0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανερτησα αυτο σε διαφορες ομάδες στο fb, μήπως έχουμε και από εκει κάποιον που θελει να συμμετέχει. Αν θέλετε προωθείστε το..ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!Εχουμε συγκεντρωθεί μια μεγάλη ομάδα Αδιόριστων Αναπληρωτών Νηπιαγωγών από το forum του pde και ετοιμαζόμαστε για κινητοποιήσεις αρχικά με αφορμή το Κοινωφελές Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και εν συνεχεία την επικείμενη διάλυση του Νηπιαγωγείου. Παρακαλώ όποιος- α ενδιαφέρεται να συμμετέχει μαζί μας να μου στείλει τα στοιχεία του σε προσωπικό μήνυμα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, mail, τόπο κατοικίας). Τα στοιχεία συγκεντρώνονται προκειμένου να ξέρουμε πόσοι και ποιοι είμαστε και για να έχουμε άμεση επαφή. Πέραν των άλλων μορφών κινητοποιήσεων έχουμε κατεθυνθεί και σε νομικά μέτρα. Είναι σημαντικό να είμαστε πολλοί και όλοι μαζί. Παρακαλώ διαδώστε το!!!Αδιόριστοι Αναπληρωτές ΝηπιαγωγοίΔεν εχω προβλημα να δωσω το τηλέφωνό μου, αλλά έχω κι αλλες υποχρεώσεις και φοβάμαι μην χάσω στοιχεία ή τηλεφωνήματα. Όποιος δεν είναι στο forum δώστε το mail μου: ar.evdokia@yahoo.gr. Τώρα αν νομίζετε πως είναι απαραίτητο δημοσιοποιώ κ το τηλεφωνο μου.
συγχαρητηρια για την επιστολη!!ειναι πραγματικα πολυ καλη!!νομιζω ομως ειναι σωστο να προστεθει και κατι ακομα....οτι φετος δεν εγινε ουτε ενας μονιμος διορισμος παρα τα 2000 κενα (απολυση αναπληρωτων τον Ιουνιο + συνταξιοδοτησεις) ενω παραλληλα παραμενουν σε ομηρια μη-διορισμου και οι εναπομειναντες 80 επιτυχοντες (60-40) με φεκ διορισμου απο τον ΑΣΕΠ 2009!θεωρω οτι πρεπει να θιχθει και αυτο.
Προτείνω στην επιστολή να αναφέρεται και το οτι υπαρχουν 80 περίπου νηπιαγωγοι που περιμένουν το διορισμο τους εδώ και 4 χρόνια (60-40) και δεν αναφέρεται κανείς σε αυτούς. Νομίζω το πρότεινε και άλλη μια συνάδελφος προηγουμένως.
καλησπερα πως θα μπορουσα να συμμετεχω στην ομαδα αδιοριστων αναπληρωτων νηπιαγωγων