*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 425437 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος miloupaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #1092 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:33:52 pm »
Το δι ταύτα ειναι λοιπον οτι μπορούν να προσληφθούν άτομα κ εκτός υπουργειου για τα σχολεια....τωρα τι θα κάνουν στα σχολεια θα αποφασίσει το Υπουργειο ...όμως πείτε μου τι κόλπο θα βρει να βάλει τα άτομα αυτα να αναλάβουν κανονικές τάξεις;
το κόλπο που εγραψα πιο πάνω! ΟΛΟΗΜΕΡΟ=ΦΥΛΑΞΗ      ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ=

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:07:50 »

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1093 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:36:18 pm »
Το δι ταύτα ειναι λοιπον οτι μπορούν να προσληφθούν άτομα κ εκτός υπουργειου για τα σχολεια....τωρα τι θα κάνουν στα σχολεια θα αποφασίσει το Υπουργειο ...όμως πείτε μου τι κόλπο θα βρει να βάλει τα άτομα αυτα να αναλάβουν κανονικές τάξεις;

Πραγματικα εχω μπερδευτεί πολυ με αυτη την ιστορία!Μια ετσι μια αλλιώς!
Ας μην αναπαράγουμε ομως κι εμείς διάφορα που στο τελος μπορει να αποδειχτουν λανθασμένα!Θα δειξει!Ας ετοιμασουμε τις κινητοποιήσεις μας στις πόλεις μας κ ας λάβουμε τα μέτρα μας!!

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1094 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:39:04 pm »
Καλησπέρα κι απο μένα,άργησαν να γράψω λόγω παιδιού...λοιπόν ,για τη συνάντηση :είπαν ξεκάθαρα ότι το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ μας αφορά και οι κοπέλες προορίζονται για τάξεις,τι να πω ,πριν πάω ήμουν κ εγω αισιόδοξη μετά την ανακοίνωση του Μπράτη,επίσης μέσα απο το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ σκοπός είναι να καταργηθούν οργανικές θέσεις,που σημαίνει2000 υπεράριθμες στην Ελλάδα ,που σημαίνει ότι εμείς δεν θα ξανά δουλέψουμε ....επίσης είπαν ότι με τις εγκυκλίους που αφορούν την αποχώρηση των νηπίων πιο νωρίς θα έχει ως αποτέλεσμα να καταργηθεί το ολοήμερο .Ηδη στο δημοτικό το ολοήμερο έχει γίνει "υποστηρικτική δομή " ,δεν το ήξερα κι εγω αν κάνω λάθος διορθώσετε με,αν δεν κατάλαβα καλά .Με συγχωρείτε που γράφω  βιαστικά κ όλα μαζί αλλά προσπαθώ να μην ξεχάσω κάτι.Ακομα είπαν ότι θα ενημερώσουν τη ΔΟΕ για περαιτέρω ενέργειες.
Πάντως χάρηκα πολύ που γνώρισα απο κοντά την helenintza,pandwra Kai xrysakids :) και τα είπαμε

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1095 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:41:00 pm »
Φυσικά και θα καληφθούν λειτουργικά κενά με τα ατομα αυτα διοτι δεν θα είναι φοιτητέσ αλλα πτυχιουχοι πε60!!! γι'αυτο ζητάει πανεπιστημιακης εκπαίδευσης για να είναι καλυμμένοι!!
Αυτό που γράφεις είναι άτοπο: ΠΕ60=πτυχιούχοι=>λειτουργικά κενά. Και στα ΖΕΠ οι δάσκαλοι ως ΠΕ70 μπαίνουν αλλά δεν μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε αλλού παράνομο σε θέση ΖΕΠ. Όπως και αυτοί που προσλήφθηκαν στα ολοήμερα μέσω ΕΣΠΑ δεν μπορούν να τοποθετηθούν πουθενά αλλού.

Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Ο Μπράτης έγραψε ότι είναι αντισυνταγματικό. Δηλαδή, όπως έγραψε, δε χρειάζεται να αλλάξει ένας νόμος αλλά το σύνταγμα!

Ο Καψαλάκης έγραψε πριν μια ώρα:
Να δώσουμε και μια νότα αισιοδοξίας (αφορά μόνο δασκάλους)... Αρκετή μαυρίλα έπεσε απόψε:
Την άλλη βδομάδα (δεμένη πληροφορία) παίρνει μπροστά η μηχανή των ΖΕΠ. Έχουν εγκριθεί 500 πιστώσεις και θα ζητηθούν από της Δ/νσεις τα κενά.
Ξέρω ότι υπάρχουν πανελλαδικά 18 ΖΕΠ νηπιαγωγεία. Έγινε μια προσπάθεια να γίνουν 180 πανελλαδικά, αλλά δεν καρποφόρησε (ελπίζω να μην εγκαταλήφθηκε ο αγώνας και να καρποφορήσει σύντομα)!
Το πιο πιθανόν πριν την 28η Οκτωβρίου να έχουν γίνει οι προσλήψεις...

(Το να σας ενημερώνω, με το χέρι στην καρδιά, κανένας δεν μπορεί να μου το κόψει...Μόνο ο Θεός!)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:07:50 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1096 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:42:27 pm »
το κόλπο που εγραψα πιο πάνω! ΟΛΟΗΜΕΡΟ=ΦΥΛΑΞΗ      ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ=

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1097 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:44:02 pm »
Καλησπέρα κι απο μένα,άργησαν να γράψω λόγω παιδιού...λοιπόν ,για τη συνάντηση :είπαν ξεκάθαρα ότι το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ μας αφορά και οι κοπέλες προορίζονται για τάξεις,τι να πω ,πριν πάω ήμουν κ εγω αισιόδοξη μετά την ανακοίνωση του Μπράτη,επίσης μέσα απο το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ σκοπός είναι να καταργηθούν οργανικές θέσεις,που σημαίνει2000 υπεράριθμες στην Ελλάδα ,που σημαίνει ότι εμείς δεν θα ξανά δουλέψουμε ....επίσης είπαν ότι με τις εγκυκλίους που αφορούν την αποχώρηση των νηπίων πιο νωρίς θα έχει ως αποτέλεσμα να καταργηθεί το ολοήμερο .Ηδη στο δημοτικό το ολοήμερο έχει γίνει "υποστηρικτική δομή " ,δεν το ήξερα κι εγω αν κάνω λάθος διορθώσετε με,αν δεν κατάλαβα καλά .
Συμφωνώ με όλα, εκτός από τις προσλήψεις του ΟΑΕΔ. Απ' ότι καταλαβαίνω κι αυτές εικασίες κάνουν κι απ' ό,τι φαίνεται δεν έχουν πληροφόρηση από τα μέσα, που εδώ που τα λέμε δεν έχει πλέον κανείς, όλα αποφασίζονται πίσω από κλειστές πόρτες.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος xrysakids

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1098 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:45:03 pm »
Καλά τα λες roylitsa moy.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1099 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:46:07 pm »
Καψαλάκης (πριν 2 ώρες):

Επειδή για τις προσλήψεις νηπιαγωγών στον ΟΑΕΔ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ και ΓΡΑΦΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ:
Κάνω έκκληση στη ΔΟΕ να βγει από την κρυψώνα της και να βρει νομικούς για να στηρίξει το δημόσιο σχολείο. Το πρόβλημα είναι υ π α ρ κ τ ό!
Οι προσλήψεις θα γίνουν αρχές Νοέμβρη από το Υπουργείο Εργασίας (ΟΑΕΔ) και οι τοποθετήσεις θα γίνουν από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στα υπάρχοντα κενά...
Τι άλλο να γράψω;
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1100 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:48:29 pm »
Καψαλάκης (πριν 2 ώρες):

Καλησπέρα…

Έγραψα σήμερα:
Και το ΦΕΚ: "Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα"!
Με την υπογραφή Αρβανιτόπουλου παρακαλώ, για να σας φύγει και η τελευταία αμφιβολία...

Έγραψα χθες Τετάρτη 9 Οκτωβρίου…
«32 νηπιαγωγοί από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αναμένεται να προσληφθούν στο Νομό Ηρακλείου...» (Η πληροφορία ήταν από τα πλέον επίσημα χείλη εδώ στην Κρήτη)

Έγραψα την Τρίτη 8 Οκτωβρίου…
Έχω στα χέρια μου τα τρία τεχνικά δελτία για τις προσλήψεις από τον ΟΑΕΔ.
(Αν δεν τα έχει η ΔΟΕ, ευχαρίστως να τους τα στείλω)

Γράψαμε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου…
Παρατηρούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που κάνουν λόγο για προσλήψεις, μέσω του ΟΑΕΔ, εκπαιδευτικών και άλλων ειδικοτήτων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Μάλιστα σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» αναφέρει συγκεκριμένα τη χρονική διάρκεια των συμβάσεων και τις απολαβές.
Ως ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. καλούμε άμεσα τη Διδασκαλική ΟμοσπονδίαΕλλάδος να παρέμβει και να ενημερώσει τους συναδέλφους για το συγκεκριμένο ζήτημα (έπρεπε ήδη να το είχε κάνει), που αν ισχύει συνεπάγεται τη καταπάτηση και εκθεμελίωση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.

Δυστυχώς η ανύπαρκτη ΔΟΕ δεν βγήκε, ούτε με μια ανακοίνωσή της, να καθησυχάσει τους συναδέλφους, αφού (κατά τον μέντορά της) εγώ γράφω «ανοησίες», «παραπληροφορώ», και είμαι «αναξιόπιστος».
Σε τι απ΄ όλα δεν κατάλαβα; Δημοσίευσα ένα ΦΕΚ, έδωσα μια σημαντική πληροφορία για το Νομό μου που πήρα από επίσημα χείλη, παρουσίασα τα τρία τεχνικά δελτία για τις προσλήψεις από τον ΟΑΕΔ και τέλος ζητήσαμε από τη ΔΟΕ να επιληφθεί της όλης κατάστασης…
Αν εσείς στα κείμενά μου διακρίνετε, «ανοησία», «παραπληροφόρηση» και «αναξιοπιστία», ναι, τότε είμαι: ανόητος, σας παραπληροφορώ και είμαι και αναξιόπιστος…
Διαφορετικά οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται…

(ΥΓ: Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κάνω λάθος και πράγματι να μη βγει πραγματικός κανένας από τους φόβους μας)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος xrysakids

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1101 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:49:03 pm »
Συμφωνώ με όλα, εκτός από τις προσλήψεις του ΟΑΕΔ. Απ' ότι καταλαβαίνω κι αυτές εικασίες κάνουν κι απ' ό,τι φαίνεται δεν έχουν πληροφόρηση από τα μέσα, που εδώ που τα λέμε δεν έχει πλέον κανείς, όλα αποφασίζονται πίσω από κλειστές πόρτες.

Δεν κάνουν εικασίες. Οι περιφερειακοί διευθυντές περιμένουν να καλύψουν κενά. Κ μόνιμες να τους βγάλουν την δουλειά για να ασχοληθούν με τα διοικητικά. Νηπιαγωγοί δυο ταχυτήτων . Ανοίγει ο δρόμος κ για άλλους. Κ βέβαια κυκλική εργασία. Μίσος χρόνος εργαζόμενος κ ένας άνεργος.  Μην ακούτε τον μπρατη. Υπάρχει παρανομία σε καιρούς μνημονίου;

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1102 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:50:45 pm »
Καψαλάκης (πριν 2 ώρες):

Καλησπέρα…

Έγραψα σήμερα:
Και το ΦΕΚ: "Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα"!
Με την υπογραφή Αρβανιτόπουλου παρακαλώ, για να σας φύγει και η τελευταία αμφιβολία...

Έγραψα χθες Τετάρτη 9 Οκτωβρίου…
«32 νηπιαγωγοί από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αναμένεται να προσληφθούν στο Νομό Ηρακλείου...» (Η πληροφορία ήταν από τα πλέον επίσημα χείλη εδώ στην Κρήτη)

Έγραψα την Τρίτη 8 Οκτωβρίου…
Έχω στα χέρια μου τα τρία τεχνικά δελτία για τις προσλήψεις από τον ΟΑΕΔ.
(Αν δεν τα έχει η ΔΟΕ, ευχαρίστως να τους τα στείλω)

Γράψαμε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου…
Παρατηρούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που κάνουν λόγο για προσλήψεις, μέσω του ΟΑΕΔ, εκπαιδευτικών και άλλων ειδικοτήτων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Μάλιστα σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» αναφέρει συγκεκριμένα τη χρονική διάρκεια των συμβάσεων και τις απολαβές.
Ως ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. καλούμε άμεσα τη Διδασκαλική ΟμοσπονδίαΕλλάδος να παρέμβει και να ενημερώσει τους συναδέλφους για το συγκεκριμένο ζήτημα (έπρεπε ήδη να το είχε κάνει), που αν ισχύει συνεπάγεται τη καταπάτηση και εκθεμελίωση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.

Δυστυχώς η ανύπαρκτη ΔΟΕ δεν βγήκε, ούτε με μια ανακοίνωσή της, να καθησυχάσει τους συναδέλφους, αφού (κατά τον μέντορά της) εγώ γράφω «ανοησίες», «παραπληροφορώ», και είμαι «αναξιόπιστος».
Σε τι απ΄ όλα δεν κατάλαβα; Δημοσίευσα ένα ΦΕΚ, έδωσα μια σημαντική πληροφορία για το Νομό μου που πήρα από επίσημα χείλη, παρουσίασα τα τρία τεχνικά δελτία για τις προσλήψεις από τον ΟΑΕΔ και τέλος ζητήσαμε από τη ΔΟΕ να επιληφθεί της όλης κατάστασης…
Αν εσείς στα κείμενά μου διακρίνετε, «ανοησία», «παραπληροφόρηση» και «αναξιοπιστία», ναι, τότε είμαι: ανόητος, σας παραπληροφορώ και είμαι και αναξιόπιστος…
Διαφορετικά οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται…

(ΥΓ: Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κάνω λάθος και πράγματι να μη βγει πραγματικός κανένας από τους φόβους μας)

Κι εμείς αυτο ευχόμασταν!!Καληνυχτα παιδια!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1103 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:52:10 pm »
Πάντως το πιο πάνω σχόλιο του Καψαλάκη πήγαινε στον Μπράτη, αν δεν το πιάσατε ;). Δεν ξέρω παιδιά, έχω καταμπερδευτεί. Θα κάνουν μεγάλη παρανομία και αν κινηθούμε δικαστικά θα το βρούμε το δίκιο μας ΣΙΓΟΥΡΑ. Το θέμα είναι ότι η ΔΟΕ αγρόν αγοράζει. Εκεί μου φαίνεται πρέπει να παίρνουμε από αύριο τηλέφωνα και να τους πιέσουμε να αναλάβουν επιτέλους δράση!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος fiona

• Πλήρες μέλος
  • οσο ζω..........ελπιζω........
    • Προφίλ
« Απάντηση #1104 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:54:23 pm »
καλησπερα κοριτσια..δυστυχως δεν μπορεσα να παω στη συναντηση του συντονιστικου γιατι ειχαμε κανονισει συναντησεις γονεων στο σχολειο..απο αυτα που διαβαζω,δυστυχως βλεπω οτι το προγραμμα του οαεδ μας αφορα...το θεμα ειναι τι κανουμε απο δω και περα?καμια διαμαρτυρια στο υπουργειο?απο τη δοε δυστυχως δεν περιμενω τιποτα..

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1105 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:54:58 pm »
Καλό βράδυ κι απο μένα,αύριο πάλι ,ας ελπίσουμε να έχουμε καλά νέα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)