0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατι μου θυμιζει αυτο.....μηπως περιμενεις να γεννηθει το δευτερο παιδι σου
Kαι Κατσιμιχαίοι και η Jean του Modigliani στο προφίλ. Μπράβο, συννεφούλα και για τις δύο επιλογές. Ε, και αυτό το βιντεάκι για σένα, αν σου αρέσει ο Amedeo Modigliani. http://www.youtube.com/watch?v=46_64-wLM5U&feature=related
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 11, 2010, 12:06:09 amΠαράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 11, 2010, 12:02:48 amΠαράθεση από: psaras στις Οκτωβρίου 10, 2010, 11:59:12 pmΚάναμε ένα λάθος domenica, γιατί συνομιλούσαμε ταυτόχρονα με γυναίκα...Επανορθώνω με διαμαντάκι! καλά ,συγχωρείσαι και πάνω που αναρωτιόμουν "δεν θα επιλέξει κάποιος τα 1000περιστέρια;; "Συγχαρητήρια και "ειρήνη υμιν" πω πω τι κομματι ξεχασα, και το ειχα και στο γαμο μου οταν μπαιναμε στο κεντρο...,τι μου θυμησες,να σαι καλαΚατι μου θυμιζει αυτο.....μηπως περιμενεις να γεννηθει το δευτερο παιδι σου
Παράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 11, 2010, 12:02:48 amΠαράθεση από: psaras στις Οκτωβρίου 10, 2010, 11:59:12 pmΚάναμε ένα λάθος domenica, γιατί συνομιλούσαμε ταυτόχρονα με γυναίκα...Επανορθώνω με διαμαντάκι! καλά ,συγχωρείσαι και πάνω που αναρωτιόμουν "δεν θα επιλέξει κάποιος τα 1000περιστέρια;; "Συγχαρητήρια και "ειρήνη υμιν" πω πω τι κομματι ξεχασα, και το ειχα και στο γαμο μου οταν μπαιναμε στο κεντρο...,τι μου θυμησες,να σαι καλα
Παράθεση από: psaras στις Οκτωβρίου 10, 2010, 11:59:12 pmΚάναμε ένα λάθος domenica, γιατί συνομιλούσαμε ταυτόχρονα με γυναίκα...Επανορθώνω με διαμαντάκι! καλά ,συγχωρείσαι και πάνω που αναρωτιόμουν "δεν θα επιλέξει κάποιος τα 1000περιστέρια;; "Συγχαρητήρια και "ειρήνη υμιν"
Κάναμε ένα λάθος domenica, γιατί συνομιλούσαμε ταυτόχρονα με γυναίκα...Επανορθώνω με διαμαντάκι!
To pde ενώνει οικογένειες...