PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Τυπική Εκπαίδευση
Εξετάσεις
Πανελλήνιες
(Συντονιστής:
MARKOS
)
Πανελλήνιες 2008
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
14
15
16
17
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Πανελλήνιες 2008 (Αναγνώστηκε 109890 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναταλί
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Gate 7
Απ: Πανελλήνιες 2008
«
Απάντηση #210 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 06:48:25 pm »
Tweet
Κι εγώ από τηλεόραση και μετά από το σχολείο! Η αλήθεια είναι πως δεν είχα αγωνία για το ποια θα είναι η σχολή αλλά η περιοχή, καθώς, ως παθιασμένη από μικρή να γίνω δασκάλα, είχα δηλώσει μόνο το παιδαγωγικό δημοτικής σε όλες σχεδόν τις περιοχές! Και παρότι ήξερα πως σίγουρα το όνειρό μου ήταν ήδη μπροστά μου...έκανα λες και δεν το περίμενα!
Καταγράφηκε
ΠΕ70!
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 22:09:02 »
BELLISSIMA
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #211 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 07:25:35 pm »
Σε ευχαριστώ πολύ touristako
Καταγράφηκε
N.Π.
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #212 στις:
Αυγούστου 27, 2008, 09:49:13 pm »
Touristako & Eva σας ευχαριστώ..Δεν ξέρω τί θα κάνω ασέπ & πανελλήνιες..μία άσχετη δουλειά..είναι όλα στο μυαλό μου.Το πρόβλημα είναι, ότι αν δώσω Πανελλήνιες με ενδιαφέρει μόνο το Παιδαγωγικό Αθήνας αλλά με τόσο ψηλή βάση..πρέπει να γράψω σχεδόν άριστα σε όλα..
Καταγράφηκε
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...
pelazi
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #213 στις:
Αυγούστου 30, 2008, 12:20:05 am »
2003
Ήμουν σίγουρη ότι θα περνούσα στην πρώτη μου επιλογή -είχα 2000 μόρια παραπάνω. Δεν είχα καθόλου άγχος. Θυμάμαι εκείνη την ημέρα είχα πάει να αγοράσω κινητό και την ώρα που ήμουν στον Γερμανό με πήρε η μαμά μου και μου είπε τη βάση για τη Φιλολογία Ιωαννίνων και φυσικά τα συγχαρητήριά της!!!
Καταγράφηκε
Ο χρόνος είναι /πολύ αργός για όσους περιμένουν
/πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται
/πολύ σύντομος για όσους χαίρονται
/πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν
/και αιώνιος για όσους αγαπούν
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 22:09:02 »
sirina
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #214 στις:
Αυγούστου 30, 2008, 12:37:18 am »
2003
Ειχα αρκετα μορια παραπανω και ουσα παντα σιγουρη για τον εαυτο μου ημουν βεβαιη οτι ειχα περασει Φιλολογια οποτε εκεινη την μερα κοιμομουν και επαιρναν τηλ οι φιλεναδες να ρωτησουν και αναγκαστικα ξυπνησα τα ακουσα και το επειβεβαιωσα. Προφανεστατα χαρηκα αλλα επειδη το ειχα σιγουρο ουτε παρτυ εκανα ουτε κανεναν κερασα.
Οσο σκεφτομαι οτι εκεινη την χρονια ολα τα κοριτσια του σχολειου(40 παιδια η Γ λυκειου) θελανε παιδαγωγικο και εγω(η ακαταδεκτη) δε το δηλωσα καν μου ερχεται να χτυπησω το κεφαλι μου στο τοιχο..
Καταγράφηκε
pelazi
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #215 στις:
Αυγούστου 30, 2008, 12:45:45 am »
Και μένα τότε sirina όλοι το ίδιο μου έλεγαν και όλες οι φίλες μου είχαν δηλώσει Παιδαγωγικό και δεν το έπιασαν κι εγώ ούτε να ακούσω δεν ήθελα. Μόνο για την επαγγελματική αποκατάσταση με πειράζει γιατί περνάω οικονομικό ζόρι αλλά προτιμώ τη φιλολογία. Τώρα όλες τους μου το χτυπάνε, αλλά δεν πειράζει. Όπως έχω ξαναπει όλα για καλό γίνονται!
Καταγράφηκε
Ο χρόνος είναι /πολύ αργός για όσους περιμένουν
/πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται
/πολύ σύντομος για όσους χαίρονται
/πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν
/και αιώνιος για όσους αγαπούν
leonigp
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #216 στις:
Αυγούστου 30, 2008, 12:50:57 am »
Πιο συγκινητική ήτσν γισ μένα η μέρα που βγήκσν οι βαθμοί. Περιμέναμε όλοι μαζί στο σχολείο μέχρι αργά το μεσημέρι (ευτυχλως είχαν ανοίξει το θέατρο). Μετά από αυτό ήξερα ότι θα περάσω φιλολογία, και μάλιστα αθήνα, αν και έβαλα και θεσσαλονίκης για σιγουριά και μερικές σχολές ακόμα που με ενδιέφεραν. Κι εγώ πέρασα το 2001 (αν και τα αφιερώματα στον Καζαντζίδη δεν τα θυμάμαι). Πολύ συγκινητική ήταν η ώρα που είδαμε όλοι μαζί σε ποια σχολή είχαμε περάσει ονομαστικά και με τί σειρά. Θυμάμαι μια συμμαθήτρια είχε τρελαθεί γιατί δε θυμόταν αν είχε βάλει πρώτη τη θεολογία ή το μεσογειακών σπουδών (ευτυχώς για την ίδια το δεύτερο). Ήταν η στιγμή που περίμενα από το δημοτικό, μέτραγα τα χρόνια και μου φαινόταν τόσο μακρινό το 2001 (ούτε σκέψη να περάσω με τη δεύτερη με τις τότε δέσμες
).
Από πολλές έχω ακούσει να μετανιώνουν, αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι μου πάει η φιλολογία καλύτερα.
Υ.Γ. γεροντική άνοια: έβλεπα με τέτοια λύσσα κάντι-κάντι και να μη θυμάμαι πια τους χαρακτήρες καθαρά.
Καταγράφηκε
sirina
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #217 στις:
Αυγούστου 30, 2008, 12:52:21 am »
Το αστειο ειναι οτι απο 20 κοριτσια καμια δεν επιασε το παιδαγωγικο και εγω που το πιανα απαξιουσα.
Το αστειο ειναι οτι 10 φορες να ζουσα παλι το ιδιο θα εβαζα(εκτος αμα μπορουσα να γυρισω πισω και να θυμαμαι) οποτε θα εβαζα παιδαγωγικο, μετα θα σπουδαζα και φιλολογια και ουτε γατα ουτε ζημια..
Καταγράφηκε
sofoulitsa
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #218 στις:
Σεπτεμβρίου 01, 2008, 02:53:25 am »
Αύγουστος 2002...
Είχα επιστρέψει στο σπίτι από μια συναυλία (ξέρετε, αυτές τις ωραίες καλοκαιρινές συναυλίες κάτω απ' το αυγουστιάτικο φεγγάρι) όταν έμαθα ότι οι βάσεις επρόκειτο να ανακοινωθούν το επόμενο πρωί... Ξημέρωσε, λοιπόν, η επόμενη μέρα, αλλά λίγο η κούραση της προηγούμενης βραδιάς, λίγο που κοιμάμαι βαριά, κατάφερα να ξυπνήσω λίγο πριν δείξει στην τηλεόραση τη βάση της φιλολογίας του ΑΠΘ που είχα πρώτη επιλογή... Ωραίες εποχές τότε... Ούτε ΑΣΕΠ σκεφτόμουν, ούτε τίποτα... Ωραίες εποχές...
Καταγράφηκε
http://www.youtube.com/watch?v=Trzb1eQEQI8
fivo
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ 02
«
Απάντηση #219 στις:
Σεπτεμβρίου 02, 2008, 01:05:19 pm »
ξερετε αν υπαρχουν καπου (βιβλια,διαδικτυο) συγκεντρωμενα θεματα και απαντησεις των φιλολογικων των πανελληνιων των προηγουμενων ετων;
Καταγράφηκε
elena.p
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #220 στις:
Σεπτεμβρίου 02, 2008, 05:59:17 pm »
Μπορείς να τα βρεις εύκολα από τα site διαφόρων φροντιστηρίων: ένα από αυτά είναι:
www.theorima.gr
. Αριστερά στη σελίδα του γράφει "θέματα εξετάσεων" από το 1999-2008.
Καταγράφηκε
fivo
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ 02
«
Απάντηση #221 στις:
Σεπτεμβρίου 02, 2008, 06:05:37 pm »
σε ευχαριστω πολυ elena.p !
πολυ ευχρηστο λινκ.
Καταγράφηκε
Vania
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
οσο ζω....διαβαζω...
«
Απάντηση #222 στις:
Σεπτεμβρίου 03, 2008, 08:49:55 pm »
εγω που λετε τις βασεις τις εμαθα απο την τηλεοραση πολυ χαλαρα...δεν ειχα καθολου αγωνια γιατι ημουν σιγουρη οτι επιανα την πρωτη επιλογη μου οσο κι αν ανεβαινε,δλδ φιλολογια θεσσαλονικης που ειχα φαγωθει τοτε(αχχχ και να ξερα τι με περιμενε....!)μαλιστα ειχαμε βρει και το σπιτι και το ειχαμε νοικιασει 2 μηνες πριν...ναι ναι...βεβαια στο τελευταιο εφταιγε η μητερα μου με το αγχος της..πιστευε πως δεν θα βρισκαμε καλο σπιτι μετα που θα βγαιναν οι βασεις...και ετσι βρηκαμε ενα σπιτι ¨ευκαιρια¨500 ε τον μηνα!! ???αυτα τα λιγα
Καταγράφηκε
froski
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ 82 (πρώην 17.02) Μηχανολόγος
«
Απάντηση #223 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2008, 10:39:00 pm »
Ψάχνω πληροφορίες για μαθητή που έχει χρόνια ασθένεια (σακχαρώδη διαβήτη) όσον αφορά την εισαγωγή στα πανεπιστήμια της χώρας χωρίς εξετάσεις.
Ξέρει κανείς εγκύκλιο που να αναφέρει σχετικά;
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
14
15
16
17
Πάνω