0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παραθέτω αυτούσια ανακοίνωση της β'θμιας Πειραιά, για να γίνει αντιληπτό προς τα που βαδίζει το πράγμα.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΝΑ ΥΠΟ
τόσα λίγα κενά ΠΕ06?
Είναι φως-φανάρι ότι το υπουργείο προσπαθεί να εκμηδενίσει το θεσμό της απόσπασης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ, όχι μόνο επειδή ικανοποίησε ελάχιστο αριθμό αιτήσεων της συγκεκριμένης κατηγορίας, αλλά κι επειδή ακόμα και αυτοί οι λίγοι των οποίων οι αιτήσεις ικανοποιήθηκαν, τώρα πλεονάζουν, ευρισκόμενοι αντιμέτωποι με το φάσμα της υποχρεωτικής απόσπασης.Έχω την υποψία ότι κάποιες αποσπάσεις δόθηκαν κατόπιν αφόρητων πιέσεων, δίχως να έχει προηγηθεί κανένας έλεγχος από τις διευθύνσεις αν υπήρχαν τα κενά για να τοποθετηθούν οι αποσπασμένοι. Πείτε με καχύποπτο, αλλά αναρωτιέμαι μήπως σκόπιμα το υπουργείο ικανοποίησε αιτήσεις απόσπασης ανθρώπων που 'ξερε ότι θα πλεονάζουν, ούτως ώστε να καταδείξει με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι η αίτηση απόσπασης στο μέλλον θ' αποτελεί μεγάλο ρίσκο.
Καλησπέρα κι από εμένα...Θέλω να ρωτήσω ορισμένα πράγματα, μήπως και βγάλουμε άκρη μ' αυτά τα θέματα.1) Υπάρχει κάπου διάταγμα, εγκύκλιος ή νόμος που να λέει ότι οι σύζυγοι στρατιωτικών που αποσπώνται κατά προτεραιότητα σε μια περιοχή, δεν μπορούν να τοποθετηθούν σ' όλη την περιοχή? Π.χ. αν αποσπώνται στο ΠΥΣΔΕ Πειραιά ή Μαγνησίας (που έχουν Α' και
Δε το διαβασατε καλα το εγγραφο που παραθετετε με ημερομηνια 4-9-2013. Λεει οτι τελευταιοι τοποθετουνται οι αποσπασμενοι εντος και εκτος πυσδε συνεκτιμωντας υπηρεσιακα και κοινωνικα κριτηρια. Η συνυπηρετηση ειναι κοινωνικο κριτηριο. Και μην ανησυχειτε ενστασεις και καταγγελιες ξερουμε να κανουμε ολοι και δικηγορους γνωριζουμε ολοι-Αντε γιατι και η εμπαθεια με τις συζυγους ενστολων που κανουν χρηση ενος νομου και οχι βυσματος πρεπει να τελειωνει επιτελους!
Δεν νομίζω να είναι "άτυπα". Απλά, όπως σωστά περιγράφεις, μέχρι τώρα δεν υπήρχε πρόβλημα.Δεν υπάρχει νόμος που λέει ότι αν δεν υπάρχουν κενά, τις τοποθετούν σε άλλες υπηρεσίες του δημόσιου τομέα της περιοχής; άρα μάλλον δεν μπορούν να τοποθετηθούν εκτός περιοχής
Κατ αρχην ειναι ετσι οπως τα λεει η anemoni, διαβαστε λιγο τον 2946 αρθρο 21. Δευτερον, επειδη οσοι ειναι στη διαθεση μπλεκουν τα πραγματα στο μυαλο τους, επειδη καποιος ανηκει στη μεταθετικη περιοχη α δε σημαινει οτι δε μπορει να παει να καλυψει κενο στη β εφοσον πλεοναζει ολικα.Με τον 3848 μπορει να παει παντου ποσο μαλλον στη περιοχη β του ιδιου νομου. Πρωτα τελειωνουμε με τους εν διαθεσει και μετα προχωραμε στους αποσπασμενους. Δε μπορει πχ μια ανυπαντρη φιλολογος με 20 μορια να πλεοναζει ολικα στην α μεχρι τον οκτωβρη και να καθεται και να περιμενει να σταλει στη β η αποσπασμενη κατα προτεραιοτητα παντρεμενη με παιδι φιλολογος.Αν κανουν και οι δυο καταγγελιες και ενστασεις ποια νομιζετε οτι θα δικαιωθει;