0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι μόνιμοι έχουν κανει αίτηση απόσπασης , μπορούν να την αλλάξουν και να ζητήσουν απόσπαση σε περιοχή που υπαρχουν δυσπροσιτα;
Σε δυσπρόστιο υπηρετώ επί τετραετία και πάω για τον πέμπτο χρόνο, ξέρω καλά τι λες. Ωστόσο τι θα κάνεις; Θα δίνεις 1 μόριο σε όποιον έχει γονική ή άδεια κύησης; Αν η τεκνοποιία πρέπει να προστετεύεται, τότε δε μπορούμε να ζητήσουμε κάτι τέτοιο...
Μην πάμε τώρα στο άλλο άκρο. Να τιμωρείται δηλ. με 1 μόριο όποιος αποφασίσει να κάνει παιδί; Τώρα με το διπλασιασμό των μορίων, πιο δίκαιο βρίσκω το να παίρνει κανονικά τα μόρια του δυσπρόσιτου (π.χ. 11 μόρια), αλλά όχι διπλά για το διάστημα της απουσίας του με άδεια γονική ή κύησης. Δηλαδή, ο διπλασιασμός να ισχύει μόνο για όσους είναι παρόντες στο σχολείο το αντίστοιχο διάστημα.
Πάρε τηλέφωνο στο τμήμα μεταθέσεων, αποσπάσεων κτλ για να ρωτήσεις. Πάντως, εγώ στη θέση σου θα το σκεφτόμουν πολύ. Σε λίγους μήνες μπορεί να έχουμε εκλογές, κι αν αλλάξει η κυβέρνηση ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί με μια σειρά από νομοθετικές παρεμβάσεις των προηγούμενων υπουργών.
Υπάρχει κάπου αρχείο με τα οργανικά κενά και τα πλεονάσματα από όλες τις διευθύνσεις σύφωνα με τα οποία έγιναν οι μεταθέσεις Δευτεροβάθμιας του καλοκαιριού;Ευχαριστώ
Καλησπέρα συνάδελφοι. Μια ερώτηση.. Ήμουν για χρόνια στην διάθεση στο νομό όπου ανήκω και στις 8/8/2014 πήρα οργανική. Τα μόρια της οργανικής από πότε μετράνε αναδρομικά; Από τις 8/8 όπου βγήκε η απόφαση ή από 22/6; Δε μπόρεσα ακόμη να εντοπίσω κάποιο σημείο που να το αναφέρει στην εγκύκλιο μεταθέσεων.
Από 8/8, δες το έγγραφο με ΑΔΑ: ΩΣΑΨ9-5Ν8
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !!
διαφωνώ μ αυτό που γράφεις. Δηλαδή η "εκπαιδευτική άδεια" πώς τιμωρείται με 1 μόριο; Είναι δηλαδή κατάπτυστος ή δακτυλοδυκτούμενος αυτός που κάνει ένα μεταπτυχιακό (τώρα πλέον, ιδίοις εξόδοις) .... αν πρέπει να προστατεύεται η μητρότητα πρέπει να προστατεύεται και η επιμόρφωση ( που ενδεχομένως προάγει τη διδασκαλία αυτή καθ' αυτή έτι περισσότερο από τη μητρότητα). Αν όμως η επιμόρφωση μοριοδοτειται με ένα μόριο το ιδιο πρέπει να μοριοδοτείται και η μητρότητα. Εξάλλου η εννιάμηνη άδεια ειναι το ανταποδοτικό μέτρο για τη μητρότητα. Πιστεύω πως τα μόρια δυσμενών συνθηκών πρέπει να ειναι ακριβώς αυτό : δυσμενών.... όταν όμως είσαι σπίτι σου ή για οποιονδηποτε λόγο εκτός σχολείου απλά δεν τα δικαιούσαι....