0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαίρεται,Είμαι εκπαιδευτικός ΠΕ06 και πήρα την οργανική μου στις 6 Σεπτεμβρίου 2008. Μια συναδέλφισσα πήρε οργανική στο ίδιο σχολείο, σύμφωνα με το πρακτικό, στις 30 Ιουνίου 2009. Εκείνη έχει περισσότερα μόρια μετάθεσης, καθώς εγώ είμαι άγαμη. Θεωρείται ότι έχουμε τοποθετηθεί την ίδια σχολική χρονιά και άρα προηγείται;Σας ευχαριστώ.
Αν ναι, χωρίς να σε πάρω στο λαιμό μου, νομίζω ότι βγαίνει αυτή που έκανε πράξη ανάληψης υπηρεσίας τελευταία. Απ' όσο ξέρω, δεν έχει σημασία που τοποθετήθηκε την ίδια σχολική χρονιά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μετράει ακόμα και το... λεπτό (9.01 Vs. 9.02). Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος συνάδελφος.
αρχαιότερος είναι αυτός που τοποθετήθηκε πρώτος στη σχολική μονάδα. Τα μόρια μετάθεσης κ η προ'υπ. δε μετράνε. Αν ρωτάς ποιος προηγείται στη συμπλήρωση ωραρίου, αυτός είσαι εσύ γιατί πήρες την οργανική πρώτος. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Από όσο γνωρίζω, η τελευταία τοποθετηθείσα είναι αυτή και όχι εσύ.Δε νομίζω πως έχει να κάνει με τη σχολική χρονιά, αλλά καθαρά με την ημερομηνία.
mea culpa xrysa81...Damien, είσαι θεός! Άραγε,υπάρχει κάτι που να μην ξέρεις; (Δε νομίζω... )
Παράθεση από: gio66 στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 09:08:21 pm mea culpa xrysa81...Damien, είσαι θεός! Άραγε,υπάρχει κάτι που να μην ξέρεις; (Δε νομίζω... )Ελα μωρε , το ΠΔ 100/97 πρεπει να το συμπεριλαβουν στην υποχρεωτικη υλη του επομενου ΑΣΕΠ εκπαιδευτικων...Αλλωστε πλεον στο Pde γραφουν αρκετα μελη που εχουν ασχοληθει επισταμενα με τη νομοθεσια περι τα εκπαιδευτικα, πραγμα το οποιο φυσικα οφειλεται και στους πενιχρους διορισμους των τελευταιων ετων, οποτε και επαψε να αιμοδοτειται η δημοσια εκπαιδευση με νεοδιοριστους που κατα κανονα δε σκαμπαζουν απο τα (παρα)νομικως ισχυοντα στον κλαδο. Ενθυμουμαι, οταν πρωτογραφηκα στο φορουμ, πολλοι δεν καταλαβαιναν καν τι ειδους εξωτικο φρουτο ειναι η "διαθεση ΠΥΣΔΕ", τη σημερον βρες μου εναν ασχετο.Κι εγω πλεον δεν πολυγραφω για διαφορους λογους, περισσοτερο διαβαζω...
Να προσθέσω κι εγώ τη φωνή μου σ' εκείνες που εξάρουν τη συμμετοχή του Damien στο φόρουμ.