0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειμαι πραγματικα περιεργος να δω πως θα χειριστει το θεμα των κενων ο κυριος Α.Λ. (για οσους δεν το ξερουν ειναι αυτος που καθοριζει τους αριθμους στο υπουργειο παιδειας, αυτος στελνει τα non paper και ουσιαστικα διευθυνει την κατασταση στο παιδειας). Να δουμε ποτε θα βγαλουν τον ασσο απο το μανικι με τις 1000 επιπλεον πιστωσεις αναπληρωτων και την οργανικη για ολους
Παράθεση από: evdokia στις Σεπτεμβρίου 17, 2013, 04:18:45 pmσας παραθέτω ακριβως τα μηνυματα που αντάλλαξα με τον Καψαλάκη για το προγραμμα του ΟΑΕΔΕΥΔΟΚΙΑ ...Καλησπέρα κε Ζαχαρία, επικοινωνώ μαζί σας εκ μέρους μιας μερίδα αδιόριστων αναπληρώτριων νηπιαγωγών. θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την παρακάτω επικείμενη προκύρηξη του ΟΑΕΔ: http://www.dikaiologitika.gr/2013091716735/theseis-ergasias/8450-proslipseis-se-sxoleia-me-thn-koinwfeli-ergasia/menu-id-232.htmlτι ακριβώς σημαίνει αυτό; έτσι σκέφτεται το καλό μας υπουργείο να στελεχώσει τα ολοήμερα; γι΄αυτό δεν χρειάζονται οι αναπληρωτές;;;σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣΚαλησπέρα. Δεν αφορά νηπιαγωγεία γενικής αγωγής. Αφορά ειδική αγωγή και ΚΕΔΔΥ. Και πρέπει να είσαι στον πίνακα ειδικής αγωγής. Δηλ. να έχεις σεμινάριο ή μεταπτυχιακό.Και μισθό 490 ευρώ καθαρά..εγώ τώρα βέβαια δεν επείστηκα, αλλά για να το λέει αυτός..... Ευχαριστούμε Ευδοκια για την ενημέρωση... Κι εμένα δεν με πείθει και δεν εννοώ ότι λέει ψέμματα ο άνθρωπος αλλά ότι εγώ ανησυχώ ότι άμα γίνει η αρχή με μία ειδικότητα κλάφτα Χαράλαμπε... Μέχρι στιγμής μας έχουν δείξει ότι δεν κολλάνε πουθενά, από παρανομίες κ αλχημείες άλλο τπτ.
σας παραθέτω ακριβως τα μηνυματα που αντάλλαξα με τον Καψαλάκη για το προγραμμα του ΟΑΕΔΕΥΔΟΚΙΑ ...Καλησπέρα κε Ζαχαρία, επικοινωνώ μαζί σας εκ μέρους μιας μερίδα αδιόριστων αναπληρώτριων νηπιαγωγών. θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την παρακάτω επικείμενη προκύρηξη του ΟΑΕΔ: http://www.dikaiologitika.gr/2013091716735/theseis-ergasias/8450-proslipseis-se-sxoleia-me-thn-koinwfeli-ergasia/menu-id-232.htmlτι ακριβώς σημαίνει αυτό; έτσι σκέφτεται το καλό μας υπουργείο να στελεχώσει τα ολοήμερα; γι΄αυτό δεν χρειάζονται οι αναπληρωτές;;;σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣΚαλησπέρα. Δεν αφορά νηπιαγωγεία γενικής αγωγής. Αφορά ειδική αγωγή και ΚΕΔΔΥ. Και πρέπει να είσαι στον πίνακα ειδικής αγωγής. Δηλ. να έχεις σεμινάριο ή μεταπτυχιακό.Και μισθό 490 ευρώ καθαρά..εγώ τώρα βέβαια δεν επείστηκα, αλλά για να το λέει αυτός.....
Εγω απογοητευτηκα με κατι αλλο που εμαθα:στο σχολειο που ημουν περυσι θα απεργησουν μονο τη μια μερα (ειναι 3 μονιμες κ 1 αναπληρωτρια),στο ενα τμημα 25 παιδια κ στο αλλο που δεν επαιρνε πανω απο 18 λογω χωεου φετος ειναι 21......ετσι συναδερφοι,μη χασουμε κανενα μεροκαματο!!!!!