*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 334434 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #938 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 02:50:41 am »
Όταν υπάρχουν συνάδελφοι που τελείωσαν τις σχολές τους πριν τρία- τέσσερα χρόνια και δε τους δόθηκε η ευκαιρία να δώσουν ασεπ (και ούτε πρόκειται απ'ότι φαίνεται) ασφαλώς και θα δεχθούν τη θέση και θα πουν και ευχαριστώ!!!!!
Ξέρουν πολύ καλά αυτοί οι "κύριοι" σε τι σημείο έχουν φέρει την κοινωνία και πράττουν αναλόγως.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:25:54 »

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #939 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 03:33:01 am »
Δεν τους παίρνει όμως να συνεχίσουν για πολύ να το κάνουν!  ;)

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #940 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 08:30:04 am »
Πέρασε τελικα η αυξηση αριθμού μαθητών στην Αβαθμια ??
 http://www.hellasedu.gr/2013/09/ayxhsi-mathiton-ana-tmhma-protovathmia.html
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος vickara

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #941 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 08:43:10 am »
το διάβασα στο fb...

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής ανακοίνωσε τη διαδικασία με την οποία θα γίνουν οι υποχρεωτικές μετακινήσεις εκπαιδευτικών ΠΕ από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ στο Ν. Αττικής. Ανακοίνωσε τα ονόματα των υπεράριθμων εκπαιδευτικών σε Α΄,
Να έχεις τα μάτια ανοιχτά στις ομορφιές του κόσμου, να έχεις το μυαλό ανοιχτό στη γνώση, να έχεις την καρδιά ανοιχτή στην αγάπη...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:25:54 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #942 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 08:57:14 am »
Λοιπον ο προεδρος του συλογου ΠΕ της περιοχης μου συναντηθηκε με τοπικους βουλευτες και ζητησε υποβολη ερωτηματος στη βουλη για τα κενα στην περιοχη. Η απαντηση που ειχε ο βουλευτης απο το υπουργειο ειναι οτι υπαρχουν 4000 πλεοναζοντες δασκαλοι. Που ακριβως βρεθηκε αυτος ο αριθμος δεν εχει κανεις ιδεα. Τελικα μετα το θεμα πιστευω οτι στην επομενη φαση θα ρθουν αρκετοι αναπληρωτες στην περιοχη. Αυτο θα επρεπε να κανουν ολοι οι συλλογοι ΠΕ

giokspy οταν λες ότι υπάρχουτν 4000 πλεοναζοντες δάσκαλοι εννοείς ΠΕ 70 ή όλων των ειδικοτήτων και έπισης αφόυ υπαρχουν πλεονάζοντες πως βγάζεις το συμπέρασμα οτι στη β φάση θα έρθουν αρκετοί αναπληρωτές?

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #943 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 09:26:47 am »
Το υπουργειο για να αντικρουσει το θεμα των κενων ισχυριζεται(ετσι ενημερωσε τους βουλευτες το υπουργειο)Εφοσον τεθηκε θεμα στη βουλη για τη συγκεκριμενη περιοχη υποθετουμε οτι θα δωθει προτεραιοτητα στην περιοχη εφοσον παρει αναπληρωτες να καλυφθουν τα κενα της περιοχης. Μπορει να καλυφθουν και με υπ0χρεωτικες μετακινησεις. Δεν υπαρχει βεβαια καμμια διαβεβειωση και ουδεις γνωριζει τι θα γινει τελικα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 09:29:07 am από giokspy »
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #944 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 03:15:29 pm »
Παιδιά κανένα νεο απο τους αιρετούς? Δεν γράφουν τιποτα πια!!!!??

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #945 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 03:17:18 pm »
Λοιπον, δεν ξερω τι λετε εσεις, παντως εγω πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα για την ειδικοτητα μας συγκεκριμενα. Πως θα παρει β φαση αφου δεν εχει πιστωσεισ? κ αυτο που λετε οτι θα παρει μεσω ΕΣΠΑ ποιος το λεει? Παντως ο κ.Καψαλακης που τον ρωτησαν για ΠΕ60 μεσω ΕΣΠΑ δεν εδωσε καμια απαντηση,οτι μπορει να παρει.Μονο για ΠΕ70 μιλησε που θα παρει γυρω στους 1800-2000 για παραλληλη στηριξη κ ΣΜΕΑ.Για εμας δεν αναφερει κατι,ουτε κ απαντησε.Επισησ θεωρω οτι αυτο που βγηκε μεσω ΟΑΕΔ ειναι η μεγαλη μας ταφοπλακα κ αν παρατηρησατε για ΠΕ60 δεν αναφερεται για ειδικη αγωγη αλλα λεει ξεκαθαρα για ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ.Αυτα ειναι τα δικα μου συμπερασματα απ ολα αυτα που ακουω κ διαβαζω τοσο καιρο.Μακαρι να βγω ψευτρα γιατι κ εγω μεχρι τωρα ειχα μια ελπιδα πως κατι ''μαγικο'' θα γινει...

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #946 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 03:27:48 pm »
    εσυ τωρα περιμενεσ οι αιρετοι να ασχοληθουν με τουσ νηπιαγωγουσ;;

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #947 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 03:31:28 pm »
Λοιπον, δεν ξερω τι λετε εσεις, παντως εγω πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα για την ειδικοτητα μας συγκεκριμενα. Πως θα παρει β φαση αφου δεν εχει πιστωσεισ? κ αυτο που λετε οτι θα παρει μεσω ΕΣΠΑ ποιος το λεει? Παντως ο κ.Καψαλακης που τον ρωτησαν για ΠΕ60 μεσω ΕΣΠΑ δεν εδωσε καμια απαντηση,οτι μπορει να παρει.Μονο για ΠΕ70 μιλησε που θα παρει γυρω στους 1800-2000 για παραλληλη στηριξη κ ΣΜΕΑ.Για εμας δεν αναφερει κατι,ουτε κ απαντησε.Επισησ θεωρω οτι αυτο που βγηκε μεσω ΟΑΕΔ ειναι η μεγαλη μας ταφοπλακα κ αν παρατηρησατε για ΠΕ60 δεν αναφερεται για ειδικη αγωγη αλλα λεει ξεκαθαρα για ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ.Αυτα ειναι τα δικα μου συμπερασματα απ ολα αυτα που ακουω κ διαβαζω τοσο καιρο.Μακαρι να βγω ψευτρα γιατι κ εγω μεχρι τωρα ειχα μια ελπιδα πως κατι ''μαγικο'' θα γινει...

έχεις τα χίλια δίκια Εmili83 και εγώ το ίδιο απαισιόδοξη είμαι!!!!!!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #948 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 03:35:02 pm »
    εσυ τωρα περιμενεσ οι αιρετοι να ασχοληθουν με τουσ νηπιαγωγουσ;;

Έλα μου ντε!Τι λέω κι εγω τωρα??Σωστο!!

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #949 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 03:43:35 pm »
Μετά από πυρετώδεις συσκέψεις της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, χθες και σήμερα, στα πλαίσια εξεύρεσης λύσης  για τον Άξονα Γ(Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου), αποφασίστηκε η «ενοποίηση» των συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων ΕΣΠΑ που απευθύνονται στην Ειδική Αγωγή ως εξής: Πρόγραμμα Παράλληλης Στήριξης Θα διατεθούν 2.700 θέσεις για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #950 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 03:51:34 pm »
επειδη πεταμε την ατακα της καταστροφολογιας χωρις καμια τεκμηριωση ας μου απαντηθουν διαφορα ερωτηματα για το προγραμμα του ΟΑΕΔ:

1) Αν αφορα νηπιαγωγους γενικης παιδειας, αυτοι θα καλυψουν θεσεις ολοημερου σε λειτουργικα κενα??
2) Αφου ισχυριζεται ο Υπουργουλης οτι δεν υπαρχουν κενα, αυτα ξαφνικα θα δημιουργουν με μαγικο τροπο για να παρει ατομα απο το προγραμμα???
3) Θα βαλουν στην ακρη ατομα με προυπηρεσια, με υψηλη θεση στον επισημο πινακα αναπληρωτων που δεν μπηκαν Α'Φαση για να παρουν στην θεση τους ατομα απο το προγραμμα??
4) Πως γινεται να κανουν περα τους επισημους πινακες του υπουργειου? Δεν πρεπει να υπαρξει νομοθετικη ρυθμιση?
5) Ο μονιμος του πρωινου 4ωρου θα παιρνει πχ 1000 ευρω και του απογευματινου 490 ???

Πριν λοιπον επεκταθει η τρομολαγνεια ας δωθει επαρκης απαντηση στα παραπανω ερωτηματα.......

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #951 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 03:54:15 pm »
Μετά από πυρετώδεις συσκέψεις της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, χθες και σήμερα, στα πλαίσια εξεύρεσης λύσης  για τον Άξονα Γ(Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου), αποφασίστηκε η «ενοποίηση» των συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων ΕΣΠΑ που απευθύνονται στην Ειδική Αγωγή ως εξής: Πρόγραμμα Παράλληλης Στήριξης Θα διατεθούν 2.700 θέσεις για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)