0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: liberty στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 04:00:37 pmπάντως αν έχω κάνει κάποιο λάθος στον πίνακα ένα έχω να πω:λάθη είμαστε και ανθρώπους κάνουμε !!!!!!χαχαχαχαΚαλά δεν το συζητώ!!Τα λάθη είναι ανθρώπινα απλώς βρήκα και'γω γνωστή που την πήραν Ανατ.Αττική και είδα το όνομά της στον εκκαθαρισμένο πίνακα.Η σειρά της 290.Κατά προσέγγιση 10 πάνω 10 κάτω πάντα, το χάλι μας παραμένει.
πάντως αν έχω κάνει κάποιο λάθος στον πίνακα ένα έχω να πω:λάθη είμαστε και ανθρώπους κάνουμε !!!!!!χαχαχαχα
Η κοπελα που βρισκεται στη θεση 877 εχει προσληφθει,οποτε κακως βρισκεται κ στον εκκαθαρισμενο πινακα μετα την α φαση.Εγινε μαλλον καποιο λαθος..
καλησπερα δεν ειναι καλα απο δυτικη αττικητα κενα ειναι 35 το καλεσμα πηρε 50 ατομα και μας ειπαν οσες ειναι απο 35 θεση εως 50 βασει σειρας καλεσματος απο αυριο θα ειναι στη διαθεση της περιφερειας αττικης για τοποθετηση οπου υπαρχουν κενα σε ολη την αττικη
ρωτησα το πρωι πως θα γινουν οι τοποθετησεις οταν τα κενα ειναι 35 και εμεις 50 που καλεσαν και αφησαν να εννοηθει οτι θα τοποθετητουν οι 35 - μαλλον πρωτοι βασει καλεσματος- και οι υπολοιποι υπεραριθμοι στην διαθεση περιφερειας αττικης
και γω ετσι ξερω με κοινωνικα κριτηρια αλλα αφησαν να εννοηθει οτι τα κοινωνικα κριτηρια θα ειναι αναμεσα στις 35 πρωτες και οχι συνολικα απο τις 50 ειπαν για σημερα το απογευμα στην σελιδα της διευθυνσης αλλα εως τωρα τιποτα[/quote τελεια και φανταστικα δλδ...
τωρα που το θυμηθηκα...πριν λιγο καιρο δεν μας ειχαν πει οτι θα λειτουργουσαν ως ολοημερα 89 νηπιαγωγεια επιπλεον?τι απεγιναν? και επισης το περιφημο προγραμμα εσπα που θα λειτουργουσε απο περισυ.ελεγε και ξαναλεγε ο κ.Μπρατης τι απεγινε? αχ αχ αχ....
Κι επισης με αυτο το περιβοητο ανοιγμα των πινακων τι εγινε...?Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι δεν γινεται αυτο?Κουβεντα να γινεται...