0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@jioannioεχεις απολυτο δικιο.... και σαφως δε θα χαρει κανενας νοημων εκπαιδευτικος αν δικαιωθουν οι δυσοιωνες προβλεψεις.απλα οταν καποιο ασχετο site ανεφερε την αλλη αποψη..... καποιοι αρχισαν τα ειρωνικα τους περι καταστροφολογιας!
απο αιρετουσ διοτι το ολοημερο που ειμαι εγω ειναι κλειστο ακομη και παιρνουμε συνεχεια τηλεφωνο στο γραφειο ποτε θα στηλουν,κια οι γονεισ πηγανε στο γραφειο.περιμενουμε φαση λοιπον μασ ειπαν.
Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες,απλα εμενα στο υπουργειο μου το απεκλεισαν αυτο το ενδεχομενο για τις νηπιαγωγους.
Μην ξεχνας οτι εσυ ησουν που ελεγες οτι αποκλειεται να μην παρουν περιπου 2000 αναπληρωτες (δηλαδη οσους περυσι) και χαρακτηριζες ως καταστροφολογους ολους τους υπολοιπουςΤωρα που το κοντερ κολλησε κατω απο τους 800 και δεν υπαρχει καμια μα καμια διαθεση να παρουν περισσοτερους και εχουν παρατησει τα νηπιαγωγεια στη μοιρα τους τι εχεις να πεις?Ολα αυτα τα λεω γιατι στην εποχη του απολυτου χαους, πρεπει να τα περιμενουμε ολα και πραγματικα ετσι οπως ειναι τραγικοτατη η κατασταση κανεις δεν μπορει να θεωρηθει καταστροφολογος
Σήμερα η Τσαπανίδου διάβασε το μήνυμα αλλα πραγματικά σήμερα ήταν πολύ λίγα αυτά που αναφέρονταν στο πρόβλημα των νηπιαγωγείων...σαν να υπάρχει απογοήτευση!! Δεν πρέπει να σταματήσουμε την πίεση....συνεχίζουμε και πιέζουμε παντού!Το πρωί που μίλησα και με το υπουργείο μου ανέφερε μόνο τις 100 πιστώσεις που έχουν μείνει και είπε ότι κάποια στιγμή θα τις χρησιμοποιήσουν και για τα κενά δεν ήξερε κάτι!! Μήπως να παίρνουμε συνέχεια?Να πιέσουμε και την Δοε να ασχοληθεί πραγματικά?Το συνδικαλιστικό μας όργανο είναι επιτέλους...είναι υποχρεωμένη να ασχοληθεί και με τον κλάδο μας!!! Πριν πάρει δάσκαλος μέσω Εσπα γινόταν χαμός! Τώρα σιωπή?
τι ειπε για τα ολοημερα βρε κοριτσια γιατι εβλεπα την εκπομπη αλλα αυτο μου ξεφυγε...θα συνεχισουμε να στελνουμε παντου παλι,για να μην ξεχνιεται το θεμα μας?αληθεια απο το υπουργειο απαντησε σε καμια αλλη?
Και ο Μπράτης στις 3 Οκτωβρίου για 100 πιστώσεις στην π.ε αναφέρει... γι αυτό μου ακούστηκε οικείο!!Πάντως ο υπάλληλος 100 πιστώσεις κρατικού μου είπε!!Και μην ξεχνάμε εκείνες τις 200 πιστώσεις που δόθηκαν και στην συνέχεια το μετάνιωσαν
Διαβασα καλά?? Οι νηπιαγωγοι του προγραμματος μεσω ΟΑΕΔ θα απασχοληθουν σε δημους ??....σαν να χαλαει λιγο η μανεστρα των καταστροφολογων!Εν παση περιπτωσει, επειδη οπως βλεπετε αλλα λεει η μια εφημεριδα, αλλα καποια site κλπ κλπ και γενικοτερα οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν γραφοντας οτι τους κατεβαινει..... καλο ειναι να διατηρησουμε την ψυχραιμια σκεπτομενοι με την κοινη λογικη!