0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Roula_S στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 03:03:14 pmΠαράθεση από: gerly στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:47:44 pmΠήρα στο 210 3442281. Μόνο που δεν με βρίσανε. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν για β', μπορεί και ναι μπορεί και όχι, κι αυτοί λέει τελευταία στιγμή το μαθαίνουν. Πάντως μου είπαν αν γίνει όλα θα κριθούν από τις επιλογές που έχει βάλει ο καθένας (για νέο μας το λένε;). Τους είπα ότι περιμένουμε τόσα άτομα να ενημερωθούμε, δεν γίνεται να ξεροσταλιάζουμε μια στον υπολογιστή μια στα τηλ. και ότι πρέπει κάποιος να βγει επίσημα να μας πει, στην τελική δεν είμαστε πολίτες β' διαλογής. Αυτά... Συγγνώμη που δεν έχω κτ σημαντικό να σας μεταφέρω... Είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσουμε στο τηλ. Κουράγιο σε όλους... Το ξέρω έχουν σπάσει τα νεύρα μας...Το πρωί που πήρα βγήκε ένας κυριούλης και ήταν πολύ ευγενικός....τι να πω έπεσες στην περίπτωση Μάλλον τι να πω; θα πάρω κ αύριο. Πάντως άλλο να μιλάνε σε μας κι άλλο σε αιρετούς. Δεν μπορεί ένας αιρετός να πιεσει κ να μας πει; Δεν μπορώ άλλο!!!! Έχουν σπάσει τα νεύρα μου... Και το άγχος μας έχει τσακίσει... Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω αν έχουν σκοπό να καλέσουν άμεσα ή να παίρνουν σε δόσεις όπως προειπώθηκε, δεν με παίρνει για κτ τέτοιο.
Παράθεση από: gerly στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:47:44 pmΠήρα στο 210 3442281. Μόνο που δεν με βρίσανε. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν για β', μπορεί και ναι μπορεί και όχι, κι αυτοί λέει τελευταία στιγμή το μαθαίνουν. Πάντως μου είπαν αν γίνει όλα θα κριθούν από τις επιλογές που έχει βάλει ο καθένας (για νέο μας το λένε;). Τους είπα ότι περιμένουμε τόσα άτομα να ενημερωθούμε, δεν γίνεται να ξεροσταλιάζουμε μια στον υπολογιστή μια στα τηλ. και ότι πρέπει κάποιος να βγει επίσημα να μας πει, στην τελική δεν είμαστε πολίτες β' διαλογής. Αυτά... Συγγνώμη που δεν έχω κτ σημαντικό να σας μεταφέρω... Είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσουμε στο τηλ. Κουράγιο σε όλους... Το ξέρω έχουν σπάσει τα νεύρα μας...Το πρωί που πήρα βγήκε ένας κυριούλης και ήταν πολύ ευγενικός....τι να πω έπεσες στην περίπτωση
Πήρα στο 210 3442281. Μόνο που δεν με βρίσανε. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν για β', μπορεί και ναι μπορεί και όχι, κι αυτοί λέει τελευταία στιγμή το μαθαίνουν. Πάντως μου είπαν αν γίνει όλα θα κριθούν από τις επιλογές που έχει βάλει ο καθένας (για νέο μας το λένε;). Τους είπα ότι περιμένουμε τόσα άτομα να ενημερωθούμε, δεν γίνεται να ξεροσταλιάζουμε μια στον υπολογιστή μια στα τηλ. και ότι πρέπει κάποιος να βγει επίσημα να μας πει, στην τελική δεν είμαστε πολίτες β' διαλογής. Αυτά... Συγγνώμη που δεν έχω κτ σημαντικό να σας μεταφέρω... Είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσουμε στο τηλ. Κουράγιο σε όλους... Το ξέρω έχουν σπάσει τα νεύρα μας...
Παράθεση από: gerly στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 03:12:33 pmΠαράθεση από: Roula_S στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 03:03:14 pmΠαράθεση από: gerly στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:47:44 pmΠήρα στο 210 3442281. Μόνο που δεν με βρίσανε. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν για β', μπορεί και ναι μπορεί και όχι, κι αυτοί λέει τελευταία στιγμή το μαθαίνουν. Πάντως μου είπαν αν γίνει όλα θα κριθούν από τις επιλογές που έχει βάλει ο καθένας (για νέο μας το λένε;). Τους είπα ότι περιμένουμε τόσα άτομα να ενημερωθούμε, δεν γίνεται να ξεροσταλιάζουμε μια στον υπολογιστή μια στα τηλ. και ότι πρέπει κάποιος να βγει επίσημα να μας πει, στην τελική δεν είμαστε πολίτες β' διαλογής. Αυτά... Συγγνώμη που δεν έχω κτ σημαντικό να σας μεταφέρω... Είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσουμε στο τηλ. Κουράγιο σε όλους... Το ξέρω έχουν σπάσει τα νεύρα μας...Το πρωί που πήρα βγήκε ένας κυριούλης και ήταν πολύ ευγενικός....τι να πω έπεσες στην περίπτωση Μάλλον τι να πω; θα πάρω κ αύριο. Πάντως άλλο να μιλάνε σε μας κι άλλο σε αιρετούς. Δεν μπορεί ένας αιρετός να πιεσει κ να μας πει; Δεν μπορώ άλλο!!!! Έχουν σπάσει τα νεύρα μου... Και το άγχος μας έχει τσακίσει... Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω αν έχουν σκοπό να καλέσουν άμεσα ή να παίρνουν σε δόσεις όπως προειπώθηκε, δεν με παίρνει για κτ τέτοιο.Δεν θέλω πραγματικά να απογοητεύσω κανέναν, αλλά τα πράγματα είναι πραγματικά άσχημα...Παίζει όντως και να μην ξέρουν ούτε οι ίδιοι.....Σε όλες τις διευθύνσεις(και αν όχι σε όλες, στις περισσότερες πάντως) υπάρχουν άτομα με απόσπαση και αναπληρωτές της Α φάσης που δεν έχουν τοποθετηθεί καν...Υπάρχουν άτομα που περισσεύουν και μπορεί να μετακινηθούν....και μη χειρότερα.....
Κι αυτό που είπε ο Καψαλάκης τι ήταν;;;
Η AnnaB έχει δίκιο. Κι εμένα μου φαίνεται λίγο παράξενο τόσο νωρίς φάση αναπληρωτών. και χωρίς να υπάρχουν επιπλέον πιστώσεις αυτή τη στιγμή. Αν είναι να βγει μ' αυτά τα δεδομένα φάση θα είναι μικρή. Έτσι λέω εγώ...
Ασε..πίνακες, αριθμούς..Έχουμε λαλήσει και στον ύπνο μας..Δεν μας έφταναν όσα τραβάμε τη μέρα.. Ξαναρωτάω:ο Καψαλάκης έτσι από μόνος του πήγε κι έγραψε αυτό που έγραψε;;Κι ακόμα δεν τον ρώτησε κανένας τι εννοεί;;