0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία! Και όταν κάποιος έχεις αυτές τις προϋποθέσεις και το πανεπιστήμιο δεν του δίνει τη βεβαίωση, τότε τι γίνεται;;
Αναλυτική βαθμολογία χορηγεί. Δεν χορηγεί κάποια συγκεκριμένη πιστοποίηση της γνώσης χειρισμού η/υ που να αναφέρει την επιτυχή παρακολούθηση αυτών των 4ων μαθημάτων. Ή μήπως δεν χρειάζεται η χορήγηση κάποιας συγκεκριμένης πιστοποίησης και αρκεί η αναλυτική βαθμολογία;
Στο απόσπασμα που παρέθεσα και πιο πάνω αναφέρει Με τίτλους σπουδών, βασικούς ή /και μεταπτυχιακούς, Πανεπιστημιακής ή/και Τεχνολογικής εκπαίδευσης, από την αναλυτική βαθμολογία των οποίων προκύπτει ότι οπότε νομίζω ότι η απλή αναλυτική σε καλύπτει.
Αυτό το απόσπασμα το έχω δει σε πολλές προκηρύξεις. Ερώτηση: καλύπτει η αναλυτική του πτυχίου ή μεταπτυχιακού ? Καλύπτουν 2 αναλυτικές συμπληρωματικές ? (του πτυχίου και του μεταπτυχιακού) δηλαδή π.χ. έχω κάνει 2 μαθήματα στο πτυχίο και 2 στο μεταπτυχιακό που καλύπτουν τις γνώσεις σε Η/Υ??
καλύτερα να ρωτήσεις για σιγουριά αλλά προσωπικά νομίζω πως ναι γιατί στη συνέχεια του ίδιου αποσπάσματος αναφέρεται: Καθένα από τα τέσσερα αυτά μαθήματα μπορεί να έχει πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της απόκτησης τίτλου σπουδών είτε Πανεπιστημιακής (Π.Ε), είτε Τεχνολογικής (ΤΕ) Εκπαίδευσης είτε μεταπτυχιακού τίτλου είτε διδακτορικού διπλώματος και υπολογίζονται αθροιστικά.