0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο 1ο ΓΕΛ ΠΟΛΙΧΝΗΣ Θεσσαλονίκης ο διευθυντής ξεσκίστηκε να στέλνει τους ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ σπίτι τους με συμπτυγμένο ωράριο!!! Σήμερα φεύγουν με 3ωρο. Που το καταγγέλουμε?
Τι θα πει δεν είσαι φέτος σε σχολείο? Κι εγώ δεν τοποθετήθηκα ακόμη, αλλά ΑΠΕΡΓΩ!!!
συμπλήρωση κενών δε γίνεται στις απεργίες, το σχολείο λειτουργεί με ευθύνη όσων δεν απεργούν υποχρεωτικά 8-2,με την απεργία διαταράσσεται η "εύρυθμη λειτουργία του σχολείου" και αυτό δεν πρέπει να καλύπτεται.
Στο δικό μου σχολείο χθες από τους 27 απήργησαν οι 25 και το έκλεισαν. Σήμερα από τους 27 απήργησαν οι 15, οι περισσότεροι λέμε να κάνουμε κουράγιο και να απεργήσουμε και 18-19 με την ΑΔΕΔΥ και τη ΔΟΕ, αλλά από Παρασκευή σχεδόν όλοι θα είμαστε πίσω. Εγώ δυστυχώς δεν έχω άλλο απόθεμα. Είχα ένα μικρό απόθεμα το οποίο ξόδεψα για να κατέβω στην οργανική μου σε ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου μέχρι να βγούνε οι αποσπάσεις (680ευρώ μόνο εισητήρια και ξενοδοχεία) και τον υπόλοιπο μήνα λειτουργώ με δανεικά.
Ποσοστά Αργολίδας: 2ο Λύκειο Ναυπλίου 100%1ο Γυμνάσιο Άργους 100%2ο Γυμνάσιο Άργους 100%2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου 100%Γυμνάσιο Νέας Κίου 100%Γυμνάσιο Κουτσοποδίου 100%Γυμνάσιο Λιγουριού 100%Λύκειο Λυγουριού 100%Μουσικό Σχολείο Πρόσυμνας 100%ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.. ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ
Επειδή ίσως η περισσότεροι που γράφετε σε αυτό το thread είστε ήδη διορισμένοι μπορώ να κατανοήσω την πρώτη σκέψη σου. 'Ομως όπως έχει ήδη απαντήσει κάποιος ήμουν αναπληρώτρια -παρελθοντικός χρόνος- συμμετείχα πάντοτε σε απεργίες και στάσεις και έχω αντιπαρατεθεί με συναδέλφους όταν ήμουν 1 από τους 2 που απεργούσαμε σε σχολείο με 35 συναδέλφους. Φέτος δυστυχώς το μόνο που μπορώ να κάνω είναι συζητώντας με γονείς στο σχολείο των παιδιών μου να προσπαθώ να εξηγήσω γιατί δεν επιτρέπεται να είναι απέναντι στους δασκάλους των παιδιών τους αλλά δίπλα τους... Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω ότι βρίσκω ανταπόκριση.