0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evdokia στις Οκτωβρίου 11, 2013, 12:35:27 amΑσχημα τα νέα από το συντονιστικό. Αν με ρωτάτε εγώ τον Καψαλάκη τον εμπιστεύομαι, δεν έχει λόγο να μας πει ψέμματα, από την άλλη ο Μπράττης έχει πολλούς λόγους να μας ριξει στάχτη στα μάτια. Αφού από τη ΔΟΕ προκοπή δεν βλέπουμε προτείνω να κάνουμε τα εξής:1. Να αναλάβει μια κοπέλα να κάνει έναν συγκεντρωτικό πίνακα με τα στοιχεία όλων μας (αδιοριστοι αναπληρωτες ΠΕ60 που επιθυμουμε να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε δράση για να βρούμε το δίκιο μας).2. Να επικοινωνήσουμε με τις κοπέλες που κινητοποιήθηκαν με ενστάσεις για την τραγελαφική α΄φάση ώστε να δούμε τί έκαναν, σε ποιον απευθύνθηκαν και να συμπαρασταθούν κ αυτές (εφόσον το επιθυμούν στις κινήσεις μας -άλλωστε τη νέα σχολική φορά θα τις αφορά κ αυτές η παρούσα κατάσταση-).3. Να συντάξουμε ένα μικρό κείμενο στο οποίο να ενημερώνουμε τις μόνιμες για το τι μελλει γενέσθαι μήπως και μας συμπαρασταθούν.4. Να απευθυνθούμε σαν σύνολο σε δικηγορο (εφόσον συγκεντρωθεί η λίστα που ανεφερα παραπάνω)5. Καθιστική διαμαρτυρία με κουδουνίστρες έξω από το ΥΠΕΠΘ (κάνω και λίγο χιούμορ) αλλά πρέπει να το κάνουμε και αυτό να μας δούν εκεί, γιατί ότι κι αν κάνουμε εδώ, εκεί δεν φτάνει. Ο δικηγόρος που πήγαμε εμείς για την α φάση είπε ότι αναλαμβάνει αυτός να μας φτιάξει δωρεάν το καταστατικό για να ιδρύσουμε δικό μας σύλλογο οι αναπληρωτές.Αυτο ειναι καλο νεο!Ωραια vickara!σε ευχαριστούμε!
Ασχημα τα νέα από το συντονιστικό. Αν με ρωτάτε εγώ τον Καψαλάκη τον εμπιστεύομαι, δεν έχει λόγο να μας πει ψέμματα, από την άλλη ο Μπράττης έχει πολλούς λόγους να μας ριξει στάχτη στα μάτια. Αφού από τη ΔΟΕ προκοπή δεν βλέπουμε προτείνω να κάνουμε τα εξής:1. Να αναλάβει μια κοπέλα να κάνει έναν συγκεντρωτικό πίνακα με τα στοιχεία όλων μας (αδιοριστοι αναπληρωτες ΠΕ60 που επιθυμουμε να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε δράση για να βρούμε το δίκιο μας).2. Να επικοινωνήσουμε με τις κοπέλες που κινητοποιήθηκαν με ενστάσεις για την τραγελαφική α΄φάση ώστε να δούμε τί έκαναν, σε ποιον απευθύνθηκαν και να συμπαρασταθούν κ αυτές (εφόσον το επιθυμούν στις κινήσεις μας -άλλωστε τη νέα σχολική φορά θα τις αφορά κ αυτές η παρούσα κατάσταση-).3. Να συντάξουμε ένα μικρό κείμενο στο οποίο να ενημερώνουμε τις μόνιμες για το τι μελλει γενέσθαι μήπως και μας συμπαρασταθούν.4. Να απευθυνθούμε σαν σύνολο σε δικηγορο (εφόσον συγκεντρωθεί η λίστα που ανεφερα παραπάνω)5. Καθιστική διαμαρτυρία με κουδουνίστρες έξω από το ΥΠΕΠΘ (κάνω και λίγο χιούμορ) αλλά πρέπει να το κάνουμε και αυτό να μας δούν εκεί, γιατί ότι κι αν κάνουμε εδώ, εκεί δεν φτάνει. Ο δικηγόρος που πήγαμε εμείς για την α φάση είπε ότι αναλαμβάνει αυτός να μας φτιάξει δωρεάν το καταστατικό για να ιδρύσουμε δικό μας σύλλογο οι αναπληρωτές.
Συνάδελφοι γεια σας! Απουσίαζα απ'το φόρουμ λόγω κπ προβλημάτων Αλλά έχω κάποια νέα, μη φανταστείτε κτ φοβερό. Στο νομό που ήμουν πρόπερσι, σε νηπιαγωγείο μέσα στην πόλη κλείσανε ολοήμερο (προσωρινά και καλά), τα παιδιά του τα μοίρασαν σε άλλα και τώρα 2 άλλα ολοήμερα έχουν από 28, τις νηπιαγωγούς (μόνιμες) τις στείλανε σε άλλο ολοημ. που μέχρι να γίνει αυτό δεν λειτουργούσε και η προΪσταμένη τους είπε ότι 10 παιδιά θα φεύγουν στις δύο αλλά να μην το πούν πουθενά. Η πλάκα είναι ότι οι μόνιμες νομίζουν ότι το κάνουν προσωρινά γιατί η διεύθυνση τις διαβεβαίωσε ότι την άλλη εβδομ. θα πάρουν αναπληρωτές. Δεν ξέρω αν έχουνε βρει την καραμέλα οι διευθύνσεις να λένε κάθε βδομ. ότι περιμένουν αναπληρωτές για να τους κρατούν όλους καλμαρισμένους ή αν όντως περιμένουν μέσω οαεδ. Υπάρχουν πολλές προϊσταμένες που αφήνουν παιδιά να φεύγουν νωρίτερα γιατί ζουν στον δικό τους κόσμο, νομίζουν ότι δεν τις αγγίζει τπτ! Επίσης κι από άλλη συνάδελφο έχω μάθει ότι αρκετοί μόνιμοι αποσπασμένοι έχουν βρεθεί σε σχολεία που δεν ήθελαν και περιμένουν πως και τι να έρθουν άτομα για να μπορέσουν να φύγουν και δεν τους νοιάζει αν θα είναι από οαεδ. Το υπουργείο αν θέλει να βρει τρόπο να περάσει το κοινωφελές θα το περάσει ακόμα κι αν βάλουμε μπροστά τα σώματά μας και θα κοκορεύεται ότι έτσι καταπολεμά την ανεργία. Αν είχαν σκοπό να πάρουν και τους ένοιαζε πραγματικά το νηπιαγωγείο δε θα έκανε μια αξιοπρεπή φάση; Δε θα μπορούσε να πετύχει να πάρει με ΕΣΠΑ όπως πήρε δασκάλους; Η γνώμη μου είναι ότι αυτή η καθυστέρηση ήταν προσχεδιασμένη για να κουμπώσει με τον οαεδ. Η ΔΟΕ ήξερε να βγάζει σποτάκια, γιατί στο σποτάκι δεν έβαλε τα πρακτικά από τις συσκέψεις με το υπουργείο; Είναι αιρετοί από εμάς ή δεν είναι; Μήπως ήρθε η ώρα να μπούν και αιρετοί μέσω οαεδ;;; Οι κοπέλες που κινήθηκαν νομικά για την α φάση αν είναι δυνατόν να μας ενημερώσουν για την εξέλιξη της ένστασής τους, μακάρι να βρήκαν κπ άκρη...
Πήγε ο δικηγόρος στο υπυργείο, μίλησε με τη διευθύντρια, η οποία παραδέχτηκε ότι υπήρξε αδικία, αλλά δυστυχώς ΔΕΝ γίνεται τίποτα και να κάνουμε υπομονή 1 χρόνο (!!!) για να μας προσλάβουν προφανώς δηλώνοντας και το κουτάκι. Την Τρίτη έχουμε συνάντηση γιατί στο αίτημά μας οφείλουν να μας απαντήσουν γραπτώς.
τι λετε βρε κοριτσια ποιος δικηγορος πηγε στην διευθυντρια και τι εννοει οτι φετος δεν μπορει να γινει τιποτα?δεν μπορει να περασει αυτο κατι πρεπει να κανουμε ολοι μαζι νομικα
καλε δεν καταλαβαινω τιποτα πια βοηθήστε με, τι εννοει πηγε ο δικηγορος και δεν γινεται τιποτα για φετος, ο αλλος δεν μας ελεγε οτι πηγε στην διευθυντρια και του ειπε οτι κανενας αλλος φορεας εκτος του υπουργειου δεν μπορει να κανει προσληψη και οτι για να γινει αυητο πρεπει να αλλαξει το συνταγμα? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟ?