0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πήρα το υπουργειο και μου είπαν οτι λογικα αναμενεται
ενσπείρω τον πανικό... εντάξει αφού θέλουμε χάιδεμα ας πάρουμε και βολική θέση..
Θυμάστε τι γράφατε πριν την α φάση;χωρίς ίχνος μνησικακίας....http://www.pde.gr/index.php?topic=29276.msg705828#msg705828απλά και μόνο για να μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο, τίποτα δεν είναι όπως παλιά.πρέπει όλοι να σηκωθούμε από τους καναπέδες και να φωνάξουμε από το να καθόμαστε και να κλαιγόμαστε μπροστά στην οθόνη.
Παράθεση από: josua στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:27:59 pmπήρα το υπουργειο και μου είπαν οτι λογικα αναμενεται
Παράθεση από: mathstavros στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:35:58 pmΘυμάστε τι γράφατε πριν την α φάση;χωρίς ίχνος μνησικακίας....http://www.pde.gr/index.php?topic=29276.msg705828#msg705828απλά και μόνο για να μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο, τίποτα δεν είναι όπως παλιά.πρέπει όλοι να σηκωθούμε από τους καναπέδες και να φωνάξουμε από το να καθόμαστε και να κλαιγόμαστε μπροστά στην οθόνη.Η οδηγία του υπουργού προς πρωτοβάθμιες για κατάργηση ολοήμερων και αύξηση αριθμού μαθητών ανά τάξη με ποια ημερομηνία βγήκε, συνάδελφε; 9/9/2013. Εμείς αυτά τα λέγαμε στις 27 Αυγούστου βασιζόμενες στα δεδομένα που είχαμε τότε και στη λογική.
Παράθεση από: christMA στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:34:44 pmΠαράθεση από: josua στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:27:59 pmπήρα το υπουργειο και μου είπαν οτι λογικα αναμενεται
Και τότε οι πιστώσεις ήταν 2000.Πως περιμένατε λοιπόν να χωρέσουν όλοι μέσα;απλή λογική είναι νομίζω.Όσο για τις χθεσινές αποφάσεις για την κάλυψη των κενών είναι αυτό που έπρεπε σαν κλάδος να είχατε σκεφτεί!Φαντάζομαι δεν περιμένατε το"καλό" υπουργειο να μη σκεφτεί τέτοιο τρόπο αντίδρασης.
Demetroula στα 2 προηγούμενα post σου φάσκεις και αντιφάσκεις. Από την μια λες (σωστά) ότι οι πληροφορίες που αναφέρονται στο forum πρέπει να είναι τεκμηριωμένες και από πηγές και από την άλλη λες ότι τα post σου πριν 10 μέρες βασίστηκαν στα τότε δεδομένα (στα ποιά; αφού και τότε 2000 πιστώσεις λέγανε) και στην κοινή λογική.
Παράθεση από: renee στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:09:44 pmΕδώ είναι forum που ανταλλάσσουμε ιδέες και ο,τι ακούσουμε σχετικά με το επάγγελμά μας.. Το ίδιο και κάποιοι τοίχοι αιρετών στο facebook. Άρα αποτελεί και αυτό μια είδους πηγή. Τουλάχιστον εγώ την αναφέρω.. Τα υπόλοιπα μέλη που γράφουν ότι θα γίνουν και άλλες φάσεις με 300 άτομα περίπου ή ότι μη μασάτε δεν γίνεται να είναι μόνο 2000 οι πιστώσεις (προπαγάνδα του υπουργείου-παλαιότερη ανάρτηση) από που αντλούσαν τα νέα αυτά ποιές οι πηγές τους demetroula;;; Αυτά δεν είναι πληροφορίες, είναι εκτιμήσεις, απόψεις. Και έτσι τις εκλαμβάνει όποιος τις διαβάζει. Όταν γράφεις ότι διάβασες κάπου στο facebook (χωρίς να πεις πού και από ποιον γράφτηκε) ότι η επόμενη φάση νηπιαγωγών θα είναι 2ψήφια ενσπείρεις τον πανικό, πώς να το κάνουμε. Και χωρίς λόγο.
Εδώ είναι forum που ανταλλάσσουμε ιδέες και ο,τι ακούσουμε σχετικά με το επάγγελμά μας.. Το ίδιο και κάποιοι τοίχοι αιρετών στο facebook. Άρα αποτελεί και αυτό μια είδους πηγή. Τουλάχιστον εγώ την αναφέρω.. Τα υπόλοιπα μέλη που γράφουν ότι θα γίνουν και άλλες φάσεις με 300 άτομα περίπου ή ότι μη μασάτε δεν γίνεται να είναι μόνο 2000 οι πιστώσεις (προπαγάνδα του υπουργείου-παλαιότερη ανάρτηση) από που αντλούσαν τα νέα αυτά ποιές οι πηγές τους demetroula;;;
Τα τότε δεδομένα δεν ήταν πληροφορίες! Ήταν στοιχεία. Δεν είχαν γίνει πολλές συγχωνεύσεις και οι θέσεις νηπιαγωγών που είχαν χαθεί ήταν περίπου 100. Άλλες αλλαγές δεν είχαν γίνει στα νηπιαγωγεία. Πώς θα έτρωγαν τα κενά;