0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδη πεταμε την ατακα της καταστροφολογιας χωρις καμια τεκμηριωση ας μου απαντηθουν διαφορα ερωτηματα για το προγραμμα του ΟΑΕΔ:1) Αν αφορα νηπιαγωγους γενικης παιδειας, αυτοι θα καλυψουν θεσεις ολοημερου σε λειτουργικα κενα??2) Αφου ισχυριζεται ο Υπουργουλης οτι δεν υπαρχουν κενα, αυτα ξαφνικα θα δημιουργουν με μαγικο τροπο για να παρει ατομα απο το προγραμμα???3) Θα βαλουν στην ακρη ατομα με προυπηρεσια, με υψηλη θεση στον επισημο πινακα αναπληρωτων που δεν μπηκαν Α'Φαση για να παρουν στην θεση τους ατομα απο το προγραμμα?? 4) Πως γινεται να κανουν περα τους επισημους πινακες του υπουργειου? Δεν πρεπει να υπαρξει νομοθετικη ρυθμιση?5) Ο μονιμος του πρωινου 4ωρου θα παιρνει πχ 1000 ευρω και του απογευματινου 490 Πριν λοιπον επεκταθει η τρομολαγνεια ας δωθει επαρκης απαντηση στα παραπανω ερωτηματα.......
εγώ πάντως να ζητήσω συγνώμη από όσους θίχτηκαν με το μήνυμά μου και να πάνε να δουλέψουν στην επαρχία με αυτόν τον μισθό ή να θελήσουν και να ζήσουν μόνοι τους στην πόλη τους,χωρίς μαμά και μπαμπά,και μετά να μας γράψουν τις εντυπώσεις τους.ανυπομονώ να ακούσω τα νέα τους και κυρίως αν θα είναι ευχαριστημένοι με την ταφόπλακα που θα βάλουν στον κλάδο μας! ;)Πές τα χρυσόστομη γιατί στο τέλος δε θα πρέπει να μιλάμε καθόλου εδώ μέσα επειδή μερικοί δεν μπορούν να κρίνουν.Εδώ τώρα δε φτάνουν τα 900 σε όλη την Ελλάδα θα φτάσουν τα 400...αλλά ξέχασα...φτάνουν για καμιά μπλούζα και κανένα κραγιονάκι...επίσης για τα τσιγάρα(ειρωνικό)
εγώ η ίδια ρώτησα τον Καψαλάκη και τον Μπράτη. Ο πρώτος αρχικά με διαβεβαιωσε οτι δεν μας αφορά και στη συνέχεια στην ερώτηση συναδέλφου για το ιδιο θέμα είπε πως βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα χωρίς να πει τίποτα άλλο. Ο δεύτερος δεν απάντησε καν. Καλά για την ΔΟΕ δεν το συζητώ, πήρα κ τηλέφωνο και ρώτησα κ μου ειπαν πως δεν γνωρίζουν τίποτα. Και βεβαια μην περιμένετε από κανέναν επισημη και σαφή απάντηση. Ούτε κ οταν ανοιξει το πρόγραμμα θα αναφέρει με σαφήνεια που ακριβώς θα αποροφηθούν τα ατομα αυτά. Απλά θα το μάθουμε ξαφνικά όταν θα αρχίσουν να καλούν κόσμο. Τώρα μόνο να κάνουμε ικασίες μπορούμε αφού δεν βρίσκεται κανείς να μας δώσει μια σαφή απάντηση. Κι αν ψάχνεις το δίκιο ή το άδικο δες τι γινεται και με τις τοποθετήσεις που αλλού προσλήφθηκαν οι συνάδελφοι κι αλλού τους στέλνουν.Κι έπειτα ποιον περιμένεις να αντιδράσει;;;;;; Τους μόνιμους;; Εδώ πέρσυσι απεργούσαμε οι αναπληρωτές για τις μειώσεις των μισθών κι εκείνοι τρέχαν για το μεροκαματάκι... Καλύτερα να μην πω αλλα γιατί είμαι πραγματικά πολύ εκνευρισμένη!! ....
No comment!!
το θεμα ειναι ποιος επεσε μεσα στις προβλεψεις του και ποιος οχι???ωραια να μαζευτουμε να δωσουμε ενα βραβειο στον υπουργο και σε αυτους που τον πιστεψαν... το θεμα ειναι οτι κλεινουν τα σχολεια..αυτο για μια κοινωνια ειναι οτι χειροτερο...καθε σχολειο που κλεινει μια φυλακη ανοιγει....η παιδεια υποβαθμιζεται καθε μερα ολο και πιο πολυ...δεν ξερω αν υπαρχει πιο κατω...
γιατι απαξιωνεται το μισθο των 500 ευρω και τα παιδια με την μηδενικη προυπηρεσια που θα το δεχθουν ... υπαρχουν ατομα που δουλευουν ανασφαλιστα για δεκα ευρω την μερα αρα για πολυ λιγοτερα χρηματα και μιλαμε για γεματο 8ωρο και πανω. και εγω αν ημουν στην θεση τους θα εκανα τα χαρτια μου ..ουτεοσι αλλως προοπτικη ασεπ δεν διαφαινεται στον οριζοντα.επισης και οι αναπληρωτες δεν παιρνουν κανενα βαρβατο μισθο πλεον και οι νεοπρασλαμβανομενοι μονιμοι ψιχουλα παιρνουν .το θεμα ειναι γιατι οι αιρετοι δεν γνωριζουν κατι γι αυτη την εξελιξη ?γιατι πιαστηκαν στον υπνο?γιατι επιτρεπουν αρμοδιοτητες του υπουργειου παιδειας να παιρνουν σε αλλους φορεις?ουτοσι αλλως τα ατομα που ειναι στους πινακες ειναι κατω των 35 τα περισσοτερα .σιγουρα τα χουν παιξει δνε ξερουν απο που τους ερχεται φετος...ειμαι σιγουρη τους εχουν παραγκωνισει κιολας