0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: plakakaneis στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 07:27:34 pmΤι ενσταση βρε παιδιά, συγνωμη αλλα αυτή η ειδηση καθιστα διατρητη ολη την διαδικασια των προσληψεων.Και δεν καταλαβα και τον αγαπητο κ.Καψαλακη και τη ΔΟΕ φυσικα, γιατι μας το λεει τωρα αφου το ξερει εδώ και καιρο? . Κι αν εχει παρέλθει το διαστημα για να κανεις ένσταση? δεν καταλαβα νομους εχουν μονο για αυτους, για μας δεν υπαρχει νομος που ΄να μας προστατευει??ελεοςςςςςςςς φετοςςςςςςςςςςςΠροφανώς γιατί δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να προστατεύει τους αναπληρωτές.δεν υπαρχει περιπτωση, αν πας σε ενα δικηγορο να μην βρει τον τροπο.επισης αυτο ειναι κατι που αφορα ολους μας, τι αλχημειες ειναι αυτες .............τι να πω κοριτσια οτι σας φωτισει ο Θεος, αλλα ο καψαλακης ειπε οτι εγινε κι αλλου
Τι ενσταση βρε παιδιά, συγνωμη αλλα αυτή η ειδηση καθιστα διατρητη ολη την διαδικασια των προσληψεων.Και δεν καταλαβα και τον αγαπητο κ.Καψαλακη και τη ΔΟΕ φυσικα, γιατι μας το λεει τωρα αφου το ξερει εδώ και καιρο? . Κι αν εχει παρέλθει το διαστημα για να κανεις ένσταση? δεν καταλαβα νομους εχουν μονο για αυτους, για μας δεν υπαρχει νομος που ΄να μας προστατευει??ελεοςςςςςςςς φετοςςςςςςςςςςς
Καλά είναι άθλιοι. Η συνάδελφος έμεινε εκτός στο νομό της επιλογής της για να πάει κάποιος άλλος που δεν θα πήγαινε υπό άλλες συνθήκες;; Πάμε καλά;;
Σοβαρά μιλάτε, συνάδελφοι; Έγινε φέτος κι έχει ξαναγίνει αλλαγή νομών; Με απόφαση Δ/ντών ΠΕ;Στους νηπιαγωγούς; Εγώ δασκάλα είμαι στην Ηλεία και ακόμα δεν έχουμε πάρει τα κενά.
τοτε να δηλωνουμε περιφερειες και να μας στελνουν οπου γουσταρουν και οπου τους βολευει....εγω θα ειχα βγει στα καναλια παντως αν μου ειχε συμβει αυτο...