*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 426495 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος χιονάτη

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #1610 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 11:54:51 am »
Εγώ τα έστειλα στα σχολεία της Λιβαδειάς και των χωριών.Μου επιστράφηκαν μόνο 2. Γιατί δεν σου τα αποκάλυπταν?Άς μας κάνουν μήνυση ομαδικώς. ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:27:39 »

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1611 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 12:06:26 pm »
Παιδια μπαινω λιγο βιαστικα αλλα θα δω τις απαντησεις σας λιγο αργοτερα!!ας με ενημερωσει καποιος πως βρηκε τα email των σχολειων του νομου του διοτι στην ιστοσελιδα της πρωτοβαθμιας μου δεν τα βγαζει κ στην πρωτοβαθμια που πηρα μου το επαιζαν λες κ θα αποκαλυπταν κρατικο μυστικο!!!!τα εχω παρει!!!ελεος!!!!!!
BLONDIE για ποιο νομό μιλάς;γιατι εγω πήγα να στείλω στη λεσβο κ δν εχει mail των σχολειων(απ οτι είδα δλδ γιατι ηταν περασμένη η ώρα)  είχε μονο διευθύνσεις κ τηλέφωνα...  :o :o

Αποσυνδεδεμένος χιονάτη

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1612 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 12:18:03 pm »
Μπορείς να πατήσεις e mail νηπιαγωγειων Λέσβου.Εγώ έτσι τα βρήκα γατι στην Πρωτοβ

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1613 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 12:24:50 pm »
Μπορείς να πατήσεις e mail νηπιαγωγειων Λέσβου.Εγώ έτσι τα βρήκα γατι στην Πρωτοβ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:27:39 »

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #1614 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 12:46:44 pm »
 Παιδια απο τρικαλα ειμαι.θα ξαναπροσπαθησω στο ιντερνετ να τα βρω αλλα χτες δεν ειχα καταφερει πολλα γιαυτο πηρα στην πρωτοβαθμια.τωρα στελνω μεσω κινητου κ δεν θα καταφερω να το ψαξω καλα.οταν παω σπιτι μου θα το ψαξω.αν ξερει καποιος να με βοηθησει ας μου στειλει πμ.....ευχαριστω!! :(
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος miloupaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1615 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 12:49:26 pm »
Δημήτρης Μπράτης
Προγράμματα κοινωφελούς εργασίας για Νηπιαγωγούς ΤΕΛΟΣ.Αυτά μου είπαν πριν λίγο τόσο η Γενική Δντρια του Υπουργείου ,όσο και ο προιστάμενος της Ε.Υ.Ε.(Ειδικής Υπηρεσίας εφαρμογής Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων).Ο λόγος..αυτός που έγραφα όλες τις μέρες .Δεν μπορεί στα δημόσια νηπιαγωγεία να προσλάβει,ως νηπιαγωγούς,άλλος φορέας πλην του Υπουργείου Παιδείας.Τώρα η διαχειριστική αρχή κάνει προσπάθεια μεταφοράς των πιστώσεων στο υπουργείο παιδείας κι αν αυτό γίνει σήμερα (το περιμένουν από μέρα σε μέρα μου είπαν) ,θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών για τα ολοήμερα Νηπιαγωγεία.
Υ.Γ. Σ όσους"λοιδορούσαν" αυτές τις μέρες ,την τοποθέτησή μου αυτή,τους συστήνω να μελετούν καλύτερα τους Νόμους και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας,ιδιαίτερα όταν αυτές προέρχονται μετά από προσφυγή της Ομοσπονδίας.

Στο προφίλ του τώρα!!

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #1616 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 12:50:28 pm »
Οι ομάδες πετάνε! Μπράβο σε όλες!
Με το θέμα της ΕΡΤ περιμένω νέα.. αφού μας δίνουν βήμα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε!! Μην ντρέπεστε, ας πάνε 2 κ 3 μαζί..

Πάντως δεν ξέρω αλλά από χθες το βράδυ επικρατεί μια περίεργη ησυχία, που δεν μου αρέσει καθολου ομολογω...

Αποσυνδεδεμένος elenaV

• Πλήρες μέλος
  • ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΑΜΕΙ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1617 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 12:51:50 pm »
Δημήτρης Μπράτης
Προγράμματα κοινωφελούς εργασίας για Νηπιαγωγούς ΤΕΛΟΣ.Αυτά μου είπαν πριν λίγο τόσο η Γενική Δντρια του Υπουργείου ,όσο και ο προιστάμενος της Ε.Υ.Ε.(Ειδικής Υπηρεσίας εφαρμογής Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων).Ο λόγος..αυτός που έγραφα όλες τις μέρες .Δεν μπορεί στα δημόσια νηπιαγωγεία να προσλάβει,ως νηπιαγωγούς,άλλος φορέας πλην του Υπουργείου Παιδείας.Τώρα η διαχειριστική αρχή κάνει προσπάθεια μεταφοράς των πιστώσεων στο υπουργείο παιδείας κι αν αυτό γίνει σήμερα (το περιμένουν από μέρα σε μέρα μου είπαν) ,θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών για τα ολοήμερα Νηπιαγωγεία.
Υ.Γ. Σ όσους"λοιδορούσαν" αυτές τις μέρες ,την τοποθέτησή μου αυτή,τους συστήνω να μελετούν καλύτερα τους Νόμους και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας,ιδιαίτερα όταν αυτές προέρχονται μετά από προσφυγή της Ομοσπονδίας.

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1618 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 12:52:33 pm »
Δημήτρης Μπράτης

Στο προφίλ του τώρα!!

Χαιρετίσματα στην εξουσία!!! Μάλλον είδα ότι δεν θα περάσει και κάναν κωλοτούμπες!!! Πάντως αν δεν υπάρξει επίσημη θέση από το Υπουργείο εγώ δεν πιστεύω τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος bikinogata

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1619 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 12:56:08 pm »
Κορίτσια 5 η ωρα εχει συνάντηση το συντονιστικο νηπιαγωγων με το δσ της δοε.θα παμε?

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1620 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 12:56:39 pm »
Όσες μπορούμε, πρέπει να πάμε!

Αποσυνδεδεμένος miloupaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1621 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 12:57:11 pm »
και όντως μπορεί να είναι τέλος.ΑΛΛΑ μόνο για φέτος κορίτσια! Γιατί εφόσον έγιναν προσλήψεις απο τους πίνακες θα ήταν παράνομο να γίνουν οι επόμενες από άλλον φορέα. κ εαν κινούμασταν νομικά θα δικαιονόμασταν.Τι θα γίνει του χρόνου όμως. Εγώ πιστεύω οτι θα βγάλουν τροπολογία απο την αρχή της χρονιάς και θα μας πάρει η μπάλα όλους! Γι'αυτό πρέπει να το σιγουρέψουμε από φέτος! 

Αποσυνδεδεμένος marilena1981

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1622 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 12:58:05 pm »
κορίτσια ενωμένες μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!!!!!

Αποσυνδεδεμένος χιονάτη

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1623 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 12:58:32 pm »
Σιγά να μην τους πιστέψουμε!Να πάνε στην ΕΡΤσυναδέλφισσες με ευφράδια λόγου :D :D :D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182595
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)