*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 335063 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #616 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 03:09:15 pm »
Κάποιος είχε γράψει εδώ στο φόρουμ μία άποψη ότι θα μπορούσε το υπουργείο να προσλάβει με κάποιο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ π.χ. Μέντορας (δεν υπάρχει, δεν ξέρω καν αν μπορεί να γίνει) να προσλάβει άτομα γενικής αγωγής και να τα βάλει σε κανονικές τάξεις π.χ. στο ολοήμερο. Αυτό θα μπορούσε να καλύψει κενά με 1200-1500 πιστώσεις σε ΠΕ60 και ΠΕ70. Αλλά δεν ξέρω αν αν αυτό μπορεί να γίνει, ή αν σκέφτεται κάτι τέτοιο το υπουργείο. Ας θυμηθούμε τη σιγουριά του υπουργού που όλο το καλοκαίρι διατυμπάνιζε τις 2000 πιστώσεις από το ΓΛΚ ενώ τα κενά ήταν 5πλάσια.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:39:10 »

Αποσυνδεδεμένος valeriaM

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #617 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 03:22:53 pm »
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό...Θα δείξει..Αφού έχουν ανακοινώσει όμως 10000, γίνεται να μην τις χρησιμοποιήσουν όλες;;

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #618 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 03:34:32 pm »
Δεν ξέρω καθόλου. Πιστεύω ότι αφότου μπει ο Οκτώβριος θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε νέα κι απ' αυτό το μέτωπο.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #619 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 03:51:48 pm »
μηπωσ λεω μηπωσ να μασ παρουν για ζεπ και μασ βαλουν σε κανινικο προγρ.για να δικαιολογησουν το προγραμμα;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:39:10 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #620 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 03:55:23 pm »
Ποιος να ξέρει. Μακάρι φέτος να δούμε κι εμείς λίγο φως από τη ΖΕΠ γιατί μόνο πίκρα φάγαμε μέχρι τώρα. Πάντως να θυμηθούμε, τα περσινά νούμερα των δασκάλων ήταν 450 άτομα στη ΖΕΠ.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #621 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 04:06:48 pm »
βρε κορίτσια εγώ πάλι έρχομαι να ρωτήσω ο μισθός μέσω ΕΣΠΑ ποιος είναι ? αξίζει να ξενιτευτούμε? ενοίκια, φως νερό, τηλέφωνο, μακριά από την οικογένεια !!!!!!!! γιατί αν είσαι στο νομό σου πάει και έρχεται αν είσαι στη Κρήτη? τι γίνεται?

Αποσυνδεδεμένος valeriaM

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #622 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 04:19:42 pm »
πρόπερσι που δούλεψα εσπα έπαιρνα 853 καθαρά.ζεπ

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #623 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 04:24:12 pm »
επισης προτεινω καμια νηπιαγωγοσ να μην δεχτει να δωσει χρηματα στη δοε αφου δεν υπαρχουμε ως κλαδος....ας στειλει πμ στον μπρατη καποια κοπελα που ειναι πρωταγωνιστρια στο θεμα να δουμε τι θα πει...
Η αλήθεια είναι ότι η ΔΟΕ δεν νοιάζεται καθόλου για τις νηπιαγωγούς!!!!!Αν φέτος υπήρχαν αδιόριστοι δάσκαλοι του ΑΣΕΠ , νομίζετε ότι δεν θα αντιδρούσαν και δεν θα πίεζαν το Υπουργείο????Το μόνο που τους ένοιαζε φέτος ήταν οι αποσπάσεις των μονίμων από τους οποίους παίρνουν ψήφους!!!!!!!Όσο για τους αναπληρωτές και ειδικά τους νηπιαγωγούς καρφάκι δεν τους καίγεται!!!!!!!!!Δεν θα μπορούσαν να πιέσουν το Υπουργείο να διορίσει τους τελευταίους 57 αδιόριστους νηπ. του ΑΣΕΠ?????????Μην κοροιδευόμαστε!!!!
Τα πράγματα φέτος ξεπερνούν κάθε φαντασία!!!!!
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θα προτιμούσα τον Άδωνι για Υπουργό Παιδείας!!!!Αυτός ο δικός μας συναγωνίζεται σε βλακεία και ανικανότητα την πρόκατοχό του και φυσικά την έχει ξεπεράσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #624 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 04:25:30 pm »
πρόπερσι που δούλεψα εσπα έπαιρνα 853 καθαρά.ζεπ
[/quot

είσαι ΠΕ60 ?

Αποσυνδεδεμένος valeriaM

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #625 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 04:26:39 pm »
ΠΕ 70..

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #626 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 04:31:46 pm »
βρε κορίτσια εγώ πάλι έρχομαι να ρωτήσω ο μισθός μέσω ΕΣΠΑ ποιος είναι ? αξίζει να ξενιτευτούμε? ενοίκια, φως νερό, τηλέφωνο, μακριά από την οικογένεια !!!!!!!! γιατί αν είσαι στο νομό σου πάει και έρχεται αν είσαι στη Κρήτη? τι γίνεται?
Ο μισθός είναι ακριβώς ο ίδιος. Ούτε ένα ευρώ παραπάνω ούτε ένα ευρώ παρακάτω.
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #627 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 04:43:29 pm »
Η αλήθεια είναι ότι η ΔΟΕ δεν νοιάζεται καθόλου για τις νηπιαγωγούς!!!!!Αν φέτος υπήρχαν αδιόριστοι δάσκαλοι του ΑΣΕΠ , νομίζετε ότι δεν θα αντιδρούσαν και δεν θα πίεζαν το Υπουργείο????Το μόνο που τους ένοιαζε φέτος ήταν οι αποσπάσεις των μονίμων από τους οποίους παίρνουν ψήφους!!!!!!!Όσο για τους αναπληρωτές και ειδικά τους νηπιαγωγούς καρφάκι δεν τους καίγεται!!!!!!!!!Δεν θα μπορούσαν να πιέσουν το Υπουργείο να διορίσει τους τελευταίους 57 αδιόριστους νηπ. του ΑΣΕΠ?????????Μην κοροιδευόμαστε!!!!
Τα πράγματα φέτος ξεπερνούν κάθε φαντασία!!!!!
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θα προτιμούσα τον Άδωνι για Υπουργό Παιδείας!!!!Αυτός ο δικός μας συναγωνίζεται σε βλακεία και ανικανότητα την πρόκατοχό του και φυσικά την έχει ξεπεράσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:(
Δε νομίζω ότι η ΔΟΕ έχει και πολλά ερείσματα στο γραφείο του υπουργού για να προωθήσει αιτήματα. Φέτος ήταν πολιτική απόφαση να μη γίνει ούτε ένας διορισμός στην εκπαίδευση. Όσο για το ότι η ΔΟΕ δε νοιάζεται για τους αναπληρωτές θα διαφωνήσω, αλλά εντάξει απόψεις είναι αυτά. Πάντως και οι αναπληρωτές ψηφίζουν στις εκλογές, όχι μόνο οι μόνιμοι.

Θέλω να πω και κάτι άλλο που έχει σχέση με τις συζητήσεις σ' αυτό το θέμα τις τελευταίες μέρες: Δεν έχουμε καταλάβει ένα πράγμα, όχι μόνο εμείς αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι. Πριν το μνημόνιο είχε πρόβλημα ένας κλάδος και οι εργαζόμενοι έλεγαν τα παράπονά τους στο συνδικαλιστικό τους όργανο και εκείνο ερχόταν σε επαφή με το αντίστοιχο υπουργείο και γινόταν ένας συμβιβασμός. Τώρα πια το μόνο που παίρνουν υπόψη οι υπουργοί είναι η τρόικα και το μνημόνιο και όχι οι συνδικαλιστές οι οποίοι δεν ακούγονται πουθενά. Ό,τι και να έχουμε να καταμαρτυρήσουμε στις ηγεσίες των συνδικάτων για τα πεπραγμένα των προηγούμενων ετών τώρα πια δεν μπορούμε να ζητάμε κάτι αποκλειστικά από αυτούς. Γιατί αυτούς δεν τους λαμβάνουν υπόψιν, ίσα ίσα τους συκοφαντούν από τα ΜΜΕ για να αποδυναμώσουν τα αιτήματά τους. Πρέπει οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να ενεργήσουμε πλέον για να μας ακούσει το υπουργείο.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος plakakaneis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #628 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 04:45:02 pm »
εστω οτι με αποφαση περιφερειαρχη και υπουργου και Θεου και πατριαρχη πας σε αλλο νομο,ειναι δυνατον συναδερφος να μενει εκτος επειδη δεν ανοιξαν τα κενα βρισκεται στις πρωτες 100 θεσεις και να πηγαινει στη θεση του καποιος που βρισκεται στην 800 χωρις καν να εχει δηλωσει την περιοχη???να μην κανουμε καθολου δηλωσεις και να μας στελνει οπου θελει ο υπουργος νομιζω οτι ειναι το πιο δικαιο....ενταξει δεν υπαρχει απλα αυτο που γινεται και εμεισ κοιμομαστε...το θεμα μας αφορα ολους...ας οργανωθουμε λοιπον...
αυτο ακριβως ειναι το θεμα συναδελφοι, ειναι τεραστια αδικια και φυσικα το οτι μπορει να μην θες- μπορεις να πας εκει που θελουν να σε διαθεσουν.Δεν ειναιδυνατον για δικα τους λαθη να υποστει καθενας απο εμας επιπτωσεις.

Αποσυνδεδεμένος marianna1986

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #629 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 04:45:19 pm »
Περιπου 2000 πιστώσεις απο ΕΣΠΑ δίνονται κάθε χρόνο και για τις ειδικότητες στα ΕΑΕΠ (θέατρο, γυμναστές, πληροφορική, μουσικη, εικαστικά)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)