*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 425997 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sofi9

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #630 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 02:52:59 pm »
minamina να κανετε και αλλες κινησεις προς την διευθυνση και το υπουργείο ......και εγω περσι ημουν σε ολοήμερο και ενω είχαν πει πως θα μας στείλουν νηπιαγωγο στην επομενη φάση και είχαν παει και οι γονείς στο γραφείο...μας πήγαιναν απο μήνα σε μήνα και τελικα νηπιαγωγός δεν ήρθε ποτε και μας είπαν στο τέλος οτι τελείωσαν οι πιστώσεις

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:34:18 »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #631 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 02:54:51 pm »
@jioannio

εχεις απολυτο δικιο.... και σαφως δε θα χαρει κανενας νοημων εκπαιδευτικος αν δικαιωθουν οι δυσοιωνες προβλεψεις.

απλα οταν καποιο ασχετο site ανεφερε την αλλη αποψη..... καποιοι αρχισαν τα ειρωνικα τους περι καταστροφολογιας!

Κατάλαβα τι εννοείς. Και είναι δύσκολο να μη σε συνεπάρει η ειρωνεία! Σε πολλές (και καλές) περιπτώσεις στη ζωή μου την έχω κι εγώ έτοιμη στα χείλη (μ' αρέσει, ομολογώ!) και την κρατάω με νύχια και με δόντια να μην εκσφενδοντιστεί!! Λίγο η αυτοσυγκράτηση, αλλά και λίγο όμως τα νεύρα καμιά φορά....
Νιώθουμε όλοι εδώ μέσα στο φόρουμ! Και αποτελούμε μια χαρακτηριστική κοινωνική ομάδα με τις γκρίνιες, τους στοχασμούς, τις υπερβολές, την ελπίδα, τον αγώνα με τον τρόπο μας, την αγάπη για το επάγγελμα, τα παιδιά, τα λεφτά, τις περισσότερο συμπάθειες και τις λιγότερο, τα όνειρα, τα ορθογραφικά μας λαθάκια, χαχα....φιλιά σε όλους!!!!

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #632 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 02:55:36 pm »
απο αιρετουσ διοτι το ολοημερο που ειμαι εγω ειναι κλειστο ακομη  και παιρνουμε συνεχεια τηλεφωνο στο γραφειο ποτε θα στηλουν,κια οι γονεισ πηγανε στο γραφειο.περιμενουμε φαση λοιπον μασ ειπαν.

Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες,απλα εμενα στο υπουργειο μου το απεκλεισαν αυτο το ενδεχομενο για τις νηπιαγωγους.

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #633 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 03:06:33 pm »
Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες,απλα εμενα στο υπουργειο μου το απεκλεισαν αυτο το ενδεχομενο για τις νηπιαγωγους.

Μακάρι όντως!
Παντως μην νομίζετε ....οι αιρετοί πολλές πολλές φορές γνωρίζουν πολλααααααα περισσότερα ακόμα και απο Διευθυντές ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!Απο προσωπική πείρα μιλάω!
Μακάρι!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:34:18 »

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #634 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 03:14:10 pm »
περιμενουμε φαση Αφασια  ;D

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #635 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 03:27:00 pm »
Μην ξεχνας οτι εσυ ησουν που ελεγες οτι αποκλειεται να μην παρουν περιπου 2000 αναπληρωτες (δηλαδη οσους περυσι) και χαρακτηριζες ως καταστροφολογους ολους τους υπολοιπους
Τωρα που το κοντερ κολλησε κατω απο τους 800 και δεν υπαρχει καμια μα καμια διαθεση να παρουν περισσοτερους και εχουν παρατησει τα νηπιαγωγεια στη μοιρα τους τι εχεις να πεις?
Ολα αυτα τα λεω γιατι στην εποχη του απολυτου χαους, πρεπει να τα περιμενουμε ολα και πραγματικα ετσι οπως ειναι τραγικοτατη η κατασταση κανεις δεν μπορει να θεωρηθει καταστροφολογος

Παιδιά, τα πράγματα έχουν αλλάξει! Πραγματικά δεν μπορούμε να εκλογικεύσουμε τίποτα! Πέρυσι είχα την ίδια κουβέντα με φίλη για τους 2000 αναπληρωτές στο σύνολο. Μου έλεγε συχνά ότι του χρόνου δε θα δουλέψουμε και τη θεωρούσα υπερβολική! Τη θεωρούσα ακόμα κι εγώ με σειρά 1700 κοντά! Δεν έδινα καμία σημασία στους αριθμούς...σκεφτόμουν ότι κάθε χρόνο ακούγονται διάφορα γενικόλογα, πετάνε και έναν αριθμό για να τρομοκρατήσουν! 3 μέρες πριν τον αγιασμό άρχισε να λειτουργεί ο παραλογισμός (στην Πρωτοβάθμια) και όλα όσα δεν πιστεύαμε να συμβαίνουν! Ξύπνησα αργά! Εφόσον η κατάσταση έχει πλήξει τους πάντες, εμείς θα είχαμε την ασυλία;;;

Αποσυνδεδεμένος louizaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #636 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 03:29:47 pm »
Σήμερα η Τσαπανίδου διάβασε το μήνυμα αλλα πραγματικά σήμερα ήταν πολύ λίγα αυτά που αναφέρονταν στο πρόβλημα των νηπιαγωγείων...σαν να υπάρχει απογοήτευση!! Δεν πρέπει να σταματήσουμε την πίεση....συνεχίζουμε και πιέζουμε παντού!Το πρωί που μίλησα και με το υπουργείο μου ανέφερε μόνο τις 100 πιστώσεις που έχουν μείνει και είπε ότι κάποια στιγμή θα τις χρησιμοποιήσουν και για τα κενά δεν ήξερε κάτι!! Μήπως να παίρνουμε συνέχεια?Να πιέσουμε και την Δοε να ασχοληθεί πραγματικά?Το συνδικαλιστικό μας όργανο είναι επιτέλους...είναι υποχρεωμένη να ασχοληθεί και με τον κλάδο μας!!! Πριν πάρει δάσκαλος μέσω Εσπα γινόταν χαμός! Τώρα σιωπή?

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #637 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 03:35:45 pm »
Μην ξεχνας οτι εσυ ησουν που ελεγες οτι αποκλειεται να μην παρουν περιπου 2000 αναπληρωτες (δηλαδη οσους περυσι) και χαρακτηριζες ως καταστροφολογους ολους τους υπολοιπους
Τωρα που το κοντερ κολλησε κατω απο τους 800 και δεν υπαρχει καμια μα καμια διαθεση να παρουν περισσοτερους και εχουν παρατησει τα νηπιαγωγεια στη μοιρα τους τι εχεις να πεις?
Ολα αυτα τα λεω γιατι στην εποχη του απολυτου χαους, πρεπει να τα περιμενουμε ολα και πραγματικα ετσι οπως ειναι τραγικοτατη η κατασταση κανεις δεν μπορει να θεωρηθει καταστροφολογος
προσπαθω να θυμηθω που ειχα γραψει για 2000 αναπληρωτες νηπιαγωγους....
αμα θες μου φρεσκαρεις τη μνημη μου....

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #638 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 03:38:06 pm »
Σήμερα η Τσαπανίδου διάβασε το μήνυμα αλλα πραγματικά σήμερα ήταν πολύ λίγα αυτά που αναφέρονταν στο πρόβλημα των νηπιαγωγείων...σαν να υπάρχει απογοήτευση!! Δεν πρέπει να σταματήσουμε την πίεση....συνεχίζουμε και πιέζουμε παντού!Το πρωί που μίλησα και με το υπουργείο μου ανέφερε μόνο τις 100 πιστώσεις που έχουν μείνει και είπε ότι κάποια στιγμή θα τις χρησιμοποιήσουν και για τα κενά δεν ήξερε κάτι!! Μήπως να παίρνουμε συνέχεια?Να πιέσουμε και την Δοε να ασχοληθεί πραγματικά?Το συνδικαλιστικό μας όργανο είναι επιτέλους...είναι υποχρεωμένη να ασχοληθεί και με τον κλάδο μας!!! Πριν πάρει δάσκαλος μέσω Εσπα γινόταν χαμός! Τώρα σιωπή?

Αν δεν κανω λαθος οι 100 πιστωσεις που εχουν απομεινει απ τον κρατικο προυπολογισμο, δεν ειναι για εμας,αλλα για Δευτεροβαθμια.Για πρωτοβαθμια πριν την β κ γ φαση ηταν 93 πιστωσεις,απ τις οποιες πηρε 11+2=13 νηπιαγωγους και 50 κατι δασκαλους.Αρα εχουν απομεινει γυρω στις 20 πιστωσεις.Αν κανω λαθος διορθωστε με!

Αποσυνδεδεμένος depy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #639 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 03:44:35 pm »
τι ειπε για τα ολοημερα βρε κοριτσια γιατι εβλεπα την εκπομπη αλλα αυτο μου ξεφυγε...
θα συνεχισουμε να στελνουμε παντου παλι,για να μην ξεχνιεται το θεμα μας?αληθεια απο το υπουργειο απαντησε σε καμια αλλη?

απάντησε και σε μένα το υπουργείο.΄Θα διαβιβαστεί λέει στο γραφείο του υπουργού η επιστολή για να τη διαβάσει ο υπουργός  :P

Αποσυνδεδεμένος louizaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #640 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 03:48:40 pm »
Και ο Μπράτης στις 3 Οκτωβρίου για 100 πιστώσεις στην π.ε αναφέρει... γι αυτό μου ακούστηκε οικείο!!Πάντως ο υπάλληλος 100 πιστώσεις κρατικού μου είπε!!Και μην ξεχνάμε εκείνες τις 200 πιστώσεις που δόθηκαν και στην συνέχεια το μετάνιωσαν

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #641 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 03:52:18 pm »
Και ο Μπράτης στις 3 Οκτωβρίου για 100 πιστώσεις στην π.ε αναφέρει... γι αυτό μου ακούστηκε οικείο!!Πάντως ο υπάλληλος 100 πιστώσεις κρατικού μου είπε!!Και μην ξεχνάμε εκείνες τις 200 πιστώσεις που δόθηκαν και στην συνέχεια το μετάνιωσαν

Μπράβο!Αυτο για τις 200 πιστώσεις τωρα που το ανέφερες....κάπου ειχε γραφτεί ετσι δεν ειναι?Κ περιμέναμε κ μεγαλη β φαση κ μας ήρθε η κατραπακια!!Που όμως ειχε γραφτεί θυμάται κανεις?

Αποσυνδεδεμένος deputy

• Νέο μέλος
  • *
  • Εκπαιδεύω και (εκ)-παιδεύομαι
    • Προφίλ
« Απάντηση #642 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 03:54:37 pm »
Διαβασα καλά?? Οι νηπιαγωγοι του προγραμματος μεσω ΟΑΕΔ θα απασχοληθουν σε δημους ??

....σαν να χαλαει λιγο η μανεστρα των καταστροφολογων!

Εν παση περιπτωσει, επειδη οπως βλεπετε αλλα λεει η μια εφημεριδα, αλλα καποια site κλπ κλπ και γενικοτερα οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν γραφοντας οτι τους κατεβαινει..... καλο ειναι να διατηρησουμε την ψυχραιμια σκεπτομενοι με την κοινη λογικη!

Δυστυχώς αυτός είναι ο σκοπός, τα νηπιαγωγεία να περάσουν στους δήμους κ μετά τρέχα γύρευε....
Το ακούω χρόνια μάλλον βρήκαν τρόπο κ να το πετύχουν. Η ΔΟΕ πρέπει να κινηθεί άμεσα!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #643 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 03:57:27 pm »
Έβλεπα τις προσλήψεις στη β βαθμια πριν λιγο κ σκέφτηκα οτι τόσο λίγους που παίρνουν σε λιγο θα μας τους δείχνουν με φωτογραφίες δίπλα κ οχι με τα ονόματα τους!!φασουλι το φασούλι γεμίζει το σακκουλι!!Το Υπουργειο φέτος μας έδωσε  ωραιο μάθημα αποταμίευσης!!(ειρωνία....)Πλησιαζει κ η παγκόσμια ημέρα....(λέμε κ καμια χαζομάρα για να περνάει η ωρα....)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)