0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια μπαινω λιγο βιαστικα αλλα θα δω τις απαντησεις σας λιγο αργοτερα!!ας με ενημερωσει καποιος πως βρηκε τα email των σχολειων του νομου του διοτι στην ιστοσελιδα της πρωτοβαθμιας μου δεν τα βγαζει κ στην πρωτοβαθμια που πηρα μου το επαιζαν λες κ θα αποκαλυπταν κρατικο μυστικο!!!!τα εχω παρει!!!ελεος!!!!!!
Μπορείς να πατήσεις e mail νηπιαγωγειων Λέσβου.Εγώ έτσι τα βρήκα γατι στην Πρωτοβ
Δημήτρης ΜπράτηςΠρογράμματα κοινωφελούς εργασίας για Νηπιαγωγούς ΤΕΛΟΣ.Αυτά μου είπαν πριν λίγο τόσο η Γενική Δντρια του Υπουργείου ,όσο και ο προιστάμενος της Ε.Υ.Ε.(Ειδικής Υπηρεσίας εφαρμογής Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων).Ο λόγος..αυτός που έγραφα όλες τις μέρες .Δεν μπορεί στα δημόσια νηπιαγωγεία να προσλάβει,ως νηπιαγωγούς,άλλος φορέας πλην του Υπουργείου Παιδείας.Τώρα η διαχειριστική αρχή κάνει προσπάθεια μεταφοράς των πιστώσεων στο υπουργείο παιδείας κι αν αυτό γίνει σήμερα (το περιμένουν από μέρα σε μέρα μου είπαν) ,θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών για τα ολοήμερα Νηπιαγωγεία.Υ.Γ. Σ όσους"λοιδορούσαν" αυτές τις μέρες ,την τοποθέτησή μου αυτή,τους συστήνω να μελετούν καλύτερα τους Νόμους και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας,ιδιαίτερα όταν αυτές προέρχονται μετά από προσφυγή της Ομοσπονδίας. Στο προφίλ του τώρα!!