0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επισης προτεινω καμια νηπιαγωγοσ να μην δεχτει να δωσει χρηματα στη δοε αφου δεν υπαρχουμε ως κλαδος....ας στειλει πμ στον μπρατη καποια κοπελα που ειναι πρωταγωνιστρια στο θεμα να δουμε τι θα πει...
πρόπερσι που δούλεψα εσπα έπαιρνα 853 καθαρά.ζεπ[/quotείσαι ΠΕ60 ?
βρε κορίτσια εγώ πάλι έρχομαι να ρωτήσω ο μισθός μέσω ΕΣΠΑ ποιος είναι ? αξίζει να ξενιτευτούμε? ενοίκια, φως νερό, τηλέφωνο, μακριά από την οικογένεια !!!!!!!! γιατί αν είσαι στο νομό σου πάει και έρχεται αν είσαι στη Κρήτη? τι γίνεται?
Η αλήθεια είναι ότι η ΔΟΕ δεν νοιάζεται καθόλου για τις νηπιαγωγούς!!!!!Αν φέτος υπήρχαν αδιόριστοι δάσκαλοι του ΑΣΕΠ , νομίζετε ότι δεν θα αντιδρούσαν και δεν θα πίεζαν το Υπουργείο????Το μόνο που τους ένοιαζε φέτος ήταν οι αποσπάσεις των μονίμων από τους οποίους παίρνουν ψήφους!!!!!!!Όσο για τους αναπληρωτές και ειδικά τους νηπιαγωγούς καρφάκι δεν τους καίγεται!!!!!!!!!Δεν θα μπορούσαν να πιέσουν το Υπουργείο να διορίσει τους τελευταίους 57 αδιόριστους νηπ. του ΑΣΕΠ???Μην κοροιδευόμαστε!!!!Τα πράγματα φέτος ξεπερνούν κάθε φαντασία!!!!!Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θα προτιμούσα τον Άδωνι για Υπουργό Παιδείας!!!!Αυτός ο δικός μας συναγωνίζεται σε βλακεία και ανικανότητα την πρόκατοχό του και φυσικά την έχει ξεπεράσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εστω οτι με αποφαση περιφερειαρχη και υπουργου και Θεου και πατριαρχη πας σε αλλο νομο,ειναι δυνατον συναδερφος να μενει εκτος επειδη δεν ανοιξαν τα κενα βρισκεται στις πρωτες 100 θεσεις και να πηγαινει στη θεση του καποιος που βρισκεται στην 800 χωρις καν να εχει δηλωσει την περιοχη???να μην κανουμε καθολου δηλωσεις και να μας στελνει οπου θελει ο υπουργος νομιζω οτι ειναι το πιο δικαιο....ενταξει δεν υπαρχει απλα αυτο που γινεται και εμεισ κοιμομαστε...το θεμα μας αφορα ολους...ας οργανωθουμε λοιπον...