0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ!Τις άλλες χρονιές τι γινόταν; Έδιναν σε ένα ολοήμερα σχολείο ένα πλαφόν, αριθμό μαθητών, ανεξαρτήτως στων αναγκών που δημιουργούνταν σε τμήματα, σε παιδιά, σε ειδικότητες. Με αποτέλεσμα αφενός να δημιουργούνται «υπεράριθμοι» δάσκαλοι οι οποίοι τελικά πλεόναζαν στο σχολείο αυτό και στην κυριολεξία κάθονταν και αφετέρου να προκαλούνται κενά κάπου αλλού. Έτσι, η Πολιτεία έπρεπε να σπεύσει να συμπληρώσει τις ανάγκες του σχολείου με αναπληρωτές, δηλαδή με extra κόστος. Αυτό το εξορθολογίσαμε. Όπως εξορθολογίσαμε και τις αποσπάσεις, όπου τις μειώσαμε. Εκπαιδευτικοί έφευγαν από το ένα σχολείο, δημιουργούσαν ένα πλασματικό κενό και αυτή η τρύπα καλυπτόταν με αναπληρωτές που συνολικά επιβάρυνε τον κρατικό προϋπολογισμό και τον Ελληνα φορολογούμενο με 300εκ. ευρώ.Το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ EXTRA ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!Το γλύτωσε λοιπόν!Και λυπάμαι γιατί ορισμένες συνάδελφοι,δυσανασκετούν στο forum επειδή περιμένουμε την β'φάση!ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!Ας μην ξεγελάμε τον εαυτό μας!Γι'αυτό και ο τίτλος του θέματος είναι
Μήπως γνωρίζετε τι γίνετε με την επικαιροποίηση κενών που έγινε σήμερα; Να δούμε τα κενά τουλάχιστον όσο πραγματικά μπορούν να είναι μπας και χαρούμε λιγάκιιιιιιι...
ότι οι έγκυοι γυναίκες παίρνουν ένα χρόνο άδεια πριν μείνουν έγκυος......και μετά επαπειλούμενης λοχείας...καλά έχω λιώσει....... χαχαχαχαχαχαχαχ αμ το άλλο με το στοίχημα απλά ΓΙΓΑΝΤΑΣ
Προφανώς αναφέρεσαι στον υφυπουργό Κεδίκογλου και όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA.Αυτός που ήταν για πολλά γέλια ήταν ο Κεφαλογιάννης ο οποίος προσπάθησε να το παίξει έξυπνος.Από σωστή χρήση της ελληνικής πάτωσε(όως πριν λίγα χρόνια στον τότε πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Πέππε), αλλά το καλύτερο το είπε όταν μίλησε για το πως προκύπτουν τα κενά και συγκεκριμένα στην εκλογική του περιφέρεια στο Ηράκλειο.Είπε λοιπόν ο μέγιστος πολιτικός ότι οι έγκυοι γυναίκες παίρνουν ένα χρόνο άδεια πριν μείνουν έγκυος......και μετά επαπειλούμενης λοχείας...προκάλεσε μάλιστα τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Κοτσυφάκη να βάλει στοίχημα μαζί του την βουλευτική του έδρα αν του αποδείξει ότι δεν είναι έτσι όπως τα λέει.Τα σχόλια δικά σας...........
:)Οι έγκυοι γυναίκες παίρνουν ένα χρόνο άδεια πρίν μείνουν έγκυος? Μήπως μιλάει απο προσωπική πείρα?χαχαχα.Όχι συνάδερφε ο Αρβανιτόπουλος τα δήλωσε όλα αυτά!Πήγαινε στην αρχική σελίδα του pde...Εκεί στις ανακοινώσεις έχει την συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA
Παράθεση από: dionisiac στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 07:44:16 pm ότι οι έγκυοι γυναίκες παίρνουν ένα χρόνο άδεια πριν μείνουν έγκυος......και μετά επαπειλούμενης λοχείας...καλά έχω λιώσει....... χαχαχαχαχαχαχαχ αμ το άλλο με το στοίχημα απλά ΓΙΓΑΝΤΑΣ μείνε μαζί μου έγκυος, είμαι πολύ φερέγγυος!!!! δεν ξέρω τι άλλο να πω!