*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 427476 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ioa13

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #994 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 04:15:33 pm »
καλησπερα και απο μενα !!ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε  ποιοι ανηκουν στο συντονιστικο των νηπιαγωγων ;; ονοματα γνωριζουμε;;; δεν εχω ακουσει ποτε και τιποτα για αυτους μονο τωρα που χρειαστηκε ... αυτο που σκεφτομουν η αληθεια ειναι οτι αυτες που παρακολουθουν το θεμα Δ φαση ειμαστε περιπου καμια 50 πανω κατω διορθωστε αν κανω λαθος και εμεις οι 50 δεν φτανουμε θα πρεπει να γινει κατι πιο μαζικο και συλλογικο .... ειναι σημαντικο βεβαια να στηριχτουμε στις δικες μας δυναμεις αλλα αν γινει αυτο με τον οαεδ θα πρεπει να λαβει μετρα και καποιος που επισημα και νομιμα μας εκπροσωπει για να εχει αποτελεσμα Υ.Γ προτεινω επισης να παψουμε να ασχολουμαστε με ατομα και καταστασεις που δεν αφορουν το κλαδο μας δεν ειναι αυτο το θεμα στη παρουσα φαση δεν εδιαφερονται ουτε και αυτοι για μας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:14:44 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #995 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 04:36:45 pm »
Συνεχίστε με ψυχραιμία και έχοντας υπόψην το παρακάτω σχόλιο της συναδέλφισσας σας.
Θα παρακαλούσα, όμως, και τους συναδέλφους άλλων κλάδων να είναι προσεκτικοί στο πώς εκφράζονται.

Προτείνω να μην κάνουμε αρνητικά σχόλια για άλλους κλάδους, τους θέλουμε μαζί μας και όχι απέναντί μας.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #996 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 04:40:40 pm »
Λοιπόν, ακούστε τι μου είπε μία νηπιαγωγός που δουλεύει στην Πιερία. Φέτος ο προϊστάμενος διάβασε αυτή την παράγραφο στο παρακάτω έγγραφο: http://dipe.pie.sch.gr/portal/2013_9_30_Oloimero.pdf για τη λειτουργία των ολοήμερων νηπιαγωγείων:

Δυνατότητα πρόωρης αποχώρησης από το Ολοήμερο Πρόγραμμα, δίνεται στις περιπτώσεις που
υπάρχουν: προβλήματα υγείας, σοβαρά κοινωνικά ζητήματα, ειδικές τοπογεωγραφικές συνθήκες,
φοίτηση αδελφών σε συστεγαζόμενα ή όμορα σχολεία, μετακίνηση από ή προς άλλες περιοχές (εκτός της
έδρας του νηπιαγωγείου) με ναυλωμένα μέσα μαζικής μεταφοράς κ.λ.π..

Και τι εφαρμόζεται πλέον στην Πιερία; Αποχώρηση νηπίων στις 13:45'-14:00'!!! Το ολοήμερο έχει 17 παιδιά και τα 10 φεύγουν στις 14:00' και μέχρι τις 16:00' μένουν τα 7 που γκρινιάζουν και θέλουν να φεύγουν κι αυτά στις 14:00'! Μου έκανε τόση εντύπωση και μου λέει "μπες στην ιστοσελίδα της πρωτοβάθμιας Πιερίας για να βρεις το έγγραφο που ήρθε σε όλα τα σχολεία". Το έψαξα και το έγγραφο είναι το παραπάνω που πήγε σε όλα τα νηπιαγωγεία της χώρας. Μόνο που ο προϊστάμενος της Πιερίας είπε να το πάρει λίγο στην κυριολεξία και έκανε το ολοήμερο πάρκινγκ!
Σας παρακαλώ να το αναφέρετε κι αυτό στη συνέλευση σαν καταγγελία!!! Δεν γίνεται να μη γίνονται γνωστές αυτές οι αυθαιρεσίες!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος chrisi83

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #997 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 04:56:43 pm »
κορίτσια έστειλα σχόλιο στην δημοσίευση του Μπράτη:  αυτή είναι και εμένα η απορία μου, όπως και του συνάδελφου σταμάτη...αφού λοιπόν δεν ισχύει για προσλήψεις στην δημόσια εκπαίδευση, τότε γιατί έχει υπογράψει ο υπουργός?
 και μου απάντησε: Αυτό το ρώτησα κι εγώ. Ο υπεύθυνος της διαχειριστικής αρχής μου είπε ότι η χρηματοδότηση αυτών των προγραμμάτων γίνεται από το ΕΣΠΑ του υπουργείου παιδείας προς τον ΟΑΕΔ.Δεν θα κάνει προσλήψεις το υπουργειο.Όπως σας είπα δεν μπορεί να κάνει.Φυσικά και δεν μπορεί να μετράει καμιά προυπηρεσία...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:14:44 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #998 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 05:04:27 pm »
Ερώτηση: Από όπου και αν είναι οι προσλήψεις, θα μπορέσουν δηλαδή να αναλάβουν θέση νηπιαγωγού σε δημόσιο νηπιαγωγείο?
Δημήτρης Μπράτης: Κι αυτό το ρώτησα..είναι χρηματοδοτούμενες δράσεις για καταπολέμηση της ανεργίας μου είπαν και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλλού!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος chrisi83

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #999 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 05:06:17 pm »
Ερώτηση: Από όπου και αν είναι οι προσλήψεις, θα μπορέσουν δηλαδή να αναλάβουν θέση νηπιαγωγού σε δημόσιο νηπιαγωγείο?
Δημήτρης Μπράτης: Κι αυτό το ρώτησα..είναι χρηματοδοτούμενες δράσεις για καταπολέμηση της ανεργίας μου είπαν και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλλού!

αποκλείεται όμως αυτό να σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθούν σε δομές πχ. των δήμων? αφού αν προσληφθούν σε νηπιαγωγεία, αυτό είναι παράνομο...

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1000 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 05:08:21 pm »
Λοιπόν, ακούστε τι μου είπε μία νηπιαγωγός που δουλεύει στην Πιερία. Φέτος ο προϊστάμενος διάβασε αυτή την παράγραφο στο παρακάτω έγγραφο: http://dipe.pie.sch.gr/portal/2013_9_30_Oloimero.pdf για τη λειτουργία των ολοήμερων νηπιαγωγείων:

Δυνατότητα πρόωρης αποχώρησης από το Ολοήμερο Πρόγραμμα, δίνεται στις περιπτώσεις που
υπάρχουν: προβλήματα υγείας, σοβαρά κοινωνικά ζητήματα, ειδικές τοπογεωγραφικές συνθήκες,
φοίτηση αδελφών σε συστεγαζόμενα ή όμορα σχολεία, μετακίνηση από ή προς άλλες περιοχές (εκτός της
έδρας του νηπιαγωγείου) με ναυλωμένα μέσα μαζικής μεταφοράς κ.λ.π..

Και τι εφαρμόζεται πλέον στην Πιερία; Αποχώρηση νηπίων στις 13:45'-14:00'!!! Το ολοήμερο έχει 17 παιδιά και τα 10 φεύγουν στις 14:00' και μέχρι τις 16:00' μένουν τα 7 που γκρινιάζουν και θέλουν να φεύγουν κι αυτά στις 14:00'! Μου έκανε τόση εντύπωση και μου λέει "μπες στην ιστοσελίδα της πρωτοβάθμιας Πιερίας για να βρεις το έγγραφο που ήρθε σε όλα τα σχολεία". Το έψαξα και το έγγραφο είναι το παραπάνω που πήγε σε όλα τα νηπιαγωγεία της χώρας. Μόνο που ο προϊστάμενος της Πιερίας είπε να το πάρει λίγο στην κυριολεξία και έκανε το ολοήμερο πάρκινγκ!
Σας παρακαλώ να το αναφέρετε κι αυτό στη συνέλευση σαν καταγγελία!!! Δεν γίνεται να μη γίνονται γνωστές αυτές οι αυθαιρεσίες!
Αυτό το επιβεβαιώνω κι εγω. Μάλιστα κάποιοι γονείς που ενδιαφέρονται για πρώιμη αποχώρηση μας το έφεραν οι ίδιοι και το συμπεριλάμβανε στην αιτηση τους . Πληροφοριακά σας λέω οτι ενώ παλαιότερα οι αιτησεις αυτές γίνονταν προς τη διεύθυνση πρωτοβαθμιας και συνήθως απορρίπτονταν, τώρα γίνονται προς τη σύμβουλο και μάλλον μετά το τελευταίο έγγραφο θα γίνουν όλες δεκτές.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1001 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 05:15:39 pm »
Αυτό το επιβεβαιώνω κι εγω. Μάλιστα κάποιοι γονείς που ενδιαφέρονται για πρώιμη αποχώρηση μας το έφεραν οι ίδιοι και το συμπεριλάμβανε στην αιτηση τους . Πληροφοριακά σας λέω οτι ενώ παλαιότερα οι αιτησεις αυτές γίνονταν προς τη διεύθυνση πρωτοβαθμιας και συνήθως απορρίπτονταν, τώρα γίνονται προς τη σύμβουλο και μάλλον μετά το τελευταίο έγγραφο θα γίνουν όλες δεκτές.
Ναι, ρε παιδιά! Τι πράγματα είναι αυτά;;; Να το αναφέρετε σας παρακαλώ πολύ στη ΔΟΕ γιατί δε θα τα πάμε καθόλου καλά μ' αυτές τις συμβούλους! Έχει εφαρμοστεί σε καμία άλλη περιοχή αυτό;
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1002 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 05:18:10 pm »

Μακάρι αυτη τη φορά να γνωρίζει τι λέει ....κι αυτός κ αυτοί που ρώτησε!!Τι άλλο να πω?

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1003 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 05:30:34 pm »
Όσον αφορά στα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ τα οποία απευθύνονται σε ανέργους και από αυτά σχεδιάζεται η "πρόσληψη" εκπαιδευτικών-Ε.Ε.Π και Ε.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1004 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 05:33:20 pm »
Που το διάβασες αυτο?

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1005 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 05:34:23 pm »
Στο ipaideia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1006 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 05:45:06 pm »
Όσον αφορά στα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ τα οποία απευθύνονται σε ανέργους και από αυτά σχεδιάζεται η "πρόσληψη" εκπαιδευτικών-Ε.Ε.Π και Ε.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1007 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 05:46:45 pm »
Στο ipaideia

Σε ευχαριστω fan_ !Ξεχασα να σου το γράψω πιο πανω!Το διάβασα μολις κι εγω!Θα δειξει!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)