0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι κανόνες για τους οποίους μιλούσε η συνάδελφος είναι σε σένα γνωστοί? Μιλούσες μάλλον για τους κανόνες που ξέρουμε και προκύπτουν από τις κυβερνήσεις, και όχι για τους κανόνες που ανέφερε η συνάδελφος να ζητούσαμε απ'το υπουργείο. Μου φάνηκε απαξιωτικό το σχόλιο σου. Και μένα μου έκανε εντύπωση η ευκολία με την οποία διαπίστωσες μια αρνητική κατάσταση χωρίς να σκεφτείς την πιθανότητα να ευσταθεί μια θετική δυναμική απ'τις σκέψεις ενός άλλου συναδέλφου, σε στιγμές που ψάχνουμε το κουράγιο μας παντού! Σίγουρα δεν ήταν προσωπικό όπως ίσως το εξέλαβες, αλλά μάλλον μιλούσαμε γι'άλλους κανόνες τελικά ...Κι έπειτα, έχουν μπλεχτεί τρια θέματα σ' αυτό το τοπικ....νομίζω.....
Ναι καλα, να το θυμασαι: η χωρα της τυχης, της συγκυριας, της αρπαχτης. Οι μονιμοι ετυχε και θα ζησουν μετρια και αξιοπρεπως με ολα τα δικαιωματα τους και οοολοι οι αλλοι θα πεθανουν στους δρομους.Απο που νομιζεις οτι στηριζεται αυτη η κυβερνηση με οοολα αυτα τα τερατωδη που εχει κανει και ειναι ακομη πρωτη?Μα φυσικα απο τους μονιμους που τρεμουν μη χασουν εστω και αυτα που παιρνουνΓιατι οι μονιμες δεν κανουν απεργια? Μα φυσικα γιατι περνανε ακομη καλαΤο πραγμα εχει αρχισει και φαινεται ξεκαθαρα. Θα γινουν δυο κατηγοριες: οι μονιμοι και ολοι οι αλλοι. Ποιος θα φαει ποιον?
Καλημέρα!Έχει κανένας πληροφορίες για β φάση νηπιαγωγών?
βρε παιδιά, βάλτε λιγο λογικη! είμαστε σε εβδομαδα κινητοποιησεων. με τόσες απεργίες, με ατομα ακομα στη διαθεση, με αδειες κτλ.. που δεν εχουν εξεταστει κ με τόσες λίγες πιστώσεις που έχουν απομείνει είναι δυνατον να περιμένετε τόσο συντομα β' φάση;κ μια κα περιμενετε β φαση, ριξτε και μια ματια εδώ...ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣΟι έξι από τις επτά διορισθέντες συναδέλφισες στην Ευρυτανία αποσπώνται στην Εύβοια. Μια καραμπινάτη απόφαση παραβίαση της επετηρίδας. Το ίδιο έγινε και στο Λασίθι (μετακίνηση σε Ηράκλειο και Χανιά), στην Α Πειραιά (μετακίνηση στη