0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν το ιδιωτικο ειναι κοντα στο σπιτι σου,,,που σημαινει οτι δεν θα εχεις εξοδα...στο ιδιωτικο....αλλωστε εμαθα πως αν σε καλεσουν τους ενημερωνεις οτι δουλευεις σε ιδιωτικο και του χρονου θα μπορουν να σε προσλαβουν....αυτο γινεται μονο μια φορα.....η δικη μου αποψη.....
δεν το εχω δει καπου ουτε εχω δουλεψει σε ιδιωτικο αλλα με ενδιεφερε να μαθω τι παιζει γτ του χρονου αυτο σκεφτομαι να κανω..........................................
Όπως πήρε ΕΣΠΑ στα ολοήμερα Δημοτικά σχολεία, μπορεί να πάρει ΕΣΠΑ και στα ολοήμερα νηπιαγωγεία... Απλώς χρειάζεται να έχουμε λίγη υπομονή... εγραψε ο Καψαλακης που τον ρωτανε για εμας στο fb
Αυτός ο αριθμός εντάσσεται στις 408 συνταξιοδοτησεις ή είναι πρόσθετες;;;
Ναι, αλλά μπορεί ο λόγος που δεν πήρε νηπιαγωγούς να είναι διαδικαστικός π.χ. εναλλαγή βάρδιας των νηπιαγωγών και όχι τοποθέτηση τους μόνο στο απογευματινό τμήμα (όπως λέει και η οδηγία προς ολοήμερα που εξέδωσε προχθές το υπουργείο).Μπράτης: Οι χθεσινές 873 προσλήψεις δασκάλων στα ολοήμερα μέσω ΕΣΠΑ,δεν επηρεάζουν τον αριθμό των προσλήψεων στην παράλληλη,σε ΖΕΠ,κλπ. Είναι επιπλέον πιστώσεις.Μπράτης(πριν 2 ώρες): Δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση για προσλήψεις αναπληρωτών νηπιαγωγών,ούτε άλλων ειδικοτήτων .Μόλις έχω θα το ανακοινώσω.Ο αριθμός αιτήσεων συνταξιοδότησης εκπαιδευτικών στη Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα και
Πότε όμως θα γίνουν οι επόμενες φάσεις, αν θα γίνουν; Πάμε καλά; Περιμέναμε σχεδόν ένα μήνα για να βγάλουν τα λαμόγια μια φάση κομμένη κ ραμμένη στα μέτρα τους;; Η φάση της Χριστοφιλο-πούλου, η φάση του Αρβανιτό-πουλου, ας πάρουν επιτέλους το τελευταίο συνθετικό του επιθέτου τους κι ας πάνε στα τσακίδια κι ακόμα παραπέρα!!!