0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι φίλοι μου ξέρουν πως η τηλεόραση κι εγω δεν κάνουμε καλή παρέα Εκανα όμως μια εξαίρεση για να παρακολουθήσω "το Νησί" ....Συγκλονίστηκα απο την ιστορία,τις ερμηνείες ,τη σκηνοθεσία,τη φωτογραφία,τη μουσική....... Αυτό είναι το τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους τέλους...Είσαι εσύ ο άνθρωπός μουΕίσαι εσύ ο άνθρωπός μουτο μεράκι το κρυφόαν σε χάσω θα πεθάνωαπ`τον κόσμο θα χαθώ.Είσαι εσύ ο άνθρωπός μουτης καρδιάς μου η χαράαν μ`αφήσεις πίστεψέ μεθα με πνίξει η συμφορά.Είσαι εσύ ο άνθρωπός μουη καρδιά που αγαπώτο καντήλι της ζωής μουπου αν σβήσει θα σβηστώ.Στίχοι: Μ. ΜαργαρίτηςΜουσική: Σπύρος ΠεριστέρηςΠρώτη Εκτέλεση: Ανδριάνα ΜπάμπαληΚαλό σας βράδυ
γιατι στο τοπικ "Ωρομισθιοι ειδικης αγωγης" δεν μπορω να απαντησω?Κλειδωσε?σορυ που ρωταω εδω, αλλα.....
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:40:04 pmγιατι στο τοπικ "Ωρομισθιοι ειδικης αγωγης" δεν μπορω να απαντησω?Κλειδωσε?σορυ που ρωταω εδω, αλλα.....Δεν είναι κλειδωμένο το θέμα...εγω μπορώ "να απαντήσω" ,μόλις δοκίμασα !
Μ'αρέσει!Εκτελεστής: ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΝΗ'Αλμπουμ: ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ - 1989 Αν το δεις λογικάδεν τα πάμε εμείς καλάΑν το δεις σχετικάείναι όλα μια χαράΕνοχές , φταίω - φταιςκι απειλές για χωρισμότρυφεροί εραστέςμε τον ίδιο στεναγμόΜε αντιθέσεις και καυγαδάκιαείναι η σχέση μας πολύ εκρηκτικήμετά μωρό μου ζητάς χαδάκιακαι αλλάζει η ερωτική πλοκήΜ' αγαπάς - σε μισώτι παράλογο συμβαίνειΜαύρο εσύ - άσπρο εγώμα κι οι δυο ερωτευμένοι http://www.youtube.com/watch?v=HT902N0L42s&feature=related