0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω σειρά στον πίνακα αναπληρωτών μεταξύ 80 και 90. Επειδή δηλώνω μόνο το νομό Αχαΐας, που δεν πήρε καθόλου αναπληρωτές στην πρώτη φάση, έχω μείνει εκτός. Σας ακούγεται λογικό να τοποθετήσει αναπληρωτές που πλεονάζουν σε άλλους νομούς στην Αχαΐα και κάποιοι να είναι πάλι έξω από μια ενδεχόμενη β` φάση;
Παράθεση από: Nadia83 στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 08:02:39 pmΜε καλέσανε στο Ηράκλειο και είμαι σε ένα νηπιαγωγείο με 68 παιδιά.Το νηπιαγωγείο έχει 2 μόνιμες και 1 εγώ αναπληρώτρια. Μέχρι στιγμής όλα τα προνήπια έχουν μείνει έξω,στην τάξη έχουμε μόνο νήπια!Έχει δοθεί εντολή από την διευθύντρια πρωτοβάθμιας να μην λέμε στους γονείς να απευθύνονται στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας για τις ελλείψεις για να μην προκαλούνται προβλήματα.Ωστόσο οι γονείς γνώριζαν την κατάσταση και είχαν αρχίσει τις κινητοποιήσεις νωρίτερα. Απευθύνθηκαν στον περιφερειάρχη Κρήτης, ο οποίος πήρε το υπουργείο παιδείας που του είπανε ότι δεν υπάρχουν πιστώσεις.Η προισταμένη μου ζητάει επίμονα από τη διεύθυνση και αλλή νηπιαγωγό και της λένε να λειτουργήσουμε όπως είμαστε γιατί υπάρχει περίπτωση να μην μας στείλουν.Είναι σαν μια κρυφή συνομωσία ανάμεσα στο υπουργείο και τις διευθύνσεις!Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλήτουλαχιστον πες μας οτι θα αντιδρασει ο κοσμος πιο δυναμικα γιατι μονο αυτο ελπιζω πλεον.... ΜΑς ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ μπροστα στα ματια μας για να παρουν τον κοσμο που δεν εχει προβληματα στα σχολεια, με το μερος τους!!!!! τοποθετηθηκα στη φωκιδα ( αααααααααασχετο ) κ με κοιταξαν σαν εξωγηινη οταν τους ανακοινωσα οτι θα κανω απεργιες. απο τους μονιμους (τουλαχιστον στο σχολειο μου) ΟΥΔΕΙΣ!!!!!!!!!! τι να πω........ πρεπει να αντιδρασουμε κ να ενημερωνουμε τον κοσμο για αυτη τη συνομωσια να διωχνουν παιδια κ να κλεινουν σχολεια!!!! το ξερω κ εγω οτι ειναι γραμμη του εξαιρετου υπουργειου μας!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ το 2013!!! Κ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ενημερωστε με κ μενα αν προχωρησατε σε καποια πρωτοβουλια να συμμετεχω κ εγω γιατι......... η θα μας κανουν λαστιχο η θα τα βρουν σκουρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Με καλέσανε στο Ηράκλειο και είμαι σε ένα νηπιαγωγείο με 68 παιδιά.Το νηπιαγωγείο έχει 2 μόνιμες και 1 εγώ αναπληρώτρια. Μέχρι στιγμής όλα τα προνήπια έχουν μείνει έξω,στην τάξη έχουμε μόνο νήπια!Έχει δοθεί εντολή από την διευθύντρια πρωτοβάθμιας να μην λέμε στους γονείς να απευθύνονται στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας για τις ελλείψεις για να μην προκαλούνται προβλήματα.Ωστόσο οι γονείς γνώριζαν την κατάσταση και είχαν αρχίσει τις κινητοποιήσεις νωρίτερα. Απευθύνθηκαν στον περιφερειάρχη Κρήτης, ο οποίος πήρε το υπουργείο παιδείας που του είπανε ότι δεν υπάρχουν πιστώσεις.Η προισταμένη μου ζητάει επίμονα από τη διεύθυνση και αλλή νηπιαγωγό και της λένε να λειτουργήσουμε όπως είμαστε γιατί υπάρχει περίπτωση να μην μας στείλουν.Είναι σαν μια κρυφή συνομωσία ανάμεσα στο υπουργείο και τις διευθύνσεις!Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή
Φαντάζομαι θα ανταποκριθούν όσοι δεν τους συμφέρει. Όσοι όμως μπορεί να βολευτούν μ` αυτές τις μετακινήσεις; Kαι οι αιρετοί τι ρόλο θα παίξουν σ`αυτό το αλισβερίσι; Αλλού θα φωνάζουν και αλλού θα προσπαθούν να κουκουλώσουν.
Παράθεση από: παπ στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 02:23:01 amΠαράθεση από: josua στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 10:05:36 pmΣτη δυτική Αττική που πήρε 50...προέκυψαν υπεραριθμες...κ έκαναν ξανά δήλωση προτίμησης για άλλες περιοχές στην σε όλη την Αττική. Αδιανοητες παρανομίες!!!!!επειδή προσλήφθηκα στη δυτ.αττική σας ενημερώνω ότι ναι μεν κάναμε δήλωση προτίμησης ξανά, αλλά οι περιοχές αφοούσαν και πάλι τον ίδιο νομό.αυτό βέβαια δεν αναιρεί το μπάχαλο που επικρατεί γενικότερα!στη δυτ αττικη και σε αλλες διευθυνσεις απ' όσο μαθαινω, υπαρχουν ατομα στη διαθεση,τους οποιους εστειλαν στην περιφερειακη διευθυνση για να τοποθετηθουν σε αλλο πυσπε....αναμεσα τους κι εγω.....
Παράθεση από: josua στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 10:05:36 pmΣτη δυτική Αττική που πήρε 50...προέκυψαν υπεραριθμες...κ έκαναν ξανά δήλωση προτίμησης για άλλες περιοχές στην σε όλη την Αττική. Αδιανοητες παρανομίες!!!!!επειδή προσλήφθηκα στη δυτ.αττική σας ενημερώνω ότι ναι μεν κάναμε δήλωση προτίμησης ξανά, αλλά οι περιοχές αφοούσαν και πάλι τον ίδιο νομό.αυτό βέβαια δεν αναιρεί το μπάχαλο που επικρατεί γενικότερα!
Στη δυτική Αττική που πήρε 50...προέκυψαν υπεραριθμες...κ έκαναν ξανά δήλωση προτίμησης για άλλες περιοχές στην σε όλη την Αττική. Αδιανοητες παρανομίες!!!!!
έχω την εντύπωση ότι κανείς δεν ξέρει πως θα διατεθούν οι πιστώσεις του εσπα..ξεκινήσαμε λέγοντας ότι θα πάνε αποκλειστικά στην ειδική, μετά ότι το μεγαλύτερο μέρος θα πάει στην ειδική..τώρα προχθές μάθαμε ότι 2000 παράλληλη, 2000 ειδική, 800 ψυχολόγοι..οι υπόλοιπες άγνωστο..και είναι άλλες τόσες..η ενισχυτική μένει και τα ζεπ..έτσι δεν είναι;και είναι τα μοναδικά που δεν έχουν σχέση με την ειδική αγωγή