0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ,ΓΕΡΑ,ΓΕΡΑ,ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.
Κορίτσια την επιστολη αυτή είμαστε σίγουροι οτι μπορούμε να την στείλουμε σε mail σχολείων ανα νομό? Θέλω να πω οτι είναι νόμιμο ή θα βρουμε μπελά? Ρωτάω για να ξεκινήσω να στέλνω.
Και στα μαυρισμένα κομμάτια δεν αντιλαμβάνεστε μια επανάληψη στα λεγόμενά μας;; Θέλουμε να δώσουμε έμφαση στον ΟΑΕΔ καθότι μας καίει, συμφωνώ, αλλά να μην κουράζουμε με επαναλήψεις. Αν πάρω το οκ, να τα κόψω ή να τ' αλλάξω λίγο;
Να σας ενημερώσω πως μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν δηλώσει τα στοιχεία τους και την επιθυμίας του για συμμετοχή στις κινησεις μας 93 συνάδελφοι. Νομιζω οτι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κι άλλο. Σε κάθε περίπτωση, λόγω των μηνυμάτων που λαμβάνω θελω να τονίσω πψς δεν ηγούμαι της προσπάθειας, συμμετέχω και απλά προσφέρθηκα να συγκεντρώσω τα στοιχεία των ενδιαφερομένων.Επίσης να προσθέσω πως ένας φίλος μου που κάνει εκπομπη στο ραδιοφωνο της ερτ της παλιας που συνεχιζει να εκπεμπει ,καθε δευτερα και Σαββατο στις 7-8 μμ θέλει να του στείλω το κειμενο διαμαρτυρίας για να το δημοσιοποιησει μέσωτου ραδιοφωνου και υπαρχει επισης η δυνατοτητα για τηλεφωνικη παρεμβαση όποια θέλει και το έχει να τα πει άμεσα!
δεν μπορω να σου το απαντησω εγώ αυτό, θα σου απαντήσουν τα αλλα κοριτσια.
Ευδοκία θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι...η ομάδα μας πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από άνεργες αναπληρώτριες νηπιαγωγούς? Ή μπορούν να συμμετέχουν και άτομα τα οποία είναι εκτός του κλάδου μας αλλά θέλουν να μας στηρίξουν? δεν εννοώ να είναι εκπαιδευτικοί αναγκαστικά αλλά αν γίνεται, σκεφτείτε πόσο πολύ θα αυξηθεί ο αριθμός μας από δικά μας άτομα που θέλουν να βοηθήσουν....άλλο να είμαστε 100(που πιστεύω πως θα αυξηθεί) και άλλο πολύ περισσότεροι...
Επίσης να προσθέσω πως ένας φίλος μου που κάνει εκπομπη στο ραδιοφωνο της ερτ της παλιας που συνεχιζει να εκπεμπει ,καθε δευτερα και Σαββατο στις 7-8 μμ θέλει να του στείλω το κειμενο διαμαρτυρίας για να το δημοσιοποιησει μέσωτου ραδιοφωνου και υπαρχει επισης η δυνατοτητα για τηλεφωνικη παρεμβαση όποια θέλει και το έχει να τα πει άμεσα!