*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 335205 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #112 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 04:53:30 pm »
Λόγια συναδέλφου:μόλις γύρισα από το υπουργείο...μετα λύπης μου θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαστε άξιες-οι της μοίρας μας...Ήμουν η μοναδική νηπιαγωγός ( αναπληρώτρια τουλάχιστον ). Το λέγαμε από το Σάββατο , όλοι μία η ώρα στο υπουργείο σήμερα..Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν- καμία σας, εκτός του οτι εισαστε εκτός Αττικής... Αναπληρωτές είπε δεν θα πάρει άλλους, δεν έχει πιστώσεις. Αποσπάσεις ίσως γίνουν μερικές ακόμα αλλά και αυτό παίζεται...Δηλαδή τι άλλο θέλετε για να φύγετε από τον καναπε και το λαπ τοπ σας;;; Είναι δυνατόν;; Ήταν οι της ββαθμιας που θίχτηκαν άμεσα εκεί ( με τις μετατάξεις , καταργήσεις ειδικοτήτων)..Μόλις βγήκαν οι αιρετοί τους και ενημέρωσαν έφυγαν..Μείναμε 30 άτομα βία..Οι 25 αναπληρωτές..Οι 24 δάσκαλοι...μα είναι δυνατόν;; πως μπορεί να μην αντιδράτε;; επειδή πήραν 730 στην πρώτη φάση επαναπαυτήκατε;; λυπάμαι πολυ για όλους μας... και εγώ είμαι με την ειδική αγωγή φανταστείτε..καλώς ή κακώς θα δουλέψω και φέτος και του χρόνου γιατί υπάρχει έσπα...εσείς συνάδελφοι - κυρίως αναπληρωτές- είσαστε τόσο σίγουροι οτι ε εντάξει δεν είμασταν στην πρώτη φάση θα είμαστε στη δεύτερη;; ή ακόμα και στην πρώτη να είσαστε του χρόνου θα δουλεύετε;; ο πρόδρος της ΔΟΕ ξέρετε τι είπε;;; βλέπουν οτι είσαστε 30 άτομα για ποια διαμαρτυρία λέτε;;; Φέτος χτύπησαν τη ββαθμια..πως είσαστε τόσο σίγουροι οτι του χρόνου δεν θα μαστε εμείς;; Ήδη ξεκίνησαν με τους δασκάλους...Εμάς μια αύξηση ωραρίου να μας κάνουν και μία ειδικότητα να μπει τελειώσαμε..Ούτε ολοήμερα ούτε αναπληρωτές τίποτα... Η ΔΟΕ δεν μας υπολόγισε και ιδιαίτερα ποτέ, πλέον μας ξέχασε και το συντονιστικό Νηπιαγωγών..Μάλλον το να κάνω τη δουλειά που αγαπώ και να παλεύω γι αυτήν είναι πολυτέλεια για λίγους πλέον....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:51:23 »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #113 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 04:56:27 pm »
Παιδιά, τραβάω τα μαλλιά μου μ' αυτά που ακούω! Υπάρχει εντονότατο ενδεχόμενο να μη λειτουργήσουν σχολεία και τμήματα  σε πολλά μέρη της χώρας, ωστόσο ακόμα ακούμε για νομούς που έχουν τόσο μεγάλο αριθμό υπεράριθμων;; Για τέτοια ανοργανωσιά και προχειρότητα μιλάμε;; Ξέρω, για τέτοια!

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Στα όρη, στ'άγρια βουνά...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #114 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 04:57:45 pm »
Να ρωτήσω κτ; Οι 10000 για ειδική δεν είναι πολλές για να είναι μόνο για ειδική; Μην το πάρετε στραβά, δεν ξέρω πόσοι χρειάζονται που σίγουρα χρειάζονται αλλά δε λέγανε αρχικά ότι θα πάρει αναπληρωτές εξαντλώντας αρχικά τον κρατικό και μετά θα πάρει μέσω εσπα; Είχα καταλάβει ότι οι 10000 ήταν για όλους, γενικής και ειδικής.

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #115 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 05:01:01 pm »
Λόγια συναδέλφου:μόλις γύρισα από το υπουργείο...μετα λύπης μου θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαστε άξιες-οι της μοίρας μας...Ήμουν η μοναδική νηπιαγωγός ( αναπληρώτρια τουλάχιστον ). Το λέγαμε από το Σάββατο , όλοι μία η ώρα στο υπουργείο σήμερα..Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν- καμία σας, εκτός του οτι εισαστε εκτός Αττικής... Αναπληρωτές είπε δεν θα πάρει άλλους, δεν έχει πιστώσεις. Αποσπάσεις ίσως γίνουν μερικές ακόμα αλλά και αυτό παίζεται...Δηλαδή τι άλλο θέλετε για να φύγετε από τον καναπε και το λαπ τοπ σας;;; Είναι δυνατόν;; Ήταν οι της ββαθμιας που θίχτηκαν άμεσα εκεί ( με τις μετατάξεις , καταργήσεις ειδικοτήτων)..Μόλις βγήκαν οι αιρετοί τους και ενημέρωσαν έφυγαν..Μείναμε 30 άτομα βία..Οι 25 αναπληρωτές..Οι 24 δάσκαλοι...μα είναι δυνατόν;; πως μπορεί να μην αντιδράτε;; επειδή πήραν 730 στην πρώτη φάση επαναπαυτήκατε;; λυπάμαι πολυ για όλους μας... και εγώ είμαι με την ειδική αγωγή φανταστείτε..καλώς ή κακώς θα δουλέψω και φέτος και του χρόνου γιατί υπάρχει έσπα...εσείς συνάδελφοι - κυρίως αναπληρωτές- είσαστε τόσο σίγουροι οτι ε εντάξει δεν είμασταν στην πρώτη φάση θα είμαστε στη δεύτερη;; ή ακόμα και στην πρώτη να είσαστε του χρόνου θα δουλεύετε;; ο πρόδρος της ΔΟΕ ξέρετε τι είπε;;; βλέπουν οτι είσαστε 30 άτομα για ποια διαμαρτυρία λέτε;;; Φέτος χτύπησαν τη ββαθμια..πως είσαστε τόσο σίγουροι οτι του χρόνου δεν θα μαστε εμείς;; Ήδη ξεκίνησαν με τους δασκάλους...Εμάς μια αύξηση ωραρίου να μας κάνουν και μία ειδικότητα να μπει τελειώσαμε..Ούτε ολοήμερα ούτε αναπληρωτές τίποτα... Η ΔΟΕ δεν μας υπολόγισε και ιδιαίτερα ποτέ, πλέον μας ξέχασε και το συντονιστικό Νηπιαγωγών..Μάλλον το να κάνω τη δουλειά που αγαπώ και να παλεύω γι αυτήν είναι πολυτέλεια για λίγους πλέον....

Ποσο πονάνε τα λόγια....πόση αλήθεια κρύβουν?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:51:23 »

gesthimani

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #116 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 05:03:51 pm »
Οι 10000 δεν είναι μόνο για ειδική και απορώ γιατί το αναφέρουν. Είναι ΖΕΠ, ενισχυτική, ειδικότητες εαε, και 1000 σχολικοί ψυχολόγοι.

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #117 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 05:05:25 pm »
Οι 10000 δεν είναι μόνο για ειδική και απορώ γιατί το αναφέρουν. Είναι ΖΕΠ, ενισχυτική, ειδικότητες εαε, και 1000 σχολικοί ψυχολόγοι.

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος valeriaM

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #118 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 05:05:35 pm »
Και περιμένουμε από τους μόνιμους να κάνουν απεργίες διαρκείας και άλλα τέτοια ωραία, που ακόμα τη θεσούλα τους την έχουν..(όταν θα τη χάνουν στ αλήθεια θα είναι αργά για αντιδράσεις).. Εμάς μας την έχουν πάρει ήδη τη δουλειά και καθόμαστε..Τι να πω;Αυτό είναι το πιο λυπηρό από όλα.Και λίγα πάθαμε

Αποσυνδεδεμένος nipioel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #119 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 05:06:01 pm »
Δεν επιτρέπεται μέσω ΕΣΠΑ να προσλάβουν γενικής αγωγής άτομα!!! Η γνώμη μου είναι ότι θα χρησιμοποιήσουν τις πιστώσεις του ΕΣΠΑ για παράλληλη κτλ και θα τους βάλουν σε κανονικά τμήματα όπυ είναι απαραίτητο..

Αποσυνδεδεμένος plakakaneis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #120 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 05:07:08 pm »
με τα χερακια μας βγαζουμε τα ματακια μας

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #121 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 05:10:52 pm »
Δεν επιτρέπεται μέσω ΕΣΠΑ να προσλάβουν γενικής αγωγής άτομα!!! Η γνώμη μου είναι ότι θα χρησιμοποιήσουν τις πιστώσεις του ΕΣΠΑ για παράλληλη κτλ και θα τους βάλουν σε κανονικά τμήματα όπυ είναι απαραίτητο..

Αποσυνδεδεμένος παπ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #122 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 05:11:20 pm »
δεν καταλαβαίνω τι γίνεται!!!ολόκληρες περιφέρειες ζητούν αναπληρωτές και δε στέλνουν κανέναν!!!πχ: η κέρκυρα ζήτησε 57 νηπιαγωγούς και έστειλαν 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σήμερα παρουσιάστηκα στην πρωτ. Δυτικής Αττικής! τα κενά ήταν 42 ενώ οι αναπληρώτριες που καλέστηκαν 50...!!!οι υπόλοιπες 8...? χλιδή η Δυτ. Αττική!!!τι γίνεται??????????????????????

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #123 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 05:14:17 pm »
ελα μου ντε τι γινεται;;;η α αθηνασ κανεναν;;οταν μαθεισ πεσ μασ....

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #124 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 05:16:36 pm »
 Σήμερα έμαθα ότι στο νηπιαγωγείο που ήμουν πέρυσι (1 κλασσικό κ 1 ολοήμερο) δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο προσωρινά(;) και μία θα τα κρατάει όλα. Είναι σίγουρα πάνω από 25. Δεν κοίταξαν τα κενά, κοίταξαν τις πιστώσεις που είχαν.

Αποσυνδεδεμένος vickara

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #125 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 05:18:58 pm »
Υπεράριθμοι νηπιαγωγοί... Αλλού κανέναν κι αλλού περίσσευμα... Πάλι καλά που τα μαθαίνουμε έστω κι έτσι... Αυτό δείχνει τι πρόχειρη ήταν η πρώτη φάση... Τουλάχιστον εσύ και η Pap να μας ενημερώνετε...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 05:20:35 pm από vickara »
Να έχεις τα μάτια ανοιχτά στις ομορφιές του κόσμου, να έχεις το μυαλό ανοιχτό στη γνώση, να έχεις την καρδιά ανοιχτή στην αγάπη...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182578
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)