*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 427529 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΣΦΑΛΜΑ !

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #1358 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 07:59:13 pm »
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ,ΓΕΡΑ,ΓΕΡΑ,ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:20:37 »

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1359 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 08:03:17 pm »
Πάντως στο θέμα του ΟΑΕΔ πρέπει να επιμείνετε πολύ! Δεν πρέπει να περάσει!

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #1360 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 08:05:18 pm »
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ,ΓΕΡΑ,ΓΕΡΑ,ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

καλώς μας ήρθες Σάμι!!!!!!  έτσι με παλμό και δύναμη, ενωμένες!!!!!    ;)

Αποσυνδεδεμένος libeloula

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1361 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 08:17:58 pm »
Κορίτσια την επιστολη αυτή είμαστε σίγουροι οτι μπορούμε να την στείλουμε σε mail σχολείων ανα νομό? Θέλω να πω οτι είναι νόμιμο ή θα βρουμε μπελά? Ρωτάω για να ξεκινήσω να στέλνω.

Εχω ρωτήσει ήδη τον κ. Καψαλάκη. Μπορούμε να στείλουμε ότι θέλουμε στα νηπιαγωγεία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:20:37 »

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #1362 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 08:20:42 pm »
εγώ πάντως Δευτέρα θα πάω στο σχολείο που δούλευα πέρσι και θα το στειλω σε όλα τα νηπιαγωγεία της Ροδόπης!!

Αποσυνδεδεμένος ΣΦΑΛΜΑ !

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1363 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 10:03:56 pm »
Για την συνάντηση στη Σαλονίκη.Τρίτη,15/10,Καμάρα,ώρα:15:00μ.μ..Σωστά?

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1364 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 10:18:29 pm »
Σωστά  ;)

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1365 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 12:18:30 am »
Και στα μαυρισμένα κομμάτια δεν αντιλαμβάνεστε μια επανάληψη στα λεγόμενά μας;; Θέλουμε να δώσουμε έμφαση στον ΟΑΕΔ καθότι μας καίει, συμφωνώ, αλλά να μην κουράζουμε με επαναλήψεις.
Αν πάρω το οκ, να τα κόψω ή να τ' αλλάξω λίγο;
Ναι, ας κοπούν τα κομμάτια που επαναλαμβάνονται γιατί θα γίνει κουραστική η ανάγνωση από κάποιον που θέλει να περάσει την επιστολή γρήγορα με μια ματιά, που λέει ο λόγος.
Επίσης, θέλω να προτείνω να γίνει αναφορά στην επιστολή και για τα ΖΕΠ. Το λέω αυτό γιατί οι αιτήσεις για τα ΖΕΠ γίνονται αυτές τις μέρες από τα σχολεία που θέλουν να συμμετάσχουν. Είναι, δηλαδή, στο χέρι των προϊσταμένων των νηπιαγωγείων να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα. Να θυμίσω ότι τη χρονιά 2011-2012 οι προσλήψεις στη ΖΕΠ ήταν 3, το 2012-2013 5 και φέτος ο Καψαλάκης είπε ότι θα είναι σίγουρα 18 και γινόταν προσπάθεια να πάει στις 180(!), αλλά δεν ήταν σίγουρος αν θα ευοδώσει η προσπάθεια. Καταλαβαίνεται τι σημαίνει αυτό;;; Προσλήψεις στα αστικά κέντρα! Και όσες περισσότερες αιτήσεις, τόσο περισσότερες προσλήψεις νηπιαγωγών. Θέλω, επίσης, να θυμίσω ότι όλες οι νηπιαγωγοί που δούλευαν το Σεπτέμβριο του 2011 μας έλεγαν εδώ στο forum ότι δεν είχε σταλεί κανένα e-mail στα νηπιαγωγεία τους για τα ΖΕΠ. Παρότι η εγκύκλιος ανέφερε σαφέστατα τα νηπιαγωγεία!
Θα μπορούσαμε λοιπόν, να θυμίσουμε και αυτό το πρόγραμμα στην επιστολή, να λέμε στις μόνιμες ότι εκτός από προσλήψεις άνεργων νηπιαγωγών, θα βοηθήσει και τα παιδιά που προέρχονται από χαμηλά κοινωνικο-οικονομικά στρώματα, αλλά και τις μόνιμες νηπιαγωγούς που ασφυκτιούν από τις ευθύνες σε τάξεις με 25 μαθητές, με πολλές αλλοδαπά παιδιά, κ.λπ.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #1366 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 12:27:03 am »
Να σας ενημερώσω πως μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν δηλώσει τα στοιχεία τους και την επιθυμίας του για συμμετοχή στις κινησεις μας 93 συνάδελφοι. Νομιζω οτι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κι άλλο.

Σε κάθε περίπτωση, λόγω των μηνυμάτων που λαμβάνω θελω να τονίσω πψς δεν ηγούμαι της προσπάθειας, συμμετέχω και απλά προσφέρθηκα να συγκεντρώσω τα στοιχεία των ενδιαφερομένων.

Επίσης να προσθέσω πως ένας φίλος μου που κάνει εκπομπη στο ραδιοφωνο της ερτ της παλιας που συνεχιζει να εκπεμπει ,καθε δευτερα και Σαββατο στις 7-8 μμ θέλει να του στείλω το κειμενο διαμαρτυρίας για να το δημοσιοποιησει μέσωτου ραδιοφωνου και υπαρχει επισης η δυνατοτητα για τηλεφωνικη παρεμβαση όποια θέλει και το έχει να τα πει άμεσα! ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2013, 12:37:14 am από evdokia »

Αποσυνδεδεμένος chrisi83

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1367 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 12:42:00 am »
Να σας ενημερώσω πως μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν δηλώσει τα στοιχεία τους και την επιθυμίας του για συμμετοχή στις κινησεις μας 93 συνάδελφοι. Νομιζω οτι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κι άλλο.

Σε κάθε περίπτωση, λόγω των μηνυμάτων που λαμβάνω θελω να τονίσω πψς δεν ηγούμαι της προσπάθειας, συμμετέχω και απλά προσφέρθηκα να συγκεντρώσω τα στοιχεία των ενδιαφερομένων.

Επίσης να προσθέσω πως ένας φίλος μου που κάνει εκπομπη στο ραδιοφωνο της ερτ της παλιας που συνεχιζει να εκπεμπει ,καθε δευτερα και Σαββατο στις 7-8 μμ θέλει να του στείλω το κειμενο διαμαρτυρίας για να το δημοσιοποιησει μέσωτου ραδιοφωνου και υπαρχει επισης η δυνατοτητα για τηλεφωνικη παρεμβαση όποια θέλει και το έχει να τα πει άμεσα! ;)

Ευδοκία θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι...η ομάδα μας πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από άνεργες αναπληρώτριες νηπιαγωγούς? Ή μπορούν να συμμετέχουν και άτομα τα οποία είναι εκτός του κλάδου μας αλλά θέλουν να μας στηρίξουν? δεν εννοώ να είναι εκπαιδευτικοί αναγκαστικά αλλά αν γίνεται, σκεφτείτε πόσο πολύ θα αυξηθεί ο αριθμός μας από δικά μας άτομα που θέλουν να βοηθήσουν....άλλο να είμαστε 100(που πιστεύω πως θα αυξηθεί) και άλλο πολύ περισσότεροι...

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1368 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 12:46:24 am »
δεν μπορω να σου το απαντησω εγώ αυτό, θα σου απαντήσουν τα αλλα κοριτσια.

Αποσυνδεδεμένος chrisi83

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1369 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 12:48:53 am »
δεν μπορω να σου το απαντησω εγώ αυτό, θα σου απαντήσουν τα αλλα κοριτσια.

Οκ. Σε ευχαριστώ πολύ...σκεφτείτε το πάντως γιατί αν γίνεται ίσως αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός μας...  :)

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1370 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 01:27:36 am »
όσοι έχετε facebook και μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας, γινετε μέλη κι εδω: https://www.facebook.com/groups/212812888895814/

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1371 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 02:24:50 am »
Ευδοκία θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι...η ομάδα μας πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από άνεργες αναπληρώτριες νηπιαγωγούς? Ή μπορούν να συμμετέχουν και άτομα τα οποία είναι εκτός του κλάδου μας αλλά θέλουν να μας στηρίξουν? δεν εννοώ να είναι εκπαιδευτικοί αναγκαστικά αλλά αν γίνεται, σκεφτείτε πόσο πολύ θα αυξηθεί ο αριθμός μας από δικά μας άτομα που θέλουν να βοηθήσουν....άλλο να είμαστε 100(που πιστεύω πως θα αυξηθεί) και άλλο πολύ περισσότεροι...
Κατά τη γνώμη μου όλες οι νηπιαγωγοί χωράνε σ' αυτή την προσπάθεια. Όλες παλεύουμε για το δημόσιο νηπιαγωγείο όχι μόνο για μια θέση σ' αυτό.

Φοβερό! Έτσι θα δημοσιευθεί το θέμα μας ακόμα περισσότερο. Να αρχίσει να το μαθαίνει και ο κόσμος εκτός εκπαίδευσης. Εγώ πάντως προσφέρομαι να μιλήσω. :P Evdokia εσύ δε θέλεις, που είναι και φίλος σου;
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182667
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144