0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοριτσια εγω πιστευω πως πρεπει να μαζευτουμε κ να παμε εξω απο τα γραφεια των Α βαθμιων μας κ να αρχιζουμε να διαμαρτυρομαστε.αν δε βγουμε εξω στουσ δρομους να διαδηλωσουμε δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα.
μα εγώ λυπάμαι που βλέπω αγωνια μόνο για τις πιστώσεις και αν θα πάρει β φάση. Κ αν πάρει 200 ή 300 άτομα και τι έγινε; θα δουλέψουν κάποιοι και θα εξαφανιστούν απο το φορουμ ευχαριστημένοι. Κ οι υπόλοιποι; και τα ολοήμερα που έκλεισαν φέτος; νομίζετε οτι θα ξανανοίξουν; σχολειο που κλείνει δεν ξανανοίγει. Νομος του κράτους. Τέλος. Κ αν ειχαμε όλες παιδιά και δεν είχαμε που ν α τ αφήσνουμε τι θα κάναμε ως γονείς; Η είναι ωραιο να είσαι 32 και 35 και να τρεχεις ανα την ελλάδα χωρις οικογένεια και δικά σου παιδιά για 850 ευρώ....
Παράθεση από: xrysakids στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 02:42:26 pmμα εγώ λυπάμαι που βλέπω αγωνια μόνο για τις πιστώσεις και αν θα πάρει β φάση. Κ αν πάρει 200 ή 300 άτομα και τι έγινε; θα δουλέψουν κάποιοι και θα εξαφανιστούν απο το φορουμ ευχαριστημένοι. Κ οι υπόλοιποι; και τα ολοήμερα που έκλεισαν φέτος; νομίζετε οτι θα ξανανοίξουν; σχολειο που κλείνει δεν ξανανοίγει. Νομος του κράτους. Τέλος. Κ αν ειχαμε όλες παιδιά και δεν είχαμε που ν α τ αφήσνουμε τι θα κάναμε ως γονείς; Η είναι ωραιο να είσαι 32 και 35 και να τρεχεις ανα την ελλάδα χωρις οικογένεια και δικά σου παιδιά για 850 ευρώ....ακριβώς!!!πόσο συμφωνώ!!!δηλαδή αν αύριο γίναι η β΄φάση το πρόβλημα λύθηκε!!!!κρίμα!!!κρίμα γιατί υποτίθεται πως είμαστε εκπαιδευτικοί!!!καλά να πάθουμε!!!μας δίνουν ότι μας αξίζει!!!
Σε συλλογικές και συντονισμένες κινήσεις θα είμαι και γω εκεί!!Πώς μπορεί όμως να οργανωθεί κάτι τέτοιο από εμάς;;;;;;