0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
horror_mis8ios το ίδιο σκέφτηκα και εγώ.mother34 μπορείς να κάνεις αίτηση στην ενισχυτική. Δε θα ληφθεί υπόψη ο πίνακας των ωρομισθίων, αλλά των αναπληρωτών. Επίσης, θα μπορέσουν να κάνουν αίτηση και όσοι δεν είναι στον πίνακα των αναπληρωτών.Οι ώρες που θα δοθούν στους φιλολόγους θα είναι 13.
Μάλλον κάτι γνωρίζω, για να τα γράφω. Δεν έχω μαντικές ικανότητες. Νέοι πίνακες θα γίνουν. Απλώς, δε θα γίνουν παρατυπίες.
13 ωρες μου φαινονται πολλες... και δε μου βγαινει αριθμητικα... 2.15 - 3.00 και 3.15 - 4.00 καθημερινα μαθημα...οποτε στην καλυτερη 10 ωρες τη βδομαδα...επαναλαμβανω...υποθεσεις κανω...δεν εχω καμια πληροφορια...
Eγώ που πήρα μου είπαν ότι τις επόμενες μέρες θα βγει Δελτίο Τύπου, μετά υπουργική απόφαση, μετά πρόσκληση για αιτήσεις. Θα γίνει ένας νέος πίνακας όπου θα έχουμε τη σειρά κατάταξης του πίνακα αναπληρωτών. Πέρσι υπήρχε Πίνακας Β και Πίνακας Γ. Από ό,τι είδα ο πίνακας Γ αναφερόταν σε όσους δεν είχαν προϋπηρεσία (μηδενική). Μέχρι 13 ώρες έπαιρναν πέρσι, δεν υπήρχε και μεγάλη συμμετοχή. Φέτος δεν ξέρουν οι υπάλληλοι του υπουργείου τι καθεστώς θα υπάρξει. Απλώς μου είπε ο υπάλληλος ότι θα πάρουν και ΑΜΩ και ωρομίσθιους και οι μόνιμοι θα συμπληρώνουν το ωράριό τους. Ας τηλεφωνήσει κάποιος σήμερα, μήπως έχουμε κανένα νεότερο. Εγώ πήρα στο 2103442212.