0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχουν καλέσει κάποιον από ιεκ οαεδ?Ανησυχω!!τι γινεται ρε παιδια σημερα αρχιζουν τα μαθήματα.....
Τι ειδικότητα είσαι αν επιτρέπεται?Δηλαδή θα καλούν για την κάθε ημέρα,,,καταλαβα...ισχύει ότι τα μαθήματα είναι πρωί?
Σε περίπτωση που κάποιος καθηγητής δεν δεχτεί την ανάθεση, πρέπει να καταθέσει έγγραφη δήλωση μη αποδοχής για να μπορεί πλέον το ΙΕΚ να περάσει στον επόμενο.Όλο αυτό όμως προφανώς και δεν μπορεί να γίνει μέσα σε μια μέρα με αποτέλεσμα ο ρυθμός κλήσης καθηγητών να συναγωνίζεται το ρυθμό βαδίσματος της χελώνας.
joinJ δεν κατάλαβα... Οι συμβάσεις γίνονται στην αρχή του έτους και είναι και για τα δύο εξάμηνα. Αυτό είναι γνωστό. Αλλά γιατί να μην σε καλέσουν στο χειμερινό εξάμηνο να διδάξεις;
Παράθεση από: Julia_ στις Οκτώβριος 14, 2012, 02:19:41 μμjoinJ δεν κατάλαβα... Οι συμβάσεις γίνονται στην αρχή του έτους και είναι και για τα δύο εξάμηνα. Αυτό είναι γνωστό. Αλλά γιατί να μην σε καλέσουν στο χειμερινό εξάμηνο να διδάξεις;Έλα μου ντε... τι να πω...όταν οι από πάνω δεν τους βάζουν χέρι...τι θα κάνουμε; θα πηγαίνουμε στον εκάστοτε Διευθυντή και θα του λέμε δείξε μου τα τμήματα που θα γίνουν και τι προσωπικό θα πάρεις; Θα έπρεπε να βγαίνουν όλα στο ιντερνετ περί διαφάνειας και έτσι.... !!! Πάντως, φέτος δεν ισχύει ο περιορισμός του αριθμού των συμβάσεων, οπότε έστω για δύο ώρες μπορούν (αν θέλουν) να καλέσουν εκπαιδευτή της ειδικότητας.
Παράθεση από: joinJ στις Οκτώβριος 23, 2012, 03:24:43 μμΠαράθεση από: Julia_ στις Οκτώβριος 14, 2012, 02:19:41 μμjoinJ δεν κατάλαβα... Οι συμβάσεις γίνονται στην αρχή του έτους και είναι και για τα δύο εξάμηνα. Αυτό είναι γνωστό. Αλλά γιατί να μην σε καλέσουν στο χειμερινό εξάμηνο να διδάξεις;Έλα μου ντε... τι να πω...όταν οι από πάνω δεν τους βάζουν χέρι...τι θα κάνουμε; θα πηγαίνουμε στον εκάστοτε Διευθυντή και θα του λέμε δείξε μου τα τμήματα που θα γίνουν και τι προσωπικό θα πάρεις; Θα έπρεπε να βγαίνουν όλα στο ιντερνετ περί διαφάνειας και έτσι.... !!! Πάντως, φέτος δεν ισχύει ο περιορισμός του αριθμού των συμβάσεων, οπότε έστω για δύο ώρες μπορούν (αν θέλουν) να καλέσουν εκπαιδευτή της ειδικότητας.διαφάνεια..λέξη κλειδί για την χώρα μας...