0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aγάπη άστο καλύτερα! Κι εγώ που έκανα ανταύγειες με κάτι λεφτουδάκια από ιδιαίτερα δεν μου πέτυχαν!!!
Μπορεί να μου πει κάποιος ή κάποια με ποιο κριτήριο αξιολογείται η ευκολία ή δυσκολία των θεμάτων;
Το 1993 που έδωσα εγώ, η ύλη στα Μαθηματικά ήταν όλη η κατεύθυνση που υπάρχει σήμερα σε
Αγάπη η Φυσική εκείνα τα χρόνια ήταν σαφώς πιο εύκολο μάθημα από τα Μαθηματικά, γιατί είχε 10 μονάδες θεωρία (με εξαίρεση τη χρονιά που έδωσα εγώ!)
Συμφωνώ για τους (μη υπάρχοντες) περιορισμούς για τα παιδιά.
Maryk, το αντίστοιχο για τις άλλες δύο κατευθύνσεις είναι ότι δε μπορούν να λύσουν ούτε το πιο απλό sudoku 4x4 και το χειρότερο, ότι δε θέλουν καν να προσπαθήσουν να το σκεφτούν...
Το σχολείο πάει να γίνει εργοστάσιο παραγωγής ηλιθίων.
Τα πανεπιστήμια γεμίζουν (και) από αδιάφορους, που, στατιστικά, θα παραμείνουν αδιάφοροι και στα φοιτητικά τους χρόνια και αργότερα, ως επαγγελματίες.Δεν ξέρω αν αυτό εξυπηρετεί κάποια γενικότερη στρατηγική (αλά Λιακόπουλος), ή απλά είναι αποτέλεσμα των υπολοίπων παραμέτρων που λαμβάνονται υπόψιν (π.χ. ότι δεν πρέπει να κλείσει το οποιοδήποτε ΤΕΙ έχει στελεχωθεί και κινδυνεύει).Όπως και να'χει, οι απαιτήσεις έχουν πέσει τραγικά και η πτωτική τάση συνεχίζεται.