0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο Νομός τον οποίο δήλωσα πρώτον δηλαδή, γιατί αλλιώς ποιος θα με πρωτοεπιλέξει;Κοίτα να δεις που έχουμε και ζήτηση ξαφνικά!Ρωτάω γιατί στο Νομό μου μάλλον δε θα είμαι από τους πρώτους, ενώ σε γειτονικούς ίσως να είμαι.
Κατά την γνώμη μου, εφόσον υπάρχει θέση, σε καλούν στην πρώτη σου επιλογή χωρίς δυνατότητα επιλογής. Αν δεν υπάρχει εκεί θέση πας για την δεύτερη επιλογή κ.ο.κ., ανεξάρτητα από τις ώρες που προσφέρονται στην μία ή στην άλλη επιλογή. Θεωρώ αυτό πιο πιθανό διότι η επιλογή των εκπαιδευτικών θα γίνει ταυτόχρονα από το σύστημα. ΥΓ. Όλα τα παραπάνω υποθετικά ώσπου να ανακοινωθεί η εγκύκλιος.
Kαι λέω εγώ τώρα... έστω ότι σου δινουν 10 ώρες σε γειτονικο νομό, που λογικά θα μοιραστουν σε 3 μερες... εσείς θα πάτε; η διαδρομή και οι βενζίνες δε σας απασχολούν; γτ όχι μονο δε θα βγαλεις τιποτα, αλλά θα μπεις και μεσα οικονομικά με τετοιες προϋποθέσεις. ή πάμε μονο για τα μόρια προϋπηρεσίας που θα πιαστούν όταν και άμα ανοιξουν οι πίνακες;
Για το ένα από τα 3 σκεδ του νομού μου πρέπει να διαλύσει κπ 60 και Κμ. Ούτε και τα Κτελ βολεύουν. Φαντάσου να πρέπει να πάει και για 5 ώρεςΣωστό και αυτό!Το ίδιο ισχύει και για τον δικό μου νομό!Πάλι ένα σκεδ είμαι υποχρεωμένη να επιλέξω,άντε δύο, αφού το δεύτερο πιο κοντινό Σκεδ είναι 22 χιλιόμετρα μακρια.Για τα υπόλοιπα δε το συζητώ καν...!Αρα;Δε νομίζω ότι έχω την πολυτέλεια να επιλέξω!