0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, σύμφωνα με πληροφόρηση που είχα σήμερα από υπάλληλο της β/θμιας του νομού μου, η διαδικασία για την ενισχυτική προχωράει και υπολογίζουν ότι την άλλη εβδομάδα θα βγει η εγκύκλιος για να κάνουμε αιτήσεις.Αυτή τη στιγμή έχει ζητηθεί από τις δ/νσεις να στείλουν στο υπουργείο εντός της τρέχουσας εβδομάδας τον επίσημο αριθμό ωρών ανά μάθημα για να μπορέσουν να καθορίσουν και τον αριθμό των θέσεων ανά ειδικότητα που θα χρειαστούν σε κάθε νομό,ώστε να το γνωρίζουμε όταν θα κάνουμε αίτηση.Αυτά θα ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας για να κάνουμε αιτήσεις πριν τις διακοπές και να ξεκινήσει το πρόγραμμα από Ιανουάριο.Εν αναμονή τηε εγκυκλίου λοιπόν την ερχόμενη εβδομάδα.Πάντως ενισχυτική μου διαβεβαίωσαν πως σίγουρα θα γίνει ,γιατί η διαδικασία προωθείται αυτή τη βδομάδα και υπάρχει και ενδιαφέρον από τους μαθητές και χρήματα από ΕΣΠΑ.
η διαδικασια προσληψης να διευκρινιστει ομως...ποιοι θα προσληφθουν και απο που , γιατι το καντε ξανα αιτηση μου βρωμαει λιγο
Αυτό δεν το ρώτησα,αλλά το υπουργείο μας έχει επανειλημμένα πει ότι η πρόσληψη θα γίνει με βάση τη σειρά στον πίνακα αναπληρωτών.Θα ισχύσουν οι πίνακες και ειπώθηκε ότι αφού ξέρουμε τις θέσεις ανά διεύθυνση θα δηλώσουμε κατά πάσα πιθανότητα 2 δ/νσεις.