0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν έχει καμια σημασία αλλά μόλις πόσταρα στη σελίδα της ΔΟΕ στο Fb ερωτήσεις σχετικά με το θέμα της τοποθέτησης των αναπληρωτών.. Ας ελπίσουμε πως κάποιος θα μας απαντήσει. Επίσης το έστειλα σε mail και στον Αυτιά... άρε που καταντήσαμε....
Ωραία τα έγραψες evdokia!!! Εύχομαι να δοθεί απάντηση, αν και έχω σοβαρές αμφιβολίες
Πρέπει να κινηθούμε νομικά...δε μπορεί να περάσει αυτό.εμειναν τόσες ανεργες αδίκως!Τίθεται σοβαρό θέμα διαβλητοτητας των προσλήψεων!
Η παραπληροφορηση βαραει κοκκινα πλεον.1. ΝΑΙ ο οι αναπληρωτες μπορουν να μετακινηθουν μεσα στα ορια μιας ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (π.χ. Δυτικη Μακεδονια)2. ΔΕΝ μπορουν να παρουν αναπληρωτες γενικης μεσω ΕΣΠΑ και ΔΕΝ θα παρουν 3.Σε μερικες περιοχες αρχισαν καταληψεις νηπιαγωγειων. Οποτε ξυπνατε
Παράθεση από: οπερα1978 στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 08:12:26 pmΩραία τα έγραψες evdokia!!! Εύχομαι να δοθεί απάντηση, αν και έχω σοβαρές αμφιβολίεςπες και σε μας πως το εγραψε
Παράθεση από: plakakaneis στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 08:17:31 pmΠαράθεση από: οπερα1978 στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 08:12:26 pmΩραία τα έγραψες evdokia!!! Εύχομαι να δοθεί απάντηση, αν και έχω σοβαρές αμφιβολίεςπες και σε μας πως το εγραψεέγραψα ακριβως τα εξης (αλλά μάλλον δεν θα πάρω απάντηση):Μπορεί επιτέλους η ΔΟΕ να πάρει θέση σχετικά με τις τοποθετήσεις των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών σε διαφορετικά ΠΥΣΠΕ από εκείνα της πρόσληψής τους;;;; Κι ερωτώ:- Για ποιο λόγο δηλώνουμε περιοχές προτίμησης, εφόσον αλλού μας διορίζουν και αλλού μας τοποθετούν;- Τι γίνεται με συναδέλφους με περισσότερα μόρια κ περιορισμένες επιλογές νομού διορισμού (οπου δεν κάλεσε η α΄ φάση, αλλα σκοπεύουν να τοποθετήσουν από άλλες περιοχές οπου ξαφνικά πλεονάζουν);- Τελικά ποιά ήταν τα πραγματικά κενά και τι έγιναν τα δηλωμένα, πώς καλύφθηκαν και ξαφνικά δεν χρειαζονται σε κάποια περιοχή οι αναπληρωτές που ζητήθηκαν;- Τι συμβαίνει κύριοι; Πόσα μέτρα και πόσα σταθμά υπάρχουν και ποιούς εξυπηρετούν;;;;;;;Είμαστε άνθρωποι με αντίληψη και μην τολμήσετε να μας θυμηθείτε ξανα στις εκλογές αν δεν παρέμβεται αποφασιστικά εδώ και τώρα!!!!!!!