0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...αναμενόμενα θέματα δεν υπάρχουν...τα επινοούν τα μεγάλα φροντιστήρια... (εγώ έχω 15 χρόνια εμπειρία)...
...και...γιατί... ψιλοτσατίστηκαν οι πολύ καλοί μαθητές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι δε θα "ξεχωρίσουν", μιας και η σχετική επιτυχία των περισσοτέρων θα τους "επισκιάσει"
Ουφ γειά σαςΕγώ έγραφα σήμερα κ πρέπει να πω ότι εντάξει δεν ήταν από τα δύσκολα θέματα που φοβόμασταν (οι μαθητές τουλάχιστον)Το στοχαστικό δοκίμιο βέβαια δεν ήταν και ότι πιο εύκολο για περίληψη.Τώρα έχω κ μερικές ερωτήσεις.1. Την φράση που είχαμε για ανάπτυξη μπορούσαμε να την αναπτύξουμε σχετικά με την παράδοση και παράλληλα να αναφέρουμε ότι η παιδεία είναι αυτή που εφοδάζει τον άνθρωπο κατάλληλα έτσι ώστε να μπορεί να ξεχωρίζει τα θετικά στοιχεία της παράδοσης από τα ελαττώματά της ?2. 'Οταν ζητάει παραδείγματα όπου γίνεται φανερό το προσωπικό ύφος του δοκιμίου πρέπει να αναφέρουμε μόνο φράσεις του κειμένου ή και να γράψουμε στοιχεία από την θεωρία ? (π.χ χρήση α' πληθυντικού προσώπου? )3. Μεταφορική χρήση της γλώσσας σημαίνει μόνο μεταφορές ή γενικότερα συνειποδηλωτική χρήση που μπορούμε να αναφέρουμε και παρομοιώσεις?Αυτά!Ευχαριστώ
Παράθεση από: VICA στις Μαΐου 20, 2008, 04:32:54 pm...αναμενόμενα θέματα δεν υπάρχουν...τα επινοούν τα μεγάλα φροντιστήρια... (εγώ έχω 15 χρόνια εμπειρία)...Όατν μίλησα για αναμενόμενα θέματα αναφερόμουν στα περισσότερο δουλεμένα, δηλαδή σε αυτά που στάνταρ και αυτούσια θα τα χουν δουλέψει όλοι μα όλοι... Δηλαδή ,τα sos Παράθεση...και...γιατί... ψιλοτσατίστηκαν οι πολύ καλοί μαθητές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Γιατί υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι δε θα "ξεχωρίσουν", μιας και η σχετική επιτυχία των περισσοτέρων θα τους "επισκιάσει" (λέμε τώρα)
Καλημέρα! Ξερετε τίποτε σχετικα με τα σημερινα θεματα των εξετάσεων; ειδικα για βιολογια. ευχαριστω πολυ
Tα είδατε τα θέματα της Ιστορίας? Πως σας φάνηκαν? Νομίζω ότι ήταν αρκετά εύκολα.