*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 334774 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος plakakaneis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #588 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 09:09:53 am »
Μα τι συζηταμε τωρα, ολοι μας καναμε τις αιτησεις με βαση τα οποια  δεδομενα της προσωπικης μας ζωης, οικονομικα κοινωνικα, οικογενειακα κτλ.
Δεν είναι δυνατον να δηλωνω άλλο νομο και να με στελνουν οπου θελουν και μαλιστα να κινδυνευω με απολυση αν αρνηθω.
δεν μπορω να πληρωνω δυο ενοικια, δυο φορες θερμανση, βενζινες, και τα παιδια ?
ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ
θα τρελαθω φέτος, στο τέλος θα παρακαλαμε να μην μας καλεσοθυν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:27:57 »

Αποσυνδεδεμένος παπ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #589 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 09:34:07 am »
Στη δυτική Αττική που πήρε 50...προέκυψαν υπεραριθμες...κ έκαναν ξανά δήλωση προτίμησης για άλλες περιοχές στην σε όλη την Αττική. Αδιανοητες παρανομίες!!!!!

επειδή προσλήφθηκα στη δυτ.αττική σας ενημερώνω ότι ναι μεν κάναμε δήλωση προτίμησης ξανά, αλλά οι περιοχές αφοούσαν και πάλι τον ίδιο νομό.αυτό βέβαια δεν αναιρεί το μπάχαλο που επικρατεί γενικότερα!
στη δυτ αττικη και σε αλλες διευθυνσεις απ' όσο μαθαινω, υπαρχουν ατομα στη διαθεση,τους οποιους εστειλαν στην περιφερειακη διευθυνση για να τοποθετηθουν σε αλλο πυσπε....
αναμεσα τους κι εγω.....
λέγοντας σε άλλο πυσπε...εννοείς και σε άλλο νομό ? εκτός αττικής?

Αποσυνδεδεμένος bk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #590 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 10:22:42 am »
η περιφ διευθυνση αττικης καλυπτει αττικη και α,β πειραια...υπαρχουν ομως αλλες που καλυπτουν κι αλλους νομους πχ περιφ διευθυνση στ ελλαδας http://stellad.pde.sch.gr/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=8&Itemid=25
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 10:27:56 am από bk »

Αποσυνδεδεμένος dorakigia

• Πλήρες μέλος
  • ...ό,τι είσαι, αυτό βλέπεις!!!! ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #591 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 10:27:02 am »
Με καλέσανε στο Ηράκλειο και είμαι σε ένα νηπιαγωγείο με 68 παιδιά.Το νηπιαγωγείο έχει 2 μόνιμες και 1 εγώ αναπληρώτρια. Μέχρι στιγμής όλα τα προνήπια έχουν μείνει έξω,στην τάξη έχουμε μόνο νήπια!Έχει δοθεί εντολή από την διευθύντρια πρωτοβάθμιας να μην λέμε στους γονείς να απευθύνονται στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας για τις ελλείψεις για να μην προκαλούνται προβλήματα.Ωστόσο οι γονείς γνώριζαν την κατάσταση και είχαν αρχίσει τις κινητοποιήσεις νωρίτερα. Απευθύνθηκαν στον περιφερειάρχη Κρήτης, ο οποίος πήρε το υπουργείο παιδείας που του είπανε ότι δεν υπάρχουν πιστώσεις.Η προισταμένη μου ζητάει επίμονα από τη διεύθυνση και αλλή νηπιαγωγό και της λένε να λειτουργήσουμε όπως είμαστε γιατί υπάρχει περίπτωση να μην μας στείλουν.Είναι σαν μια κρυφή συνομωσία ανάμεσα στο υπουργείο και τις διευθύνσεις!Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή

τουλαχιστον πες μας οτι θα αντιδρασει ο κοσμος πιο δυναμικα γιατι μονο αυτο ελπιζω πλεον.... ΜΑς ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ  μπροστα στα ματια μας για να παρουν τον κοσμο που δεν εχει προβληματα στα σχολεια, με το μερος τους!!!!! τοποθετηθηκα στη φωκιδα ( αααααααααασχετο ) κ με κοιταξαν σαν εξωγηινη οταν τους ανακοινωσα οτι θα κανω απεργιες. απο τους μονιμους (τουλαχιστον στο σχολειο μου) ΟΥΔΕΙΣ!!!!!!!!!! τι να πω........ πρεπει να αντιδρασουμε κ να ενημερωνουμε τον κοσμο για αυτη τη συνομωσια να διωχνουν παιδια κ να κλεινουν σχολεια!!!! το ξερω κ εγω οτι ειναι γραμμη του εξαιρετου υπουργειου μας!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ το 2013!!! Κ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!  ενημερωστε με κ μενα αν προχωρησατε σε καποια πρωτοβουλια να συμμετεχω κ εγω γιατι......... η θα μας κανουν λαστιχο η θα τα βρουν σκουρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Τι εννοεις όταν λες (ασχετο) για την τοποθετηση σου στην φωκίδα?

οχι,εννοω οτι  δεν θυμομουν ουτε αν εβαλα τη φωκιδα στη αιτηση αναπληρωτων !!!!! ειχα δηλωσει μακεδονια ηπειρο θεσσαλια κ μετα ..... λοττο!!!! ως γνωστον απο φωκιδα κ πανω δεν πηραν ουτε ΕΝΑΝ εκτος ξανθης κ καβαλας που δεν δηλωσα θρακη ουτως η αλλως!!!! ομορφιεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:27:57 »

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #592 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 11:08:15 am »
2. ΔΕΝ μπορουν να παρουν αναπληρωτες γενικης μεσω ΕΣΠΑ και ΔΕΝ θα παρουν

Αν και προσωπικά δε μίλησα για χρήματα  ΕΣΠΑ,όμως πριν 3 χρόνια είχαμε στο νηπιαγωγείο αναπληρώτρια γενικής μέσω ΕΣΠΑ.Άλλαξε αυτό;Κι αν ναι,πότε;
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος dimitra68

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #593 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 11:14:51 am »
Παιδιά καλημέρα κι από μένα. Προσλήφθηκα σ ενα νησακι μακρια από τον τοπο μου και από το Σάββατο που ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις ...χτυπάω ενέσεις!!!. Θα έχω μαζί μου την κόρη μου ,10 χρονών, η οποία όπως είναι φυσικό έχει αγχωθεί ...Δε μπορώ να περιγράψω τα αισθήματα του ξεριζωμού σε αυτούς που δεν το έχουν ζήσει...οι υπόλοιποι και ειδικά μαμάδες με μικρα παιδια μακρια από το σπίτι σας καταλαβαίνετε τι θέλω να πω!
Εν πάση περιπτώσει απ'ότι καταλαβα μιλάτε για τις υποχρεωτικές μετακινήσεις εντος περιφέρειας...και λεω
Αυτοί μιλάνε για υποχρωτικές μετακινήσεις εφόσον υπάρχουν ανάγκες οι οποίες δε μπορούν να καλυφτούν με άλλο τρόπο παρα μόνο με υποχρωτική μετακίνηση μονιμου η αναπληρωτή!!!
ΟΚ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΏ !!!ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!!
Στην περιπτωση του μόνιμου υποτιθεται οτι το κρατος του εδωσε τη δυνατοτητα να ζητησει
αποσπαση
μεταθεση
και ό,τι άλλο δε γνωριζω τι
για τον αναπληρωτή ομως δεν ισχυει τιποτα από αυτα!!!!

γιατί δε μπορούν να γίνουν αμοιβαίες μετακινήσεις αναπληρωτων???ΟΠΩς ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥς ΜΟΝΙΜΟΥΣ!!!!!
να πηγαίνει ο καθένας στον τόπο του εφόσον μπορεί να γίνει αμοιβαία μετακίνηση!!!!
Δηλ ποιό είναι το δύσκολο για να το καταλάβω???????????????????????????????????????????
Για να μας πουλάνε εκδούλευση οι αιρετοί?????
Μήπως αν γινουν αμοιβαιες μετακινήσεις θα προκληθεί δαπάνη στον κρατικό προυπολογισμό ???
ΟΧΙ αφού από την τσέπη μας θα πληρώσουμε τη μετακίνηση οδοιπορικα κλπ!!!!

Πολυ απλα γιατι τους συμφερει να μας εχουν υποταγμενους και τρομοκρατημενους κατω από την αλαζονεια του αποφασιζω και διαταζω και διαλυω οικογενειες οικονομιες τα παντα!!!
εμενα στον τοπο μου στην επομενη φάση είπαν οι αιρετοι μας οτι θα παρουν 20 ατομα!!!θα ξεσπιτωσουν άλλες μανουλες!!!
Ωραια!!!να μου κοπει το χερι αν τους ξαναψηφισω ,και εννοειται ότι θα τους πολεμησω οπου κι αν είμαι οπως μπορω!!!!
Ηδη από το Σάββατο όπου βρεθώ το συζηταω με κοσμο στα ταξιδια που έχω κάνει στον τοπο που παρουσιαστηκα αλλα και εκει που τοποθετηθηκα!!!(500
"Δε συμφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες ό,τι πιστεύεις"

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #594 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 11:15:54 am »
Και μεις περιμένουμε β΄φάση...

Η Demetroula παρέθεσε τα λειτουργικά  κενά κάποιων νομών.Γνωρίζω ότι και ο νομός μου έχει 8 κενά.Έχουμε αναστολή ολοήμερων τμημάτων, καθώς και υπεράριθμα τμήματα με μια νηπιαγωγό μόνο.
Τώρα τί θα κάνει το υπουργείο, δεν ξέρω.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος zael

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #595 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 11:29:31 am »
Στο δικό μου νομό ο διευθυντής  εκπαίδευσης είπε σε μόνιμη συνάδελφο ότι περιμένουν αναπληρωτές και να μην ανησυχεί θα καλύπτουν τα κενά που έχουν στο σχολείο της.
Τώρα τι ξέρουν αυτοί και δεν το λένε και σε μας, δεν γνωρίζω.

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #596 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:04:11 pm »
ενταξει υπάρχουν νόμοι που καλύπτουν τους παρανόμους!! έχω στεναχωρηθεί ατελειωτα!!! εχω εκνευριστει απίστευτα!! δεν ξερω τι να πω! εχω ξενερωσει! πλεον καθολου δεν με νοιαζει αν δεν με καλεσουν  οχι φέτος αλλά ουδέποτε! ... ξοδεψαμε μια ζωη σε θρανια, θυσιασαμε την προσωπική μας ζωή και τι? γιατι?
κρίμα που δεν υάρχουν δουλειες κι εξω...
εγώ πάντως αν αποφασισετε να αντιδρασουμε με καποιο τροπο εγω ειμαι μαζι σας!

Αποσυνδεδεμένος plakakaneis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #597 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:20:27 pm »

Το "χρονοδιάγραμμα" των υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών Π.Ε.

Σάββατο, 14/09/2013 

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι,

Αποτελεί, πράγματι, παγκόσμια πρωτοτυπία να σας ενημερώνω, δύο εβδομάδες μετά την έναρξη του σχολικού έτους, για τις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών, όταν αυτές θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί ως το τέλος  του καλοκαιριού το αργότερο . Σύμφωνα, λοιπόν,  με ενημέρωσή μου από τα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου Παιδείας, σας κάνω γνωστά τα εξής :

1. Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ

Δεν      έχει ορισθεί συνεδρίαση του Κεντρικού      Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  την επόμενη εβδομάδα για κανένα θέμα.
Tη μεθεπόμενη εβδομάδα  ίσως συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ, για να      εξετάσει ενστάσεις επί των      αποσπάσεων , πιθανή

gesthimani

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #598 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:28:02 pm »
Οι πιστώσεις του εσπα δεν αφορούν κυρίως  την ειδική αγωγή. Αφορούν και 1000 ψυχολόγους που θα μπουν στα γενικά σχολεία για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας, ΖΕΠ, ενισχυτική, τμήματα υποδοχής και σε μέρος της παράλληλης θα εργαστούν και εκπαιδευτικοί γενικής.

Αποσυνδεδεμένος straw

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #599 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:32:12 pm »
Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει;;; Διάβασα ότι η Στερεά Ελλάδα και το Ν.Αιγαίο είναι εκτός ΕΣΠΑ φέτος.Τι σημαίνει αυτό;;; ???

Αποσυνδεδεμένος andriana3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #600 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:38:08 pm »
Έχω σειρά στον πίνακα αναπληρωτών μεταξύ 80 και 90. Επειδή δηλώνω μόνο το νομό Αχαΐας, που δεν πήρε καθόλου αναπληρωτές στην πρώτη φάση, έχω μείνει εκτός. Σας ακούγεται λογικό να τοποθετήσει αναπληρωτές που πλεονάζουν σε άλλους νομούς στην Αχαΐα και κάποιοι να είναι πάλι έξω από μια ενδεχόμενη  β` φάση; 

gesthimani

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #601 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:39:06 pm »
Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει;;; Διάβασα ότι η Στερεά Ελλάδα και το Ν.Αιγαίο είναι εκτός ΕΣΠΑ φέτος.Τι σημαίνει αυτό;;; ???
Ότι θα πρέπει να βρουν έναν άλλο τρόπο να καλύψουν αυτές τις περιοχές.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)