*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 334595 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #770 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 04:54:23 pm »
Αυτό είναι το νέο site: http://nipiagogoi.gr/. Έκαναν πέρυσι την άνοιξη μια δυο συνελεύσεις στη ΔΟΕ αλλά δεν πήγαν πολλές συνάδελφοι, να φανταστείς ότι ήταν μόνο 10 αναπληρώτριες! Η raniasop πηγαίνει στις συγκεντρώσεις αυτές.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:15:54 »

Αποσυνδεδεμένος μπουμπού

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #771 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 05:04:03 pm »
 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ!
Τις άλλες χρονιές τι γινόταν; Έδιναν σε ένα ολοήμερα σχολείο ένα πλαφόν, αριθμό μαθητών, ανεξαρτήτως στων αναγκών που δημιουργούνταν σε τμήματα, σε παιδιά, σε ειδικότητες. Με αποτέλεσμα αφενός να δημιουργούνται «υπεράριθμοι» δάσκαλοι οι οποίοι τελικά πλεόναζαν στο σχολείο αυτό και στην κυριολεξία κάθονταν και αφετέρου να προκαλούνται κενά κάπου αλλού. Έτσι, η Πολιτεία έπρεπε να σπεύσει να συμπληρώσει τις ανάγκες του σχολείου με αναπληρωτές,  δηλαδή με extra κόστος.

Αυτό το εξορθολογίσαμε. Όπως εξορθολογίσαμε και τις αποσπάσεις, όπου τις μειώσαμε. Εκπαιδευτικοί έφευγαν από το ένα σχολείο, δημιουργούσαν ένα πλασματικό κενό και αυτή η τρύπα καλυπτόταν με αναπληρωτές που συνολικά επιβάρυνε τον κρατικό προϋπολογισμό και τον Ελληνα φορολογούμενο με 300εκ. ευρώ.
Το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ EXTRA ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!Το γλύτωσε λοιπόν!
Και λυπάμαι γιατί ορισμένες συνάδελφοι,δυσανασκετούν στο forum επειδή περιμένουμε την β'φάση!ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!Ας μην ξεγελάμε τον εαυτό μας!Γι'αυτό και ο τίτλος του θέματος είναι

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #772 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 06:59:35 pm »
συμφωνούμε  με ότι λες , πρέπει να αγωνιστούμε για το καλό της παιδείας και κατά συνέπεια και του δικού μας καλού!!!! ΑΛΛΑ? με ποιο τρόπο αφού είμαστε άνεργες αναπληρώτριες !!!!!!!! ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ?

Αποσυνδεδεμένος *infinity*

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #773 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 07:12:07 pm »
Μήπως γνωρίζετε τι γίνετε με την επικαιροποίηση κενών που έγινε σήμερα; Να δούμε τα κενά τουλάχιστον όσο πραγματικά μπορούν να είναι μπας και χαρούμε λιγάκιιιιιιι...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:15:54 »

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #774 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 07:15:17 pm »
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ!
Τις άλλες χρονιές τι γινόταν; Έδιναν σε ένα ολοήμερα σχολείο ένα πλαφόν, αριθμό μαθητών, ανεξαρτήτως στων αναγκών που δημιουργούνταν σε τμήματα, σε παιδιά, σε ειδικότητες. Με αποτέλεσμα αφενός να δημιουργούνται «υπεράριθμοι» δάσκαλοι οι οποίοι τελικά πλεόναζαν στο σχολείο αυτό και στην κυριολεξία κάθονταν και αφετέρου να προκαλούνται κενά κάπου αλλού. Έτσι, η Πολιτεία έπρεπε να σπεύσει να συμπληρώσει τις ανάγκες του σχολείου με αναπληρωτές,  δηλαδή με extra κόστος.

Αυτό το εξορθολογίσαμε. Όπως εξορθολογίσαμε και τις αποσπάσεις, όπου τις μειώσαμε. Εκπαιδευτικοί έφευγαν από το ένα σχολείο, δημιουργούσαν ένα πλασματικό κενό και αυτή η τρύπα καλυπτόταν με αναπληρωτές που συνολικά επιβάρυνε τον κρατικό προϋπολογισμό και τον Ελληνα φορολογούμενο με 300εκ. ευρώ.
Το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ EXTRA ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!Το γλύτωσε λοιπόν!
Και λυπάμαι γιατί ορισμένες συνάδελφοι,δυσανασκετούν στο forum επειδή περιμένουμε την β'φάση!ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!Ας μην ξεγελάμε τον εαυτό μας!Γι'αυτό και ο τίτλος του θέματος είναι

Αποσυνδεδεμένος zael

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #775 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 07:32:06 pm »
Μήπως γνωρίζετε τι γίνετε με την επικαιροποίηση κενών που έγινε σήμερα; Να δούμε τα κενά τουλάχιστον όσο πραγματικά μπορούν να είναι μπας και χαρούμε λιγάκιιιιιιι...
Μπήκα στην ιστοσελίδα της αθμιας της περιοχής μου και δεν αναφέρει τίποτα. Μόνο ανακοίνωσε 24 υπέρ αριθμούς  δασκάλους. Θα έπρεπε ίσως να πάρουμε αύριο τηλ. Στις αθμιες και να ρωτήσουμε.

Αποσυνδεδεμένος dionisiac

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #776 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 07:44:16 pm »
 ότι οι έγκυοι  γυναίκες παίρνουν ένα χρόνο άδεια πριν μείνουν έγκυος......και μετά επαπειλούμενης λοχείας...

καλά έχω λιώσει....... ;D ;D ;D χαχαχαχαχαχαχαχ

αμ το άλλο με το στοίχημα ??? ??? απλά ΓΙΓΑΝΤΑΣ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος μπουμπού

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #777 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 07:58:06 pm »
 :)Οι έγκυοι γυναίκες παίρνουν ένα χρόνο άδεια πρίν μείνουν έγκυος? :o Μήπως μιλάει απο προσωπική πείρα?χαχαχα.Όχι συνάδερφε ο Αρβανιτόπουλος τα δήλωσε όλα αυτά!Πήγαινε στην αρχική σελίδα του pde...Εκεί στις ανακοινώσεις έχει την συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #778 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 08:53:07 pm »
ότι οι έγκυοι  γυναίκες παίρνουν ένα χρόνο άδεια πριν μείνουν έγκυος......και μετά επαπειλούμενης λοχείας...

μετά από αυτό, βλέπουμε πόσο άσχετοι είναι οι άνθρωποι!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #779 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 09:03:52 pm »

μείνε μαζί μου έγκυος, είμαι πολύ φερέγγυος!!!!
δεν ξέρω τι άλλο να πω!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #780 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 09:05:50 pm »

Προφανώς αναφέρεσαι στον υφυπουργό Κεδίκογλου και όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA.Αυτός που ήταν για πολλά γέλια ήταν ο Κεφαλογιάννης ο οποίος προσπάθησε να το παίξει έξυπνος.Από σωστή χρήση της ελληνικής πάτωσε(όως πριν λίγα χρόνια στον τότε πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Πέππε), αλλά το καλύτερο το είπε όταν μίλησε για το πως προκύπτουν τα κενά και συγκεκριμένα στην εκλογική του περιφέρεια στο Ηράκλειο.Είπε λοιπόν ο μέγιστος πολιτικός ότι οι έγκυοι  γυναίκες παίρνουν ένα χρόνο άδεια πριν μείνουν έγκυος......και μετά επαπειλούμενης λοχείας...προκάλεσε μάλιστα τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Κοτσυφάκη να βάλει στοίχημα μαζί του την βουλευτική του έδρα αν του αποδείξει ότι δεν είναι έτσι όπως τα λέει.Τα σχόλια δικά σας...........

:)Οι έγκυοι γυναίκες παίρνουν ένα χρόνο άδεια πρίν μείνουν έγκυος? :o Μήπως μιλάει απο προσωπική πείρα?χαχαχα.Όχι συνάδερφε ο Αρβανιτόπουλος τα δήλωσε όλα αυτά!Πήγαινε στην αρχική σελίδα του pde...Εκεί στις ανακοινώσεις έχει την συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA

Δεν ξέρω αν τα είπε ο Αρβανιτόπουλος, αλλά ο Κεφαλογιάννης τα είπε όντως... Και ο Καμπουράκης το σχολίασε (γελώντας) για τον 1 χρόνο πριν...
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος rena_83

• Νέο μέλος
  • *
  • Την πατήσαμε!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #781 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 09:11:51 pm »
νομίζω πως είναι καιρός να διαμαρτυρηθούν και οι γονείς.κάποιοι δειλά δειλά αρχίζουν και παίρνουν χαμπαρι τι γίνεται άλλοι πάλι...προσπαθούν να βολέψουν τα παιδιά τους στα ελάχιστα ολοήμερα που λειτουργούν.όσο δεν μας υποστηρίζει η κοινωνία το κράτος δε θα μας υπολογίζει καθόλου.στο κάτω κάτω πρέπει να αντιδράσουν γιατί θίγονται άμεσα,δεν έχουν σχολείο για τα παιδιά τους.εμείς τι είχαμε,τι χάσαμε,συμβασιούχες είναι όσες δουλεύουν και άνεργες οι υπόλοιπες.ας μας κάνει όλους άνεργους αυτή η κυβέρνηση,να δω τι θα καταλάβει...

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #782 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 09:33:21 pm »

μείνε μαζί μου έγκυος, είμαι πολύ φερέγγυος!!!!
δεν ξέρω τι άλλο να πω!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Γεια σου Ευδοκια!!Μα τρομερό ετσι??Ευτυχως που δεν το άκουσα live....θα παθαινα τιποτα!!

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #783 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 09:44:02 pm »
Εγω πάντως αύριο θα συνομιλησω με τους υπόλοιπους γονείς στο νηπιαγωγείο της κόρης μου κ θα τους πω να παίρνουν τηλ για να πιέζουμε καταστάσεις στο Υπουργείο κλπ....Κ στην Πρωτοβαθμια που ανήκει το σχολειο μας!Πραγματικα πιστεύω οτι αν κάνουν ολοι σχεδόν απεργία 18 κ 19 κάτι θα βγει δεν μπορει!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)