0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια παρτε στο υπουργειο και μπινελικωστε τους..... οχι σαν εκπαιδευτικοι.... αλλα σαν γονεις!
Δημήτρης Μπράτηςπριν από μία ώρα περίπουΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο
Στο real fm πριν από λίγο ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα καλύψει όλα τα κενά. Μάλλον εννοεί ότι εκτός από τα ολοήμερα θα κλείσει και τα πρωινά τμήματα
Να σας εκμυστηρευτώ κάτι;Μ'έχει πιάσει μια απελπισία σήμερα!Αγιασμός, νέα σχολική χρονιά και για 2η φορά μένω εκτός.Νιώθω ν'απομακρύνομαι από τα εκπαιδευτικά δρώμενα, αισθάνομαι στην απέξω.Ξεφύλλιζα αυτές τις μέρες τον οδηγό νηπιαγωγού και μου φαντάζουν όλα τόσο ψεύτικα.Μας είχαν παπαριάσει το μυαλό με το ΔΕΕΠΣ , τα οφέλη του ολοήμερου σχολείου, όλα τα αναλυτικά προγράμματα είχαν στηριχτεί σε όλες αυτές τις θεωρίες και τώρα...απλά τα κλείνουμε και επιστρέφουμε στα γνωστά λημέρια!Προσπαθώ να το δω λίγο αισιόδοξα όμως δεν τα καταφέρνω.Το καλοκαίρι ήταν αλλιώς.Όταν όμως ανοίγουν τα σχολεία, το πράγμα χοντραίνει.Νιώθει κανείς άλλος έτσι ή μόνο εγώ;
Παράθεση από: raniasop στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 01:36:49 pmΝα σας εκμυστηρευτώ κάτι;Μ'έχει πιάσει μια απελπισία σήμερα!Αγιασμός, νέα σχολική χρονιά και για 2η φορά μένω εκτός.Νιώθω ν'απομακρύνομαι από τα εκπαιδευτικά δρώμενα, αισθάνομαι στην απέξω.Ξεφύλλιζα αυτές τις μέρες τον οδηγό νηπιαγωγού και μου φαντάζουν όλα τόσο ψεύτικα.Μας είχαν παπαριάσει το μυαλό με το ΔΕΕΠΣ , τα οφέλη του ολοήμερου σχολείου, όλα τα αναλυτικά προγράμματα είχαν στηριχτεί σε όλες αυτές τις θεωρίες και τώρα...απλά τα κλείνουμε και επιστρέφουμε στα γνωστά λημέρια!Προσπαθώ να το δω λίγο αισιόδοξα όμως δεν τα καταφέρνω.Το καλοκαίρι ήταν αλλιώς.Όταν όμως ανοίγουν τα σχολεία, το πράγμα χοντραίνει.Νιώθει κανείς άλλος έτσι ή μόνο εγώ;Καπως ετσι αισθανομαι κ εγω που μετα απο 4 χρονια δουλειας στο δημοσιο,φετος τετοια μερα ειμαι σπιτι μου κ περιμενω πανω απο εναν υπολογιστη κατι να αλλαξει...Μας ''χτυπησαν'' πολυ υπουλα εμας της Α/βαθμιας χωρις να το περιμενουμε.Περα ομως απο το Υπουργειο,εξοργιζομαι κ με τους Διευθυντες των Α/θμιων που εχουν ''κουκουλωσει'' τα κενα τα κομματοσκ.... κ ξαφνικα,δια μαγειας ολα τα Νηπιαγωγεια εχουν καταληξει να ειναι υπεραριθμα.Η κατασταση ειναι τραγικη...
Παράθεση από: Emili83 στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 01:47:34 pmΠαράθεση από: raniasop στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 01:36:49 pmΝα σας εκμυστηρευτώ κάτι;Μ'έχει πιάσει μια απελπισία σήμερα!Αγιασμός, νέα σχολική χρονιά και για 2η φορά μένω εκτός.Νιώθω ν'απομακρύνομαι από τα εκπαιδευτικά δρώμενα, αισθάνομαι στην απέξω.Ξεφύλλιζα αυτές τις μέρες τον οδηγό νηπιαγωγού και μου φαντάζουν όλα τόσο ψεύτικα.Μας είχαν παπαριάσει το μυαλό με το ΔΕΕΠΣ , τα οφέλη του ολοήμερου σχολείου, όλα τα αναλυτικά προγράμματα είχαν στηριχτεί σε όλες αυτές τις θεωρίες και τώρα...απλά τα κλείνουμε και επιστρέφουμε στα γνωστά λημέρια!Προσπαθώ να το δω λίγο αισιόδοξα όμως δεν τα καταφέρνω.Το καλοκαίρι ήταν αλλιώς.Όταν όμως ανοίγουν τα σχολεία, το πράγμα χοντραίνει.Νιώθει κανείς άλλος έτσι ή μόνο εγώ;Καπως ετσι αισθανομαι κ εγω που μετα απο 4 χρονια δουλειας στο δημοσιο,φετος τετοια μερα ειμαι σπιτι μου κ περιμενω πανω απο εναν υπολογιστη κατι να αλλαξει...Μας ''χτυπησαν'' πολυ υπουλα εμας της Α/βαθμιας χωρις να το περιμενουμε.Περα ομως απο το Υπουργειο,εξοργιζομαι κ με τους Διευθυντες των Α/θμιων που εχουν ''κουκουλωσει'' τα κενα τα κομματοσκ.... κ ξαφνικα,δια μαγειας ολα τα Νηπιαγωγεια εχουν καταληξει να ειναι υπεραριθμα.Η κατασταση ειναι τραγικη...Μου έρχεται να πάρω ένα καλασνικοφ και να γαζωσω όποιον έχει ευθύνη για αυτή την κατάσταση
Οι περισσότεροι γονείς-άσχετοι με την εκπαίδευση - λένε: "Ε, τι να κάνουμε, αφού δεν υπάρχουν λεφτά, αφού το κράτος είναι χρεοκοπημένο, θα τα κλείσει τα σχολεία" και όλο αυτό το λένε σαν να είναι το πιο φυσικό πράγμα στο κόσμο!
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 01:54:49 pmΠαράθεση από: Emili83 στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 01:47:34 pmΠαράθεση από: raniasop στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 01:36:49 pmΝα σας εκμυστηρευτώ κάτι;Μ'έχει πιάσει μια απελπισία σήμερα!Αγιασμός, νέα σχολική χρονιά και για 2η φορά μένω εκτός.Νιώθω ν'απομακρύνομαι από τα εκπαιδευτικά δρώμενα, αισθάνομαι στην απέξω.Ξεφύλλιζα αυτές τις μέρες τον οδηγό νηπιαγωγού και μου φαντάζουν όλα τόσο ψεύτικα.Μας είχαν παπαριάσει το μυαλό με το ΔΕΕΠΣ , τα οφέλη του ολοήμερου σχολείου, όλα τα αναλυτικά προγράμματα είχαν στηριχτεί σε όλες αυτές τις θεωρίες και τώρα...απλά τα κλείνουμε και επιστρέφουμε στα γνωστά λημέρια!Προσπαθώ να το δω λίγο αισιόδοξα όμως δεν τα καταφέρνω.Το καλοκαίρι ήταν αλλιώς.Όταν όμως ανοίγουν τα σχολεία, το πράγμα χοντραίνει.Νιώθει κανείς άλλος έτσι ή μόνο εγώ;Καπως ετσι αισθανομαι κ εγω που μετα απο 4 χρονια δουλειας στο δημοσιο,φετος τετοια μερα ειμαι σπιτι μου κ περιμενω πανω απο εναν υπολογιστη κατι να αλλαξει...Μας ''χτυπησαν'' πολυ υπουλα εμας της Α/βαθμιας χωρις να το περιμενουμε.Περα ομως απο το Υπουργειο,εξοργιζομαι κ με τους Διευθυντες των Α/θμιων που εχουν ''κουκουλωσει'' τα κενα τα κομματοσκ.... κ ξαφνικα,δια μαγειας ολα τα Νηπιαγωγεια εχουν καταληξει να ειναι υπεραριθμα.Η κατασταση ειναι τραγικη...Μου έρχεται να πάρω ένα καλασνικοφ και να γαζωσω όποιον έχει ευθύνη για αυτή την κατάσταση Δεν είστε μόνες κορίτσια... Έπρεπε να βλέπατε με τι μούτρα πήγα τη Δευτέρα στον ΟΑΕΔ να δηλώσω παρουσία όταν τις προηγούμενες φορές πήγαινα και έκανα διακοπή. Περνούν οι μέρες και περιμένω να μάθουμε κτ αλλά μέσα μου ξέρω ότι δύσκολα μπορεί να αλλάξει κτ. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση, τώρα στην αρχή θα είναι δύσκολο, θα πιάσουμε λίγο πάτο αλλά πρέπει να το ζήσουμε κι αυτό... Κάτι όμως θα βρεθεί και για μας, κανείς δεν πάει χαμένος...