0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λόγια συναδέλφου:μόλις γύρισα από το υπουργείο...μετα λύπης μου θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαστε άξιες-οι της μοίρας μας...Ήμουν η μοναδική νηπιαγωγός ( αναπληρώτρια τουλάχιστον ). Το λέγαμε από το Σάββατο , όλοι μία η ώρα στο υπουργείο σήμερα..Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν- καμία σας, εκτός του οτι εισαστε εκτός Αττικής... Αναπληρωτές είπε δεν θα πάρει άλλους, δεν έχει πιστώσεις. Αποσπάσεις ίσως γίνουν μερικές ακόμα αλλά και αυτό παίζεται...Δηλαδή τι άλλο θέλετε για να φύγετε από τον καναπε και το λαπ τοπ σας;;; Είναι δυνατόν;; Ήταν οι της ββαθμιας που θίχτηκαν άμεσα εκεί ( με τις μετατάξεις , καταργήσεις ειδικοτήτων)..Μόλις βγήκαν οι αιρετοί τους και ενημέρωσαν έφυγαν..Μείναμε 30 άτομα βία..Οι 25 αναπληρωτές..Οι 24 δάσκαλοι...μα είναι δυνατόν;; πως μπορεί να μην αντιδράτε;; επειδή πήραν 730 στην πρώτη φάση επαναπαυτήκατε;; λυπάμαι πολυ για όλους μας... και εγώ είμαι με την ειδική αγωγή φανταστείτε..καλώς ή κακώς θα δουλέψω και φέτος και του χρόνου γιατί υπάρχει έσπα...εσείς συνάδελφοι - κυρίως αναπληρωτές- είσαστε τόσο σίγουροι οτι ε εντάξει δεν είμασταν στην πρώτη φάση θα είμαστε στη δεύτερη;; ή ακόμα και στην πρώτη να είσαστε του χρόνου θα δουλεύετε;; ο πρόδρος της ΔΟΕ ξέρετε τι είπε;;; βλέπουν οτι είσαστε 30 άτομα για ποια διαμαρτυρία λέτε;;; Φέτος χτύπησαν τη ββαθμια..πως είσαστε τόσο σίγουροι οτι του χρόνου δεν θα μαστε εμείς;; Ήδη ξεκίνησαν με τους δασκάλους...Εμάς μια αύξηση ωραρίου να μας κάνουν και μία ειδικότητα να μπει τελειώσαμε..Ούτε ολοήμερα ούτε αναπληρωτές τίποτα... Η ΔΟΕ δεν μας υπολόγισε και ιδιαίτερα ποτέ, πλέον μας ξέχασε και το συντονιστικό Νηπιαγωγών..Μάλλον το να κάνω τη δουλειά που αγαπώ και να παλεύω γι αυτήν είναι πολυτέλεια για λίγους πλέον....
Οι 10000 δεν είναι μόνο για ειδική και απορώ γιατί το αναφέρουν. Είναι ΖΕΠ, ενισχυτική, ειδικότητες εαε, και 1000 σχολικοί ψυχολόγοι.
Δεν επιτρέπεται μέσω ΕΣΠΑ να προσλάβουν γενικής αγωγής άτομα!!! Η γνώμη μου είναι ότι θα χρησιμοποιήσουν τις πιστώσεις του ΕΣΠΑ για παράλληλη κτλ και θα τους βάλουν σε κανονικά τμήματα όπυ είναι απαραίτητο..