*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 335019 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Στα όρη, στ'άγρια βουνά...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #392 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 05:34:01 pm »
Λετε να γίνει κανένα θαύμα;; Πάντως τον εμπιστεύομαι τον Καψαλάκη. Καμμία σχέση με τον άλλον...Ξέρετε ποιόν!!!ΧΙΧΙΧΙ!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:12:00 »

Αποσυνδεδεμένος valeriaM

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #393 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 05:35:16 pm »
Tι εννοεί ρε παιδιά;

Αποσυνδεδεμένος renee

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #394 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 05:36:31 pm »
Να περιμένουμε φάση;;;;;ο Θεός να βάλει το χέρι Του!

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #395 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 05:36:48 pm »
Πήρα στο 210 3442281. Μόνο που δεν με βρίσανε. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν για β', μπορεί και ναι μπορεί και όχι, κι αυτοί λέει τελευταία στιγμή το μαθαίνουν.  Πάντως μου είπαν αν γίνει όλα θα κριθούν από τις επιλογές που έχει βάλει ο καθένας (για νέο μας το λένε;). Τους είπα ότι περιμένουμε τόσα άτομα να ενημερωθούμε, δεν γίνεται να ξεροσταλιάζουμε μια στον υπολογιστή μια στα τηλ. και ότι πρέπει κάποιος να βγει επίσημα να μας πει, στην τελική δεν είμαστε πολίτες β' διαλογής. Αυτά... Συγγνώμη που δεν έχω κτ σημαντικό να σας μεταφέρω... Είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσουμε στο τηλ. Κουράγιο σε όλους... Το ξέρω έχουν σπάσει τα νεύρα μας...
Το πρωί που πήρα βγήκε ένας κυριούλης και ήταν πολύ ευγενικός....τι να πω έπεσες στην περίπτωση

Μάλλον τι να πω; θα πάρω κ αύριο. Πάντως άλλο να μιλάνε σε μας κι άλλο σε αιρετούς. Δεν μπορεί ένας αιρετός να πιεσει κ να μας πει; Δεν μπορώ άλλο!!!! Έχουν σπάσει τα νεύρα μου... Και το άγχος μας έχει τσακίσει... Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω αν έχουν σκοπό να καλέσουν άμεσα ή να παίρνουν σε δόσεις όπως προειπώθηκε, δεν με παίρνει για κτ τέτοιο.

Δεν θέλω πραγματικά να απογοητεύσω κανέναν, αλλά τα πράγματα είναι πραγματικά άσχημα...Παίζει όντως και να μην ξέρουν ούτε οι ίδιοι.....Σε όλες τις διευθύνσεις(και αν όχι σε όλες, στις περισσότερες πάντως) υπάρχουν άτομα με απόσπαση και αναπληρωτές της Α φάσης που δεν έχουν τοποθετηθεί καν...Υπάρχουν άτομα που περισσεύουν και μπορεί να μετακινηθούν....και μη χειρότερα.....
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:12:00 »

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #396 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 05:38:07 pm »
Πήρα στο 210 3442281. Μόνο που δεν με βρίσανε. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν για β', μπορεί και ναι μπορεί και όχι, κι αυτοί λέει τελευταία στιγμή το μαθαίνουν.  Πάντως μου είπαν αν γίνει όλα θα κριθούν από τις επιλογές που έχει βάλει ο καθένας (για νέο μας το λένε;). Τους είπα ότι περιμένουμε τόσα άτομα να ενημερωθούμε, δεν γίνεται να ξεροσταλιάζουμε μια στον υπολογιστή μια στα τηλ. και ότι πρέπει κάποιος να βγει επίσημα να μας πει, στην τελική δεν είμαστε πολίτες β' διαλογής. Αυτά... Συγγνώμη που δεν έχω κτ σημαντικό να σας μεταφέρω... Είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσουμε στο τηλ. Κουράγιο σε όλους... Το ξέρω έχουν σπάσει τα νεύρα μας...
Το πρωί που πήρα βγήκε ένας κυριούλης και ήταν πολύ ευγενικός....τι να πω έπεσες στην περίπτωση

Μάλλον τι να πω; θα πάρω κ αύριο. Πάντως άλλο να μιλάνε σε μας κι άλλο σε αιρετούς. Δεν μπορεί ένας αιρετός να πιεσει κ να μας πει; Δεν μπορώ άλλο!!!! Έχουν σπάσει τα νεύρα μου... Και το άγχος μας έχει τσακίσει... Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω αν έχουν σκοπό να καλέσουν άμεσα ή να παίρνουν σε δόσεις όπως προειπώθηκε, δεν με παίρνει για κτ τέτοιο.

Δεν θέλω πραγματικά να απογοητεύσω κανέναν, αλλά τα πράγματα είναι πραγματικά άσχημα...Παίζει όντως και να μην ξέρουν ούτε οι ίδιοι.....Σε όλες τις διευθύνσεις(και αν όχι σε όλες, στις περισσότερες πάντως) υπάρχουν άτομα με απόσπαση και αναπληρωτές της Α φάσης που δεν έχουν τοποθετηθεί καν...Υπάρχουν άτομα που περισσεύουν και μπορεί να μετακινηθούν....και μη χειρότερα.....

Κι αυτό που είπε ο Καψαλάκης τι ήταν;;;

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #397 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 05:40:05 pm »

Κι αυτό που είπε ο Καψαλάκης τι ήταν;;;

Πραγματικά δεν ξέρω....Μακάρι αυτά που μετέφερα να μην βγουν αληθινά, αλλά είναι όσα έμαθα σήμερα το πρωί και μακάρι να παραμείνουν μόνο ως λόγια....
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #398 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 05:42:46 pm »
Εγώ είμαι απ΄τις πιο απαισιόδοξες, αλλά με αυτό που είπε αναπτερώθηκα... Θα αποτρελαθώ, να παραμυθιαστώ ή να μην παραμυθιαστώ;;; Ιδού η απορία!!! Τι να πω; Περιμένουμε για άλλη μια φορά...

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #399 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 05:53:35 pm »
Η AnnaB έχει δίκιο. Κι εμένα μου φαίνεται λίγο παράξενο τόσο νωρίς φάση αναπληρωτών. και χωρίς να υπάρχουν επιπλέον πιστώσεις αυτή τη στιγμή. Αν είναι να βγει μ' αυτά τα δεδομένα φάση θα είναι μικρή. Έτσι λέω εγώ... :-\
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Dessine_Moi_Un_Mouton

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Hey, Teacher! Leave the kids alone...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #400 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 05:56:41 pm »
Εδώ και 2 εβδομάδες ήμασταν απαισιόδοξοι. Δε χάνουμε τίποτα να είμαστε αισιόδοξοι για μια φορά..
Και λέω κάτι και να το συγκρατήσετε. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο που οι γονείς είναι μαζί μας.
Οι μόνοι που είναι εναντίον μας είναι οι περιφερειακοί διευθυντές εκπαίδευσης. Οι οποίοι αν κρίνω από ανακοινώσεις συλλόγων έχουν να φάνε γερό στρίμωγμα. ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.
Ainsi Soit-Je...

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #401 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 05:59:36 pm »
Εγώ παιδιά αν δεν είμαι μέσα και σ'αυτήν, τα παρατάω... Δεν μπορώ άλλο. Μ'έχουν κάνει τρελή, δεν ξέρω τι θέλω. Απ'τη μία λέω έχει τελειώσει το αναπληρωτιλικι, παράταση ζωής μας δίνουν, τι τώρα τι του χρόνου,πάντα θα μας εκμεταλλεύονται, κι απ'την άλλη λέω αν με πάρουν θα πάω. Μιλάμε έχω πάθει διχασμό προσωπικότητας...Άσε που κοιμάμαι κ βλέπω πίνακες...

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #402 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 06:00:36 pm »
Η AnnaB έχει δίκιο. Κι εμένα μου φαίνεται λίγο παράξενο τόσο νωρίς φάση αναπληρωτών. και χωρίς να υπάρχουν επιπλέον πιστώσεις αυτή τη στιγμή. Αν είναι να βγει μ' αυτά τα δεδομένα φάση θα είναι μικρή. Έτσι λέω εγώ... :-\

Μα ούτως η άλλως με ολα αυτα που ακούγονται η φαση προβλέπεται μικρή!Ευσι δεν ειναι?Παντως εμένα η υπάλληλος του Υπουργείου δεν μου ανέφερε αριθμό για β φαση. Μου είπε οτι δεν γνωρίζουν τιποτα. Απορώ πως άλλοι υπάλληλοι λένε για διψήφιο αριθμό κλπ....Ειλικρινά παράξενα ολα αυτα που γίνονται κ ακούγονται!Μενει μονο να το δούμε κ με τα ματια μας!

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #403 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 06:02:37 pm »
κορίτσια κατά τη γνώμη μου πάντα, θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι!!! γιατί ποτέ δεν ξέρεις, πραγματικά ο κ Καψαλάκης   είναι αξιόλογος άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων , αλλά μήπως εννοεί την ειδική αγωγή? λέω εγώ τώρα!!!!!!!!! δεν ξέρω!!!

Αποσυνδεδεμένος valeriaM

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #404 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 06:02:58 pm »
Ασε..πίνακες, αριθμούς..Έχουμε λαλήσει και στον ύπνο μας..Δεν μας έφταναν όσα τραβάμε τη μέρα.. ::)
Ξαναρωτάω:ο Καψαλάκης έτσι από μόνος του πήγε κι έγραψε αυτό που έγραψε;;Κι ακόμα δεν τον ρώτησε κανένας τι εννοεί;;

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #405 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2013, 06:06:46 pm »
Ασε..πίνακες, αριθμούς..Έχουμε λαλήσει και στον ύπνο μας..Δεν μας έφταναν όσα τραβάμε τη μέρα.. ::)
Ξαναρωτάω:ο Καψαλάκης έτσι από μόνος του πήγε κι έγραψε αυτό που έγραψε;;Κι ακόμα δεν τον ρώτησε κανένας τι εννοεί;;

Έλα ντε!Εγω δεν εχω Facebook αλλιώς θα τον ρωτούσα!Πραγματικα ενώ είχα χαλαρώσει ....τωρα περιμένω κάτι!Τι να πω!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182566
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)