0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγω πιστευω οτι θα παρουν τουλαχιστον σλλους 300..το θεμα ειναι ποσο ανεχτικες ειμαστε κα εμεις και ποσο ξερουμε τα δικαιωματα μας..γιατι εμαθα οτι πολλοι διευθυντες πρωτοβαθμιας πιεζουν τις κοπελες να κανουν τμηματα με περισσοτερα παιδια για να μην παρουν αλλα ατομα..αν μπορει ο καθε προισταμενος να μου υπογραψει υπευθυνη δηλωση οτι αν παθει κατι καποιο παιδι υπευθυνος ειναι αυτος τοτε πασο..αντε γιατι για να ικανοποιησουν το καθε δντ και το καθε υπουργειο καταστρατηγουν ολους τους νομους..οπως τους βολευει βεβαια γιατι στους δασκσλους δεν ζητανε τετοια πραγματα ..εμεις ειμαστε γυναικες και μασαμε
Παράθεση από: *infinity* στις Σεπτεμβρίου 08, 2013, 10:03:01 pm Γιατί να μην γίνει άλλη φάση; Ελλάδα είναι μόνο η Κρήτη,τα νησιά και η Αττική δεν το καταλαβαίνω αυτό;;;Εμείς στη
Γιατί να μην γίνει άλλη φάση; Ελλάδα είναι μόνο η Κρήτη,τα νησιά και η Αττική δεν το καταλαβαίνω αυτό;;;Εμείς στη
...εμαθα οτι πολλοι διευθυντες πρωτοβαθμιας πιεζουν τις κοπελες να κανουν τμηματα με περισσοτερα παιδια για να μην παρουν αλλα ατομα..αν μπορει ο καθε προισταμενος να μου υπογραψει υπευθυνη δηλωση οτι αν παθει κατι καποιο παιδι υπευθυνος ειναι αυτος τοτε πασο..αντε γιατι για να ικανοποιησουν το καθε δντ και το καθε υπουργειο καταστρατηγουν ολους τους νομους..