωτές σε περιοχές - "φιλέτα", τότε γιατί φοβερίζουν τους "στη διάθεση" με υποχρεωτικές μεταθέσεις και από που ξεκινάει αυτό;
Να ρωτήσω κάτι ψιλοασχετο? Είμαι ΠΕ13 , φυσικά δεν πήρα μετάθεση, αλλά για αμοιβαία μετάθεση πως μπορώ να βρω κάποιον συνάδελφο που ενδιαφέρεται?
Ξέρουμε, ξέρουμε! Τί γάτος είσαι εσύ! Άντε, πάνε και οι λιτές μεταθέσεις."Ες αύριον τα σπουδαία", με τις χιλιάδες των αποσπάσεων...
Αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω. Αυτό που γνωρίζω ωστόσο είναι ότι όλες οι απαντήσεις δίνονται με τον χρόνο. Συνεπώς, κοντός ψαλμός αλληλούια...Θα δούμε τι θα γίνει και με τις υποχ.μεταθέσεις...μιας που είναι φρέσκο φρούτο.Αν, κατά την γνώμη μου, υπάρχουν όντως τόσα λειτ.κενά σε Αττική, τότε λογικά δεν θα υπάρξει κανείς στη διάθεση και λογικά δεν θα πάρει αναπληρωτές (δεν λέμε να πάρει 3 άτομα σε κάποια ειδικότητα αλλά να μην πάρει 60 ή 85). Κι άλλωστε πόσες άνευ αποδοχών να υπάρξουν στην Αττική; Αυτές ζητούνται από μέρη που κάποιος δεν αντέχει οικονομικά άλλο να μείνει και του είναι ασύμφορο. Πόσες άλλες άδειες λοχείας και ανατροφής; Ο χρόνος δίνει πάντα όλες τις απαντήσεις...
Αν εχει λειτουργικα θα κανει αποσπασεις και κατι μου λεει οτι θα κανει πολλες φετος
αγαπητοί συνάδελφοι μια ερώτηση για γνωρίζοντες. η γυναίκα μου έχει βρει κάποιον για αμοιβαία αλλά... στο σχολείο της υπάρχει πλεόνασμα 40 ωρών. θα προχωρήσει η αμοιβαία ή θα κοπεί?
Συμπληρώνω σε όσα σου απάντησε ο συνάδελφος ότι για να προχωρήσει η αμοιβαία δεν πρέπει να χαρακτηριστείς υπεράριθμος στην οργανική σου (επειδή ανέφερες κάτι για πλεόνασμα).