0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το διάβασα στο fb...Η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής ανακοίνωσε τη διαδικασία με την οποία θα γίνουν οι υποχρεωτικές μετακινήσεις εκπαιδευτικών ΠΕ από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ στο Ν. Αττικής. Ανακοίνωσε τα ονόματα των υπεράριθμων εκπαιδευτικών σε Α΄,
Λοιπον ο προεδρος του συλογου ΠΕ της περιοχης μου συναντηθηκε με τοπικους βουλευτες και ζητησε υποβολη ερωτηματος στη βουλη για τα κενα στην περιοχη. Η απαντηση που ειχε ο βουλευτης απο το υπουργειο ειναι οτι υπαρχουν 4000 πλεοναζοντες δασκαλοι. Που ακριβως βρεθηκε αυτος ο αριθμος δεν εχει κανεις ιδεα. Τελικα μετα το θεμα πιστευω οτι στην επομενη φαση θα ρθουν αρκετοι αναπληρωτες στην περιοχη. Αυτο θα επρεπε να κανουν ολοι οι συλλογοι ΠΕ
Λοιπον, δεν ξερω τι λετε εσεις, παντως εγω πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα για την ειδικοτητα μας συγκεκριμενα. Πως θα παρει β φαση αφου δεν εχει πιστωσεισ? κ αυτο που λετε οτι θα παρει μεσω ΕΣΠΑ ποιος το λεει? Παντως ο κ.Καψαλακης που τον ρωτησαν για ΠΕ60 μεσω ΕΣΠΑ δεν εδωσε καμια απαντηση,οτι μπορει να παρει.Μονο για ΠΕ70 μιλησε που θα παρει γυρω στους 1800-2000 για παραλληλη στηριξη κ ΣΜΕΑ.Για εμας δεν αναφερει κατι,ουτε κ απαντησε.Επισησ θεωρω οτι αυτο που βγηκε μεσω ΟΑΕΔ ειναι η μεγαλη μας ταφοπλακα κ αν παρατηρησατε για ΠΕ60 δεν αναφερεται για ειδικη αγωγη αλλα λεει ξεκαθαρα για ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ.Αυτα ειναι τα δικα μου συμπερασματα απ ολα αυτα που ακουω κ διαβαζω τοσο καιρο.Μακαρι να βγω ψευτρα γιατι κ εγω μεχρι τωρα ειχα μια ελπιδα πως κατι ''μαγικο'' θα γινει...
εσυ τωρα περιμενεσ οι αιρετοι να ασχοληθουν με τουσ νηπιαγωγουσ;;
Μετά από πυρετώδεις συσκέψεις της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, χθες και σήμερα, στα πλαίσια εξεύρεσης λύσης για τον Άξονα Γ(Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου), αποφασίστηκε η «ενοποίηση» των συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων ΕΣΠΑ που απευθύνονται στην Ειδική Αγωγή ως εξής: Πρόγραμμα Παράλληλης Στήριξης Θα διατεθούν 2.700 θέσεις για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και