0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία η καραμέλα να κατηγορούμε όλους τους άλλους μπορεί να δοκιμάσω και εγώ κάποια στιγμή.
επιτέλους και κάποιος που δεν έχει κανένα παράπονο
Παραμεθοριο νησι , εχεις κανει kinegiros ?
@vickykas στο δυσπρόσιτο δεν σε έστειλαν οι συνδικαλιστές, εσύ το δήλωσες. Αν σου τελείωσε η αλληλεγγύη μαζί με τα λεφτά όπως λες τότε μπορεί να πιστέψει κάποιος ότι με λεφτά θα σου ξαναέρθει η αλληλεγγύη. Έτσι όπως τα λές είναι σαν να νομίζεις ότι αλληλεγγύη έχουμε προς στους συνδικαλιστές και όχι μεταξύ μας.
Όταν το δήλωσα το δυσπρόσιτο έπαιρνα 1250 Ευρώ. Εκτός αν εσύ θεωρείς ότι 300 Ευρώ διαφορά είναι ασήμαντα. Εν πάση περιπτώσει δεν έχω απαίτηση να φύγω απ' το νησί εφόσον δεν υπάρχουν κενά. Έχω απαίτηση όμως να μπορώ να ζω αξιοπρεπώς. Το οποίο αν δεν συμβαίνει, δεν μπορώ να σκεφτώ ευγενείς έννοιες όπως αλληλεγγύη και αγώνες. Πόσο μάλλον όταν αισθάνομαι ότι αυτοί που μου ζητάνε να αγωνιστώ με έχουν εξαπατήσει για δικό τους όφελος. Απλά τα πράγματα. Τώρα αν εσύ είσαι τόσο υπεράνω υλικών αγαθών, πες μας κι εμάς τον τρόπο να το καταφέρουμε. Προς το παρόν εκφράζω με ειλικρίνεια αυτό που αισθάνομαι κι εγώ και πολλοί άλλοι που υπηρετούμε σε δυσπρόσιτα.
σου εχω προταση kinegiros : οσοι ντοπιοι υπηρετουν σε παραμεθοριο, στο σπιτι τους δλδ, να τους αφαιρεθει το επιδομα παραμεθοριου και να χορηγηθει σε συναδελφους νεοδιοριστους που υπηρετουν παραμεθοριο αλλα δεν ειναι ντοπιοι και παιρνουν μισθο πεινας ,στα πλασια της συναδελφικης αλληλεγγυης , παντα.Τι λες ?
@ kinegirosΑλληλεγγύη έχω κι εγώ προς τους συναδέλφους μου. Αισθάνομαι όμως ότι είναι σε θεωρητικό επίπεδο γιατί στην ουσία δεν μπορώ να κάνω κάτι για να τους βοηθήσω. Αν το θέμα σου είναι η χρήση της συγκεκριμένης λέξης να τη σβήσω. Νομίζω όμως η ουσία του μηνύματός μου είναι εμφανής καθώς και το προς τα πού στρέφεται η κριτική μου.
Όσο για τους συνδικαλιστές ΟΛΜΕ - ΔΟΕ και τους κυρίους της ΑΔΕΔΥ, να το εξηγήσω γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν ξέρω πόσα χρονια είσαι στην εκπαίδευση και ποιος είναι ο βαθμός σου, αλλά όταν σε όσους κατατάχτηκαν π.χ. στο βαθμό